Přejít na výpis diskuzí
Dějištěm nového dílu série Assassin’s Creed bude viktoriánský Londýn
3.12.2014 | Jakub Kovář
155 příspěvků
-
Jen poznámka na okraj, nevím co jiného by měli být počítačové hry takového formátu, než "topánky z Číny" a "konzumní zboží"... žijete v nějaké jiném světě než já ? nebo co ?
-
Tak Ubisoftu pořád něco uniká a to ze všech možných otvorů...
-
lol nepochopím tie pindy na nové diely AC alebo Call of Duty? No a? Veď príde úplne nové prostredie, príbeh, vylepšenia, novinky....
Zaujímavé, že taký hejt nemá EA so svojimi športovými debilinami každoročne, kde by stačilo zadarmo updatnúť súpisku a recenzenti trapošia s vysokými hodnoteniami nad zmenami, že sa laď blyští v HD a že sa lopta odrazí o tri milimetre reálnejšie od tyčky. -
Jak zabráníš tomu, aby si hráči kupovali svý oblíbený hry, strejdo? Upálíš se?
-
Ja som vedel, že ty budeš jeden z prvých, ktorý sa chytí. Ja som ale nikde netvrdil, že fc3 a FC4 sú moje obľúbené, je viacej hier od starého ubisoftu, ktoré mám v obľube viacej :)
-
Sry to mělo být pro Ristora
-
Ubisoft možná nedělá super odladěné hry a kdovíco ještě nedělá, ale jedno určitě umí a to je vydělávat prachy, takže se nějaké přesycenosti neboj, oni musí moc dobře vědět v jakých intervalech jaké hry vydávat, aby na tom stále vydělávali majlant. Někomu se to nelíbí, někomu ne, ale to je asi tak vše, co s tím kdo udělá ;)
-
Gratuluju, podporuješ tím hroznou kravinu. Lidi jako ty jsou jednou z příčin úpadku převádění hry na "konzumní" zboží.
-
Ne, ale už mě tahle série opravdu se*e. A ještě víc mě štvou její slepí fanoušci co kupujou zajíce v pytli. Posílají tím totiž jasný signál distributorům a lidem co sedí na penězích: "Hlavně žádné inovace. Každý rok jim předhoďte rychlokvašku. Oni si to stejně koupí. A ideálně jim dejte tak 8 DLC, zase si to koupí."
Dobré hry pokračovaní nedostanou nebo musí žebrat na Kickstartu zatímco tahle blbůstka pro 12 leté hráče už ma bůhví kolikáté pokračovaní. A pokaždé je to stejné. Primitivní hratelnost zabalená do pěkného hávu. -
Ty mi začínáš připomínat továrnu na sra*ky. Mimochodem tvoje oblíbené FC3 a FC4 je od jaké firmy?
-
Však jsou taky kulisy revoluční Paříže na Unity to nejlepší.
-
Jestli pojedou tímto tempem tak AC plánovaný na rok 2020 bude variace na Ghost Recona s kudličkou a kapucí návdavkem. Pro mě série skončila AC3 a smrtí Desmonda.
Teď už to je jen takové patlálum parťálum skrývající se za původní koncept a provařenou značku. *6*
Klidně by se to mohlo jmenovat Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkový. -
oldgen hra nebude
-
Konečně to někdo napsal. Nemůžu víc, než souhlasit.
-
To si piš, že si to zase předobjednám, a opět dostanu co jsem čekal a nebudu zklamaný :).
-
Veľká kokotina, ubisoft mi začína pripomínať čínsku továreň na výrobu topánok :D
-
Ty jseš nějakej nemocnej?
-
To je pravda to musím uznat. Ale zase je potřeba uznat že Paříž je v Unity udělaná skvěle.
-
nedávno vyšla unity.. a ted další? Ubisofte !!! nauč se optimalizovat hry, neždímat peníze, každý rok nevídavat assasína, uz je to nudné.. *11*
-
A nepoučí se se a nepoučí. Přesně vidím jak tohle psali před Unity: Paříž je skvělé místo pro AC ten kdo tam byl mi dá za pravdu. Jen by mě zajímalo jestli udělají i druhou hru na old-gen. A těším se na trailer kterej bude nejdřív příští rok.Vypadá to alespoň podle informací skvěle. Doufám v druhou ACII.