Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A podle mínusů, které dostávají podobné příspěvky od kolegů níže, to opravdu vypadá, že zdejší složení čtenářů jsou převážně puberťáci... tedy, ne, že bych to již dříve netušil nebo nevěděl, ale tohle to opět jen ukazuje. A čím víc mínusů, tím smutnější... už se těším, až tento příspěvek bude mínusový, jen to potvrdí moji teorii :)

K autorovy: S mikrofonem Ti to jde, máš na víc, opravdu.
  • To je zábava jak pro 3leté děcka, něco originálního inteligentnějšího by opravdu nebylo? ...
  • DangerousDave
    informácií z výstavy sa na internete povaluje kopec, kto chce ten si nájde všetko potrebné... aj tak celá tá vystava nestojí za nič, tak si z toho aspoň urobme pr*el.
  • presne, práve po takom niečom som bol pozrieť na nete a našiel som... konkurenčný český web má sice jendo video podobného vtipného charakteru ale ukazuje pekne cely areál GC ( hledá se Gordon ) + ako som písal blog s Karlem Drdou je perfektný schválne som si to hned pozrel znova a je to super.
  • Ten patřil té firmě *1*
  • to E a I v tvojom mene je zbytocne *15*
  • Ale kdybych v tomhle duchu dostal ještě nějakou informační hodnotu z veletrhu tak to by potom byli BORCI!!!
  • to neumite natocit neco poradnyho?fakt trapny!!!!
  • Slovy Vladimíra Železného: "Když se na to nechcete koukat, tak přepněte na jiný kanál."
  • Amylee.Anderson
    *1* *1* *1* *1* Jak tam "nenápadně" projde.
  • Amylee.Anderson
    Na YT máš určitě stovky materiálu z výstavy :)
  • Kdo je JD, nikoho takového neznám, asi sis mě s někým spletl :)
  • Keyz
    Ten chlap běžel za Pavlem aby ho zastavil, anebo si to chtěl ukradnout pro sebe *4*
  • JD jsi to ty??
  • ja s tebou bohužiaľ musím súhlasiť viem, že budeme zamínuskovaný do červena ale mne to tiež nepríde vobec vtipne... 2 videá boli super a to práve s Karlem Drdou pretože neboli vtipné nasilu, mňa by tiež viac zaújímalo čo sa deje na vystave namiesto videa kde niekto behá s bednou na hlave, nehnevajte sa ale je to proste moj názor proste si myslím, že komu príde toto vtipné tak má maximálne 15 rokov. Nič v zlom nič proti nikomu
  • Tonda655
    Pěkný videjko
  • Stop už s těmahle trapnýma scénkama, chci vidět, jak vypadá výstava, jaká je tam atmosféra, jak to vypadá na stáncích a né se dívat na tyto s prominutím trapné scénky. Na podobné výstupy se můžu dívat večer v televizi, ale koukat na to na videoherním webu, to už mi přijde teda moc... nerad to říkám, ale tímto jste u mě klesli teda dost nízko, a to se váš web měl poměrně rád
  • kdo je to ten swen vickie ?
  • Jen tak dál kluci a klidně točte takovéhle opičárny i mimo GC *1* *1*
  • Paul_cz
    Hahaha Swen je taky pro každou špatnost *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit