Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nechceš napsat rovnou, že jestli zítra ráno vyjde slunce, tak se potvrdí tvoje teorie? Nebyl by to o moc blbější žblept, než co si napsal teď. *1*
  • Preed
    A podla tvojho velmi originalneho prispevku o tom,ze osadenstvo games su len pubertaci pretoze sa im nedaj boze pacia tieto videa a komu sa nepacia tak je zrejme velmi inteligetny,vyzrety a dospely ale kedze je to absolutna hlupost tak usudzujem,ze si idi*t a tym padom aj vsetci ostatni ktori podobne prispevky pisu,do you see what i did there? probably not...
  • Amylee.Anderson
    Hlavně, že napíšeš "k autorovy", všeznalče dokonalý *7*
  • janchor
    Nevím, jak kolemjdoucí, ale klucka z Larianu se bavili velmi. Potřebovali po tý čórce trochu zvednout náladu.
  • Já bych napsal co si mysleli, ale to bych dostal hromadu mínusů a to opravdu nechci, zkazilo by to moji bezchybnou auru. Tak prosím o pluska. Děkuji
  • typickej cech v cizine no
  • Jednoduché, zábavné.. prostě boží :D

PS: By mě zajímalo, co si mysleli ti kolem jdoucí *1* *1*
  • smejki
    Dúfam, že teho zloděja pověsijou!
  • Black_Hand
    jeste tam chybel petr, ktery by se tam nenapadne priblizil s podezrelym pohledem hned potom co sven vybehl za pavlem. a pak uz si jen v hlavne predstavovat tu pisnicku z ruzovyho pantera.
  • janchor
    Jen bych podotknul, že nudili jsme se minimálně. Třeba tohle video vzniklo po obsáhlým rozhovoru s Vinckem (vděčný jméno), jednom z mnoha, který zpracováváme teď po návratu.
  • MrSanta
    Á, další übermensch se svou ultimátní pravdou *7*
  • Pokud mě někdo dokáže pobavit a zvednout mi náladu takovouhle hovadinkou, na chvíli mě odprostit od starostí každodeního života, pak ano, stačí mi to, a nestydím se za to :-)
  • Nehadejte se, nikdo vas nenuti se na to koukat, pokud vam to prijde trapne, natocte lepsi a my to porovname... Kluci se tam evidentne nudi tak nez aby lezeli v hospodach tak nam nataci takovyhle scenky
  • GlaDOS
    Tak to je fajn, že jsi už velký kluk. Poplácej se po ramenou.
  • Já zase miluju, jak někdo napíše věc, která se většině lidí tady nelíbí a on to ví a tak si pod to napíše, jak když mu někdo dá mínus, tak mu jenom dokážou, že má pravdu.... Fakt důkaz dospělosti a vyzrálosti *7*
  • MrSanta
    Opět pobavilo *1*
  • Keyz
    Právě,že se mu líbila firemní TV tak pod záminkou chyceni zloději si jí ukradl pro sebe a pak řekl,že zloděj utekl :)
  • Dítě se snaží dělat jak je nad věcí, to je milé, nicméně, pokud ti tohle stačí a vyhovuje.... docela bída člověče. Snad se ti s přibývajícím věkem otevřou nové možnosti v mysli.
  • Mě se líbí, jak se tady každej snaží bejt dospělej a komu se to náhodou líbí, tak je označen za malý děcko. To co kluci dělaj je náhodou super. Docela by mě zajímalo, co byste Vy, co si stěžujete, že je to trapný, dokázali natočit. Lukáši, Pavle, jen tak dál *3*
  • Není malých rolí ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit