Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je spousta veci co nemaji s hrama nic spolecnyho a jsou super. Tak kde je problem? :-)
  • jj, že těchto her vychazí. asi jedna za dva roky a hned tě to strašně urazilo...
  • No možná se přestaň divit, protože "hra" nemá nijak přesnou definici a tudíž se ti klidně může stát že do kina na hry chodit budeš. Jediné co tu řešíme, se ti nelíbí že někdo používá ono slovo hra. Přijde mi, že by jsi sám všem okolo říkal co už je hra a co není. No možná raději sepiš jednoznačnou definici ať ostatní vědí co se smí nazvat hrou a co ne...Takto mi přijdeš jako omezenec...
  • Lukass
    Jako fanousek Detroit Red Wings vim o tom meste vsechno. Taky se mu prezdiva prvni mesto tretiho sveta v Americe.
    V Detroitu je treba bezne 60 pozaru denne protoze se mistni gangsta zkrakovana spolecnost nudi a tak zapalujou co se da a pak sledujou v euforii haseni pozaru. Raj na zemi.
  • Trochu jako Usti. Akorat tam nemaji androidy *15*
  • MickeyMutant
    Pečuje o něj jenom proto, že je to taky android.
  • MickeyMutant
    Byli jste někdo v Detroitu? Nic moc. Vošklivý město. Je to asi taky celkem peklo k bydlení - čtvrtina lidí se za posledních deset let radši vystěhovala. Město pár let zpátky zbankrotovalo, tak teď chátrá ještě intenzivněji než dřív. Radnice se snaží držet aspoň střed. Všude jinde je špína, odpadky, vysoká zločinnost.

Pokud nastane situace, kdy androidi budou vyžadovat rovnoprávnost, považuju za požehnání, že se to přihodí zrovna v Detroitu. Nechme jim to město, udělejme dohodu, ať vyrábí auta, když je to baví, a my jim dáme pokoj. Ostatní nespokojené androidy můžeme do toho ráje nasměrovat, popřát šťastnou cestu a za hranicí města ponechat ve volném režimu. Okolo můžem postavit nějakej laťkovej provizorní plot, ale ten nikdo hlídat nemusí a můžou v něm klidně bejt i díry.
  • Lukass
    QTE radoby cool film. S hrou to nema nic spolecnyho
  • KamilZm
    Nedrží a nikde netvrdím, že mě to někdo nutí hrát. Jen se divím, čemu se dnes dá říkat hra. Za chvíli budeme chodit na "hry" do kina *1*
  • Někdo ti drží pistoli u hlavy a nutí tě to hrát? Nikdy v historii jsi neměl větší výběr her ale ty jsi si vybral že půjdeš vykakat svůj názor pod něco u čeho se ti příčí to vůbec nazývat hra...
  • random týpek v diskuzi je přece vždycky větší bedna, než recenzent (nebo vlastně kdokoli)... to je u nás přece zákon
  • Kdyby nebyla podpora od státu, tak kde budu brát peníze na nákup zboží, které vyrábějí ti roboti, co mi vzali práci? A když nebudou mít lidi chechtáky, tak pro koho to budou ti roboti vyrábět?
  • Nechybí tam nic. Pečuje o Lance Henriksena a zároveň mu dělá společnost.
  • ,, Skvěle se na ni dívá a skoro tak dobře se i hraje,...,, tak to musi byt super hra :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=_8zVDaSpJlw

jde vidět, že tomu rozumíš...
  • Zajímavý názor. Na mě osobně to zase působí jakp několik let stará hra. Beru to samozřejmě podle gameplay grafiky, ne trailerů a cutscén.
  • Tá hra určite nevypadá dobre ani na pomery PS4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit