-
Jednicka byla snad ta nejlepsi hra co jsem hral. Uz se nemuzu dockat, az budu mit doma tohle.
-
Panečku, desítky lítají jedna za druhou (nejdřív Hrej.cz, teď tiscali). Ale víte co? Hrál jsem, ehm, "demo", a klidně bych tomu věřil. DE:HR mi z těch pár hodin co jsem u ní strávil přišla jako přesně ta hra, na kterou všichni čekáme, přesně z těch důvodů popsaných v recenzi. Už se nemůžu dočkat, až si pro ní odpoledne skočím do obchodu. Za hry jakou jsou tyhle (a spolu s nimi např. Zaklínač 2 s úžasnou podporou vývojářů i po vydání a to !zdarma!) by se totiž mělo platit, vždyť jak jinak chceme doufat, že se tyhle hry budou dál dělat?
A mimochodem mám dojem, že dobré hry dělají dobré recenze - jak tahle, tak ta na hrej.cz jsou totiž stylisticky radost číst ;) -
Hodnoceni je prehnane, DE3 je sice dobra hra, ale 10 si nezaslouzi. Tak 8/10 to ano. Velkym problemem je detska obtiznost hry a to i na nejvyssi uroven. Napr. hackovani - ke konci hry jsem mel cca 40 nuke a stop viru, proste nuda. Dale jsem mel cca 6 nevyuzitych praxis, protoze nebylo do ceho to davat. Problemem je, ze so muzete pozadat o upgrade kdykoliv ve hre, takze je vhodne mit v zaloze 3-4 volne praxis a pak podle potreby je vyuzit (velke zjednoduseni proti DE1). Nehral jsem za tichoslapka, a nebyl problem diky hloupe AI vystrilet cely level - chlapci okolo chodi a vy jste schovani pod stolem a nenapadne se je podivat pod stul. Roboti - pokud nejste lamy, tak je kilnete EMP granatem a bossy vyridite lehce pomoci 1 augmentace. Proste 4 krat F2 a je to. Snad se mi jeste nestalo ve hre, ze bych pri posledni bitve v nejake hre na nejvyssi obtiznost nezemrel - az v DE3. Ani jsem si nevsiml, ze se jedna o finalni souboj. Nulova znovuhratelnost je dana tim, ze Vase rozhodnuti neovlivnuji prubeh hry - po poslednim souboji pred finalni volbou date load a vidite dalsi konec. Grafika, vedlejsi questiky, zpusob podani informaci o svete - to vse je minus. Mozna, ze se tomu dalo tak vysoke hodnoceni, protoze ostatni hry maji nezaslouzene 10 (TES 5, Dark Souls), ale to je problem Tiscalli udrzovat konzistenci hodnoceni mezi hodnotiteli.
-
Musím přiznat, že Deus Ex šel vždy tak nějak mimo mě a v podstatě jsem nikdy ani žádný nehrál. Ale po přečtení této recenze mě to dost láká. Takže už mám předobjednáno a těším se, jak si o víkendu řádně vychutnám jeho atmosféru. Vzhledem k tomu, že nejsem zatížen komplexem dojmů z předchozích dílů, mohl by to být pro mne nanejvýš příjemný zážitek :P
-
-
Ale i tak bych ti doporucil sehnat i prvni Deus Ex *1*. Budes prekvapen jak komplexni hra pred tak davnym casem vysla. A taky uz se nemuzu dockat patku. Hlavne aby to zas ceska posta nepos.... *1*
-
-
z recenze jsem se nedozvěděl vůbec nic, pouze to, že je hra dobrá a podobná originálu. To jsem ale jaksi čekal.
pokud je to na 10, tak to aspoň rozveďte; člověku neznalému originálu to neřekne nic (pokud mám originál, nedozvím se, pro jít do novinky), je to jenom doporučení pro znalé. s takovou budou zanedlouho recenze na twitteru -
-
Presne tak, podle me jedna z nejhorsich recenzi, co jsem v posledni dobe cet. Cely text by se dal shrnout do: "Hodne moznosti, hraje na city, doporucuju vsema deseti" zbytek textu uz je jen nicnerikajici omacka
-
-
Ale to je smutné, když člověku nic neříkají odkazy na klasické žánry, hudbu, folosofii...
-
-
Obzvláště se zmínkou o Foucaultově kyvadle mě potěšili.
-
a proč si na to psychokomouš stěžuje?*1* vždyť je to právě neomarxistická levičácká politika, která po celé Evropě vymývá mladým lidem mozky, potom vzniká neúcta k tradicím a kultuře, která stojí i za nedávnými nepokoji v Angili
-
-
Vy asi budete mladší a nepamatujete recenze v Excalibur/první ročníky Score. Tam často recenze ani nebyla o dané hře! A jak jsme to žrali.
-
-
-
tejto recenzii by som neveril, ale hral som to "demo" a musim povedat, podla mna na 10 to ma, vyrovna sa to de1, aj ked mnohy mozno nebudu suhlasit, ale podla mna jednoznacne ano, mozno ma mensie chybi a mozno sa nebude niekomu pozdavat to ci ono, ale treba hru brat celkovo a neodsudzovat ju kvoli nejakym drobnostiam za nekvalitny titul, tak ako tu mnohy odsudzovali Zaklinaca 2 ci Mafiu 2, hral som tie hry a podla mna su obe velmi kvalitne a nerobia hanbu svojim predchodcom, co sa zaklinaca 2 ky tyka vadilo my len ten subojovy system a zo zaciatku nemoznost odkladat veci v krcmach, co bolo dost zle rozhodnutie, ktore neskor napravili patchom, zial hru som este predtym dohral a ja nezacinam na novo hru hned po dohrani, musim si tie zazitky najprv nejak stravit a potom zahram znova uz aj ztym patchom, tak to bolo aj so Z1 tkou a tak to bude aj s tymto, tak isto Mafia 1 bola skvela, ale nikdy sa my ju nechcelo dohrat, neviem preco, dvojku som dohral a bavil som sa skvele, a tak isto to bude aj pri DE HR, ok kus som to rozobral, sorry
-
Hodiny mi o délce hry moc neřeknou, spíše by mne zajímalo, o kolik je hra obsahově větší než zmiňované 'demo', které končilo bosákem v aréně - mimochodem, také jsem hrál za hardcore hackera a ze začátku byl pro mne nezvládnutým oříškem, pak jsem si ale všiml, že když se schovám v jednom rohu a přilákám ho, tak se postaví vždy na stejné místo. Několik pěkně umístěných plastických výbušnin odpálených na dálku poté vykonalo své.
-
Super recenze, tohle se cte jednim dechem.
-
-
Recenze jako kazda jina.
-
-
V porovnání se včerejší konkurenční recenzí na jistém, nejmenovaném, herním portálu je ta Lukášova na Pulitzera...
-
-
ale recenze by neměla být krásné čtení, ale přinést informace, a na ty je zdejší recenze chabá, což je zvlášť při hodnocení 10 na pováženou, protože autor by se měl vypořádat se všemi aspekty hry, pro a proti, aby si za ním mohl stát, tady se na všechno špatné zapomnělo a vyzdvihuje se jen to dobré, a že Deus Ex chyby má, a ne zrovna málo, potvrzují mnohé jiné recenze,
-
-
ale nekecej... o chybach mluvi. tohle klise -krasne cteni bez informaci je zrovna pod grygarovou recenzi totalni blabol. naopak je spis moc dlouha
-
-
-
-
-
moc se na to těším, číst to zatím nebudu
-
Tak ono to nakonec asi opravdu dopadlo dobře..podle všech recenzí:) No nic přečtu po zahrání.