-
Recenci jdu teprve přečíst, ale o hře mám již nějaké to povědomí. O to více proklínám tu desítku, neb to bude teď nejpomaleji utíkající týden posledních let :)
-
Ani nevím, kolik tady toho je, ale pro mě zatím zklamání. Musím tedy říct, že jsem jedničku nedohrál několikanásobně, ale tohle je bečko. *16*
-
-
Bohuzel s tebou souhlasim, viz muj prispevek o vlakno vyse. Naprosto prumerna hra vyhypovana diky jmenu predchudce.
-
-
Dobra recenzia,mam rad sposob akym pise Lukas Grygar.
-
Clovek az zasne kolik je tu Deus EX fanatiku, kteri se muzou zblaznit, kdyz nekdo rekne neco proti tehle hre.
-
Někdo kdysi napsal, že není důležitý cíl, ale cesta ...
-
-
Pocit absurdity a zhnusení je tak silný, že je člověk nucen vyrazit na cestu, která ho ovšem nikdy nedovede k cíli. Sama cesta se totiž stává cílem. Jack Kerouac
-
-
Pro opilce a budhistu zcela určitě.
-
-
K čemu je cesta která nevede ke chrámu?
-
-
Hele Horri neser, nebo tě sundám ve šturmu ... teda jestli ho ještě hraješ :-)
-
Né všichni jsou věřicí. *1*
-
-
-
Lukasi je pravda ze si deus ex hral jen par dnu a hned mu davas desitku? Cetl jsem to vcera na twitteru a nechce se mi tomu verit. Diky za odpoved
-
-
taky by mě zajímalo, jak to hrál, když byl minulý týden na GamesComu, k tomu ještě napsat recenzi, ten šlověk snad nespí, nebo čítuje *1*
-
-
Z Kolína jsme se vrátili v pátek, ale kruhy pod očima mám solidní, to jo.
Jinak viz tweetman.
-
-
steam mu ukazuje 38h viz. http://aaraaf.net/temp/orly.jpg. Což ej zvlášní že na EG odkad sla tahle zpráva(jaydee) jim to píše jenom 18 :-D
-
-
jo to je ten slavný JD kdo psal recenzi tam? mně přijde totiž divná, dost si protiřečí s hodnocením.. jako kdyby celá recenze byla tak na 6/10 a hodnocení pak prostě dal 9 aby se neřeklo
-
38h? tak to by byla teda parada :-) Uz sa tesim.
-
-
-
Vyninkajici recenze, diky
-
Už jen název hry Deus Ex... volný překlad = Z boha... mluví za vše! *16*
-
-
Až na to, že je to skôr naopak = Boh z... ako Deus ex machina = Boh zo stroja.
Ale inak súhlasím, táto hra vyzerá priam božsky, už sa neviem dočkať. -
-
Ano, to rozhodně souhlasím a taky se nemůžu dočkat. Přidám ještě další smysl toho názvu - Deus Ex machina, je totiž pojem z antického divadla, znamená to zásah boha do děje hry, nějaké nadpřirozené bytosti. V rámci Deus Ex to tak byl vlastně samotný zásah augumentovaných lidí do celého světa, potažmo JC Dentona. Ale to je lehce zjistitelný smysl názvu, já jen, aby ho tu někdo vzpomenul :-)
-
-
-
Tady je tolik chytráků kteří hru pomlouvaj ale pokud vím tak ještě nevyšla
-
-
Tak to víš blbě chytráku.
-
-
Vyšla zrovna dneska, a všichni tihle borci ji už mají poctivě upirátěnou.
-
-
no Xboxová verze je na netu pirátsky už týden - PC verze ještě ne (na US steamu se hra odemkla tepr před hodinou)
-
-
na pc uz je par mesicu unikla ta beta nebo co to bylo za verzi, zdroj kazdeho spravneho flamera
-
-
jenže všichni píšou o dohrání celé hry... to znamená konzolové verze...
-
-
-
-
-
-
Jde změnit vizáž hl. hrdiny nebo musím hrát za to smažkovské jelito?
-
-
"smažkovské jelito"
Touché. *15* -
Zlatej JC Denton. No nic jedem znova jedničku s tímhle:
http://www.moddb.com/mods/the-nameless-mod/tutorials/improving-deus-exs-graphics-with-mods
Rozhodně doporučuji -
Podle ukázek bych uvítal možnost augmentace hlasivek *1*
-
-
náhodou ten hlas je celkem dobrý :D jsem koukal na deníček vývojářů (zvuky,hudba,dabing) a ten herec mluvi normálně uplně jinak.. možná jen, že to místama přehnané jako byl Christian Bale v Temném rytíři :)
-
-