Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by jenom zajímalo, jestli to má cenu hrát a kupovat, pokud jsem nikdy nehrál jedničku...sypu si popel na hlavu, moc takových pecek mi neuniklo, ale bohužel jednička ano *7*
    • janchor
      Určitě má. Děj obstojí samostatně, jen samozřejmě nedoceníš, jak pevně & chytře je provázanej s prvním dílem.
    • jednička byla nedávno za pakatel na steamu, škoda
    • no jak se pise tusim i v recenzi tak dej se odehrava pred prvnim dilem .. tj. klidne zahraj DE:HR a puvodni DE pak ..
    • a proč to nenapravíš a nezahraješ si jí? nedovedeš se přenést přes zastaralý kabát? škoda....o hodně přicházíš..jako většina dnešních hráčů odkojení pouze dokonalým audiovizuálem:)
      • Grafika je to poslední co by mě zajímalo, jsem odkojen ZX,Amigou, XTckama... *4* . Jen jsem chtěl vědět, jestli se to dá hrát i bez znalosti jedničky *3*
  • I kdyby to byl rmk Deus Ex 1 v současné grafice, tak bych si to koupil. Zase se zavřu u kompu a nevylezu ven:)
  • Zavděčit se všem... to je cesta do pekel *16*
  • OMG, ta hra dostala desítku a Deus Ex fanboy-no-lifeři jsou podělaní, když se kdokoliv opováží říct, že ta hra má byť jen jedinou chybu... to je na chocholouška *7*
  • Anarcha
    Recenze i hodnocení fakt potěšilo , jsem rád že to vidíme stejně. *1*
    • Z neoriginálních trapných trollů mi je do breku.
  • Dnes si ji taky zahraju jsem zvědavý recenze je fajn napsaná a ti co tady na tu hru házejí špínu ...jak už někdo zmínil dejte si COD to vás uklidní pro hráče je tu Deus Ex ;-)
    • Konstruktivní kritika a nesouhlas s hodnocením není házení špíny.Nikdo tu nenapsal, že hra je špatná. Jen že na 10 nemá (taky která ano). Nauč se trochu tolerance k rozdílným názorům ty CoD ;)
      • evidentně to už tady všichni hráli a četli recenzi jen na EG kde to hráli nějak pochybně(18h)
        • Kdo si to chtel zahrat, tak uz mel tak 2 mesice prilezitost.
  • Zajimavy je, ze tu kecaj ...., co neumi nic jinyho nez behat v CS apod. Vadi jim, kdyz je naka hra u ktery se musi myslet a ne jen behat a strilet na vse co se hejbe. Jen nechapu kdyz je to tak hrozna hra podle Vas, proc to bavi tolik lidi a proc to dostava kolem 90 procent ve vetsine recenzi. Asi holt recenzenti nejsou vypatlany nezletilci. A uplne nejlepsi sou kecy idiota co si stahne predprodukcni verzi, zahraje si 10 min a keca hovadiny.
    Jedina opravdova chyba je ze se musi instalovat ze steamem.
    Ctete odkaz nize jak spatnej je podle recenzi DEHR.
    http://www.zing.cz/novinky/6655/deus-ex-human-revolution-drti-recenze
    • Co to? Tady se musi myslet? A kde prosim te? Ja celou hru prosel stylem picni koho muzes. S tak tupou AI, kde mi panaci sami nabihaji pred zamerovac to ani nebyla zabava. Snazil jsem se byt stealth, investoval jsem do neviditelnosti, jen abych zjistil, ze k jejimu pouziti musim mit bagl plny müsli tycinek, jinak smolik pacholik. Navic jsem to dohral za den a pul. Jestli tohle je na hodnoceni 10/10, tak potes koste.
      • Otázka je na jakou obtížnost to hraješ. Na nejtěžší stačí dvě rány a je po tobě, takže moc vyvražďovat se tady nedá, resp. nevlítneš mezi nepřátele nepokosíš je, pokud je jich víc jak dva. Možná někde z vyvýšeného místa sniperkou, ale i tak tě za chvíli objeví a docela jsou v palbě přesní, pokud se nekryješ. A to že jednoho tiše sejmeš a ostatní se jdou podívat co se stalo, tak to mi připadá logické. Pokud neřešíš i vedlejší úkoly tak se to dá dohrát celkem brzo, ale to pak nemá smysl a člověk si nevychutná tu atmosféru. Zahraješ tak jen půlku hry, protože spoustu úkolů a lokací prostě mineš.
  • Masa-san
    Co tady pořád srovnáváte ME a Deus Ex .. to je jako srovnávat prší a kopanou .... jasně obě sou to hry, ale ... !!!

Recenzi jsem nedočetl, příliš dlouhá a nic neříkající, na hru jsem zvědav, doufám, že bude úžasná jako jednička a taky doufám, že nebude po***** jako dvojka .

Jo Deus Ex (původní) jsem prolezl křížem krážem, každým možným kanálem a ventilačkou, hacknul všechny možné zámky, roboty, bankomaty, pc a otočil to opravdu mnohokrát a porád mě to náramně bavilo . Jo to byly časy kdy se dělaly hry kvalitně a ne jen jako dojné krávy
  • Skoda, ze do hry nedali plavani. Doufam, ze do Thiefa 4 ho daji.

Jinak recenze pekna.
  • MrSanta
    Pěkná recenze. Původně jsem chtěl autora zprdnout, že nezmínil v úvodu také System Shock, ale pak to napravil, takže nemám výtek*1*.
    Už se těším, až si příští rok nový Deus Ex zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší