Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    ja som dnes dohral prave deus ex H.R. , a musim s tebou troska suhlasit, cim dalej som ju hral ma bavila, ale zrazu prisli misie , a cele take nudne, jedine napatie bolo bojovat s bosmi aj to stacilo par ran s granatometu a spustilo sa video, cakal som omnoho viac tesil som sa kupil som si tu hru, a zrazu je koniec, sice ma 4 konce ta hra je uplne fuk aky koniec si vyberete , dost ma mrzi ze sa jej tolko venovali mohla byt lepsia, ked som od hry cakal maximum uplne grand finale ako v mass effect tak zrazu bol koniec hry , ach jaj, a cela hra len chodenie hore dole kde sa robili trapne lahke vedlajsie aj hlavne misie
  • smejki
    Když ti DE nesedí, tak ti holt nesedí, to je normální,to se tak už stává. pro mě zas nejsou třeba adventury a spousta sandboxů.
  • Dobre udelana videorecenze, chvalim. Hra taky super, jen by ji slusel lepsi engine potazmo grafika.
  • Dnes je uplne super ze mame moznost vidiet hru v chodu napr. na youtube, z ktoreho si spravim lepsi obrazok o hre ako z 10/10 recenzii. Nastastie uz nemusim kupovat "zajice v pytli" ako to bolo volakedy, pri cene aj 1990Sk. *4*
  • Klídek. HR považujem sa výbornú hru. Veď len doteraz mám podľa Steamu za sebou dobrých 26 hod. a to ma ešte nejaký ten gameplay čaká.
    Ide o to, či hru zidealizujeme alebo nie. Chyby, ktoré som popísal sú aktuálne. Čo sa týka okna, bol to problém. V Detroite na severe som chcel dať dole týpka za oknom, nedalo sa. Samozrejme že sa to dalo obísť a dať ho dole priamo, ale nenastane trocha sklamanie? Alebo keď zavadíš o stoličku a proste neprejdeš ďalej kým ju neobídeš alebo nepreskočíš.Veď takéto veci sú pri takomto AAA projekte nemysliteľné.
    Ak považuješ obsah HR za vynikajúci, nemyslíš si, že by si zaslúžil oveľa prepracovanejšiu technologickú stránku (formu)?
    Alebo ešte inak, je Deus Ex HR natoľko dobrá hra, že by mala mať natoľko dobré grafické a technické spracovanie?
    Moja odpoveď je Áno!
  • Než psat že se ti neco nelbi, tak si to nejdriv zahraj. Pote co sem ji projel sem byl nadšený. Předešlé DeusEx jsem nikdy nehrál. Ikdyž sem si říkal že 9/10 by mohlo stačit, rozhodně bych ji nashazoval kvuli level designu a starší grafice, protože obojí je velmi dobré. Pokud mám hodnotit oproti například Kotoru a MassEffectu, jenž mám oba velmi velmi rád, za mně jasně nad oba vyčnívá.
  • Ja som maval s tym tiez problemy, ale asi posledny rok vsetko slape ako ma. Iba forum blbne.
  • Az z toho vyrasties a nahodou si zoberes za zenu Slovenku, tak si potom spomen aky si bol. *7* Aj niektori mladi Slovaci su taki. Ja som tiez vyrastal v ČSSR, cital ceske knihy, pozeral ceske filmy a pocuval cesku hudbu...
  • to nadavat si nevsimajte, tam to nejak nesedi, asi som chcel napisat nieco ine, sorry, samozrejme set ty nikde nenadavas ospravedlnujem sa za to
  • Slovami klasika:
    Si pán. A to aj napriek tomu, že si Slovák!
    :)
  • tebe vazne vadia taketo s prepacenim sprostosti na hre, tiez som sa narodil este v CSSR ale tu sa podobnost konci, nechapem ako mozes vobec takyto nazor povedat, deus ex 1 som presiel niekolko krat a ja som tam taku interaktivitu sprostredim nejak nepostrehol, to ze vies zdvihnut krabicu ci rozmlatit krabicu , to my nepripada ako ohromny priklad interaktivity v Blade Of Darkness si vedel rozporcirovat kadejakeho orka na kusy a co ? prave preto si myslim, ze deus ex HR je na tom stym co ponuka velmi dobre, ponuka nezabudnutelnu a hutnu atmosferu akou bola aj jednodka, svet, ktory moze a nemusi byt, ale skor bude a vselijake zapletky aj vedlajsieho razu ktore mozes a nemusis ziskat, tak isto, ze niekomu vadi, ze nemoze znicit okno, ci prestrelit ja neviem vyklad obchodu je kus absurdne, co ti to prida na podani pribehu pripadne na atmosfere, si jeden z tych co hraju napr. GTA len aby mohli poletovat na motorkach robit rozne triky, ci vystrielat mesto lebo sa to da ? rozmyslam na co by som hm vyuzil rozbiteho skla, ci pohyblivych smetiakov hm, neviem, mozno smetiaky by som vedel pouzit ako krabice, poskladat ich na seba a prekonat nejaku prekazku, ano to by sa este tak dalo, ale okna, preboha na co su ti okna aby sa dali prestrelit, cela hra nie je tak stavana aby si musel cez okna, alebo mohol cez okna niekoho co ja viem zabit, to nechaj na ine hry, tu sa jedna o nieco ine, a ty asi to celkom nechapes, ked hovoris ze si hral DE1 tak ti neverim, maximalne si to skusil a odinstaloval, potom by si mal ovela vecsi respekt s tejto casti, a ANO tiez som slovak a serem na to ci ma niekto ma rad alebo nie, ale rozhodne si nenecham od niekoho nadavat ci uz je to len tvoj nazor ci nie to ma nezaujima, toto je moj nie som fanboy a nikdy nebudem, ale ked je nieco super tak je to super a hra si tympadom doslova vyzaduje stupen 10, pretoze ked porovnavam s hrami, ktore dostaly v nedavnej minulosti 7 ci 8, tak tie kvalitou oproti tomuto skvostu zaostavaju a predsa dostali co dostali, a ver my ked hovorim, nie som zaujaty a nehovori zo mna iba nadsenie, ze nieco s menom deus ex este vobec vyslo, nie som rad, ze vyslo v takejto podobe a kvalite akej je a nedosrali ju ako druhy diel, na ktory som sa nezmohol aby som ju dokoncil, DE HR som tiez nedokoncil zatial, ale od sameho zaciatku hltam ten svet a hltam pribeh pretoze je vynikajuci a tazko sa odhodlavam na to aby som prestal hrat, ale niekedy jednoducho musi clovek, ale zarucene hra nie je tak zla ako si ju tu vyobrazil a uz hlavne to cim si ty popisal ze trpy, to si myslim absolutne nikomu vadit nemoze pretoze ked sa zarije to tohoto sveta DE HR, nebude premyslat nad rozbytnostou resp, interaktivitou okolia, ta interaktivita co tam je my staci celkom, co my na to odpovies ma nezaujima povedal som co som chcel
  • Este nieco. Naposledy som odignoroval aj AVP 3, aj ked bola na steame za smiesnych par eur. *9*
  • Ja viem ze ma tu bude vacsina nenavidiet, ale mne sa ta hra skutocne nepaci. Nie som zaslepeny fanusik prvej hry, pretoze ta mala tiez svoje nedostatky. Ano, este som to nehral a nejako ani nemam chut. Pozeram gameplay videa a vobec to vo mne nevzbudzuje pocit, ze to je hra, ktoru musim hrat. Vadi mi na nej vela veci, ktore nema ani cenu tu vypisovat. Z diskusii mi pride, ze aj ti co povazuju hru za skutocne dobru si aj tak neodpustia silnu kritiku (level dizajn, suboje s bosami, augmentacie, body a pod...).

Pre tych, co mi tu budu davat rozumy chcem odkazat len tolko, ze je to uplne take iste ako v pripade filmov alebo pripadne hudby. Jednoducho, ak sa vam paci trebarz metal a traja kamarati vam povedia ze je to blba hudba a ze rap je lepsi, kto ma pravdu? O tomto sa diskutovat neda pretoze kazdy mame ine nazory podla toho co sa nam paci.

Ja DE HR neodsudzujem a neurazem, len bohuzial to nedopadlo podla mojich ocakavani. Je fajn ze sa to predava vo velkom a maju s tym uspech. Teraz je vela ludi prehypovanych, ale cas ukaze ako na tom tato hra skutocne je. Ak ju aspon polka ludi prejde dajme tomu 5x a vela ludi bude hrat aj po 11 rokoch, tak sa bude dat povedat ze ta hra bola skutocne dobra.

Nie, nehram CoD. *1* Mam rad adventury, strielacky, simracing, niektore rpg (kotor) a obcas aj strategie. *4*
  • Aj tak sa dá tráviť život. Každý máme svoj spôsob sebarealizácie.
  • Ja som proste reagoval na tvrdenie že hra ktorá nieje bezchybná by namala dostať 10 a celkovo hádať sa o tom kolko by nejaká hra mala dostať je úplna hlúposť . Mohol by si prosímťa ešte povedať v čom si protirečím ? :-)
  • Slovami sa snažíme vyjadriť myšlienky. Ak si nevšímame rozdielov a nedbáme na precízne vyjadrenie myšlienok, môžeme sa dopracovať k nedorozumeniu. Pretože si nedával význam jednotlivým slovám v texte, dospel si k vlastnému (nesprávnemu) záveru.
    Jazyk je ako matematika. Tiež pri riešení príkladov neignorujeme jednotlivé matematické znamienka, že?
    A ak mi niekto povie, že som v okruhu mojich známych zastával rolu idiota? Dostal som spätnú väzbu a mám sa uraziť? To nie. V prvom rade sa budem zaujímať, kedy to presne bolo, pri akej príležitosti a či sú moje prejavy naozaj také nízke.
    Nie je lepšie sa zdokonaľovať, ako urážať? Uraziť sa znamená neschopnosť argumentovať alebo diskutovať. Problém bol pomenovaný a nech si každý z toho zoberie svoje.
  • Pokud bych ti vůbec chtěl dát mínus, tak jsou způsoby jak bych ti jich mohl nasázet milióny. Prostě jen nemám rád Slováky.
  • Sklamem Ťa.
    Čechoslovák. A hrdý som na obe občianstva. Narodený v ČSSR. Otec bol Čech a matka je Slovenka.
    Nechápem však účel komentu.
    Ak už niekto nemôže dať viac mínusiek začne riešiť národnosť? Trochu absurdné, nie?
  • Hairy_Ass
    Nezlob se, ale to je obyčejné slovíčkaření. Když o Tobě někdo řekne, že jsi třeba v okruhu tvých známých zastával roli idiota, tak to není urážka?
  • Ja osobne toto všetko v DE3 nachádzam , spojene kyberpunkovej estetiky s renesanciou , výborná hratelnosť , silný príbeh , hromady kultúrnych narážok , výborne spracovaný svet , velmi dobrá grafika a prepojenosť s jendotkou vo svetle toho všetkého sa malichernosti ako nepriestrelnosť okien absolútne stráca . Rozhodne si nemyslím že recenzia na hru by mala byť tým čím je recenzia auta alebo vysávaču , teda pofidérne zhrnutie jednotlivých vlastností hry a ich zpriemerovanie do výslednej známky , ak si recenziu prečítaš je z nej zrejme že ak sa aspom trochu zaújmaš o tématiku , ak máš rád tento žáner a ak ťa bavil Deus Ex 1 tak to pre teba bude zážitok a bol . Osobne ma nenapadá žiadna hra za poslednú dobu ktorá by si 10 zaslúžila viac ako Deus Ex.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší