Přejít na výpis diskuzí
Deus Ex: Human Revolution - videorecenze
29.8.2011 | Lukáš Grygar
228 příspěvků
-
Dost cením jednu věc. A to, jak je obraz v GAMES.CZ video-recenzích perfektní (dokonale plynulé)! PS: Grafika hry je super, ale bojovat s TECH fandy se nedá, ti by ji udělali pochopitelně lépe.
-
Protoze neni nic hloupejsiho nez zaslepeny fanousek.
-
Proč se chováš jako kok*t, když se slušně zeptal?
-
Jinak bych ale dodal, že videorecenze je velice pěkná a vysvětlí základní principy i pro neznalé této hry. Autora chválím, díky!
-
Cítíš se v pořádku? *7*
-
Rýchlo tu hru podpáľ a rituálne zahrab pod zem *16* No a co ?
-
:D tak mesto akoze v detroite zo zaciatku a v cine pak , ale tie auta tam boli fakt len na okrasu a v meste zili len ludia ktory robili to iste stale :D
-
Jsem slepej, nebo tý hře chybí dynamický stínování? Postavy třeba stín nevrhaj snad nikdy, nebo mi něco uniklo?
-
Ano, grafika a technické zpracování je zastaralé. Hra si v žádném případě nezaslouží maximální hodnocení. To může dostat jen ta, co je vypiplaná po všech stránkách. Grafika sice není vše, ale je to součást hry a jde udělat hezky (viz. např. Zaklínač 2). Tady se šetřily peníze (nevím přesně jestli kvůli konzolím) a ta hra tím prostě trpí. Takže si tento fakt konečně všichni přiznejte a nebuďte jak stádo ovcí, co se s tím spokojí. Samozřejmě, to jestli tuto vlastnost kdo oželí, je jen jeho věc. Já tedy ne. *11*
-
Co jsi prosím nepochopil na větě: "Hra není o "tech." grafice jako spíše o expresivní grafice..." Doporučuji nastudovat si slovo expresionismus. Právě umělecká svébytnost by měla být základem toho, aby hra vizuálně zaujala. Pochopitelně ať zůstanou i hry, které se drží čím dál věrohodnější grafiky prostředí. Ale vnitřní hodnota u nich prostě bude často (ne vždy) právě až za hrami s osobitým přístupem k vykreslení skutečnosti.
-
Recenze od Hitlera, ta je víc trefná
http://www.youtube.com/watch?v=AskkGSVh69o&feature=feedu -
převyprávěj to, rád si to poslechnu *3*
-
á já tomu naopak rozumím
-
a to ještě k tomu source vychází z quake 2 enginu *4*
-
a cim to mam porovnavat s blade runnerom?:)
-
bacha, portal 2 (10/10) používá 7 let starej engin... *7*
-
Ta grafika není nijak šeredná, kouká se na to hezky, tak nevím, v čem je problém.
-
Tvůj dech je katastrofální. Možná kdyby sis nasadil kalhoty pres hlavu a stoupl si na ruce by pomohlo.
-
Je to postaveno na víc jak 5 let starém enginu Crystal( jel na tom např. Tomb Raider Legend), sice prodělal změny přidali tam jakous takous podporu DirectX 11 ale celkem se nic nezměnilo
-
Potom tu o maďarech s mozkem.