Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechte ho bejt, vždyť je to Slovák *5*
  • Najskôr prečítať, potom reagovať.
    "zastával rolu i***t a gašpara" je rozdiel oproti "je i***t a gašpar".
    Nepoužíval som hodnotiace súdy, len som konštatoval fakt, že v porovnaní s kvalitnými redaktormi a recenzentmi ako Anastasov, Rybka, Bulíř, Bach či Herodes uprednostňoval sebadehonestujúci humor. Netreba pripomínať na úkor čoho.
    Tí čo sledujú články a kariéru pána Grygara vedia o čom hovorím.
  • Jo a jinak já se tady nehádám jen ty tady vysvětluješ co je recenze a to co je každému jasné. Trošku si tam i Protiřečíš. Prostě to co si napsal je dlouhé a všem jasné (takže příspěvek skoro o ničem) já jsem jen napsal že podle mě by neměla dostat 10 když tam je pár chyb a nejsou to tak malé chybky.
  • Primárna vlastnosť recenzie je dať podnet k rozhodnutiu spotrebiteľa.
    Ak recenzent zámerne, v dôsledku prílišného nadšenia alebo z čírej neprofesionality opomenie jeden zo základných (v recenziách hodnotených) pilierov hry, tak sa stáva nedôveryhodným.
    Hodnotením 10/10 sa hodnotia hry, ktoré sú absolútne výnimočné čo do obsahu i formy. Takéto hry sú originálne, technologicky brilantné, so skvelou hrateľnosťou a výnimočným estetickým zážitkom.
    Historicky si takéto hodnotenie podľa mňa zaslúži napr.: Giants: Citizen Kabuto, Fallout 1,2, Little Big Adventure 2 alebo tiež pôvodný Deus Ex mal k tomu veľmi blízko.
  • Ale já jsem tady nepsal nikde že je to problém já jen píšu že si hra 10 nezaslouží. Podle mě a podle toho co říká v recenzi by 10 dostat neměla. Jinak je mi to fuk že jí má.
  • Hairy_Ass
    Označit recenzenta za "idiota a gašpara" Ti agresivní nepřijde? *8*
  • Mínuskami ťa zahrnuli tý ktorím sa tvoj príspevok z nejakého dôvodu nepáčil a fakt že ich je asi dosť nezmeníš tým že ich zaškatulkuješ ako hašterivích nenávistných a neviem akých *3*
  • Konkrétně co?
  • No , ja si spomínam na pár recenzií ( myslím že v Leveli ) si znákou 1 a poväčšinou si myslím že bli celkom oprávnené , je to proste výnimočné ale aj to je súčasť stupnice a mala by sa využívať a nevidím v tom problém :-)
  • Mínuskami sa fakty nezmenia.
    Sú 2 druhy skalných fanúšikov:
    1) Kritickí
    2) Nekritickí- hašteriví: pri akomkoľvek hodnotení prejavujú agresivitu (vo fóre sú to hate commenty, flame, mínuska, disslikes, klišé hlášky, že pri niektorých hrách sa technologická časť nehodnotí etc.)
  • To je vec názoru , mne sa recenzia toho gašpara a idiota páčila odosť viac než recenzia toho ultraseriózneho hyperborca z EG *5*
  • Ano jako by nemusela obsahovat 1
  • Panebože , to že hra na to aby dostala 10 je fakt absolútne retardovaná myšlienka , v tom prípade by žiadna hra 10 nedostala ani nedostane ( ani také klasiky ako Planescape alebo fallout ) . Neexistuje hra ktorej by sa " objektívne nedalo nič vytknúť. V tom prípade by ani hodnotiaca stupnica nemusela desiatku obsahovať . Konečné číslo má len zhrnúť pocit recenzenta , nieje rozhodne klúčové a hádať sa o to či by malo byť menšie ako vačšie nemá zmysel pretože sa k hodnoteniu každý stavia inak . To prečo očividne hra dostala 10 je že vyčnieva nad zvyšok dnešnej hernej produkcie a má potenciál byť rovnakou klasikou ako DE1. A to že grafika " nieje moc dobrá " je rovnako ako to číslo tiež len subjektívne tvrdenie , ja osobne s ňou spokojný , ale to je hlavne dané tým že mi ide viac o to čo vidím než o to ako dokonale sú pri tom vyhladené hrany a ja neviem čo . A vizuálna štilizácia je v tejto hre zvládnutá absolútne bezchybne *14*
  • Hra je to vskutku veľmi dobrá, no technologicky je paradoxne v roku 2006.
    Teraz nenarážam ani tak na grafiku (aj keď modely postáv, tváre a tiene mohli byť o dosť lepšie), ako skôr na interaktivitu a živosť herného prostredia. Je trochu divné, že kolízia dochádza len pri kontakte s krabicami, odpadkovými košmi a chladničkami, nie? Keď náhodou zavadíte o bicykel, fľašku, stoličku, stôl (...), nasleduje zásek. Ďalej- okenné tabule sú nerozbitné a nepriestrelné (a to aj na starých budovách v ghete- pri tom o pár centimetrov ďalej bolo sklo rozbité).
    Ak si spomeniete na prvý Deus Ex, interaktivita bola oveľa vyššia, prostredie živšie.
    Veľa recenzentov v poslednej dobe podlieha prílišnému Hype a emóciam.
    Recenziu pána Grygara beriem s rezervou, vzhľadom na skúsenosti s jeho profesionalitou v Level TV, kde zastával rolu idiota a gašpara.
    Zatiaľ dávam 8/10, ale ešte nie som úplne na konci.
    Davidova technologická revolúcia stratila mnoho z očakávaného lesku. Práve cyberpunkové prostredie by si zaslúžilo plnohodnotné spracovanie.
    V každom prípade, už teraz očakávam ďalší Deus Ex. Tento raz však bez kompromisov.
  • Jak sekají?
  • Neustále se na tomto serweru sekají videorecenze.Může někdo poradit čím to zprovozním? děkuji
  • No, takže z reakcí předpokládám, že nemá. Nehledě na ostatní kvality hry, tohle je v dnešní době fakt už dost trapárna, kterou za hromadu mínusek nikdo neschová a zasloužila by si v jinak pěkný recenzi vypíchnout. Sám jsem ochotnej hrám, co mě skutečně chytnou, odpustit i větší množství neduhů (oba díly Dragon Age jsou to ho důkazem), ale přeci jen trochu objektivity nikdy není na škodu. Někomu to může vadit a konkrétně stíny mě štvou opravdu dost.
  • Updatuj Flash, zkus jinej prohlizec, vypni antivirak.
  • Jak už tady někdo psal. Hra pokud má chybu a tato hra jich pár má nemůže dostat 10 z 10. Ta grafika opravdu není moc dobrá a jak tady už někdo zase psal je to součástí hry. Jinak to vypadá pěkně a videorecenze je dobrá.
  • mám vysokorychlostní připojení k internetu , 2 GB RAM , 2 jadrový procesor o frekvenci 1,83 GHz , grafickou kartu Nvidia Geforce 8400M GS .... celkem v klidu počítač - ale ani za ho*no se nemůžu nikdy plynule podívat na tyhle videorecenze . Když to trochu posunu tak to vždycky jede asi vteřinu plynule ale pak se zase všechno zjebe ..... čím to prosím je? :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší