Přejít na výpis diskuzí
Diablo 3 pořád míří na konzole, už nezpochybnitelně
18.8.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
to je dobre ze koncis a ted si spocitej kolik je tady prispevku o danem tematu a kolik o tom jak vehementne upozornujes na jeho chybu a zkus me tvrdit ze jsem v predeslem prispevku nemel pravdu
-
Úkol pro Aoyagi, franzkfk - najděte všechny chyby v příspěvku od AKA a zdůvodněte (nejlépe citacemi z Pravidel českého pravopisu).
Postup:
1) Provést
2) Prohlásit se za porevolučního Cyrila a Metoděje
*5* -
I/Y není překlep, ale HRUBÁ chyba. Končím, do diskuzí už vstupovat nebudu. Tohle je směšný a smutný zároveň.
-
Jasně, ty chytráku. Budeme si každej psát jak uznáme za vhodné a všichni si budeme rozumět. Ty jsi prostě hloupej kluk (opírám se o racionální základ v tvých příspěvcích) a místo toho, abys řekl, že se omlouváš, jelikož jsi napsal píčovinu, tak máš ještě tu drzost kopat kolem sebe. Ale neboj, nejsi sám a toho se bojím zase já.
-
jo jenZe neKteRy lyDE a sTacI i pRumNErne inTelIgentnI pOchOpilY co mIslel za hRu i Ze to byl pReKleP a tvojI ZbiTecNou naPOvedu jsme k tomu nepotrebovali cela ta Diskuze Je Uplne Zbytecna kdyby kazdej opravoval chyby kde se kdo utne a psal to tady tak tady neni nic jineho a k danemu tematu uz nebude prostor proto prumerne inteligentni clovek danou vec pochopi a k chybam v textu ktere nemaji s danym tematem nic spolecneho I-Y PREKLEPY ATD se nevyjadruje jelikoz nejsme na hodine cestiny dalo by se to klidne pokladat za umyslny SPAM.
-
Já tě naprosto chápu, někdy mě ty diskuze opravdu rvou oči. Bohužel, když se ozveš, tak jsi za puntičkáře a paradoxně blbečka. Ti idioti totiž nechápou, že jde o jejich gramotnost a dobro. Pokud napíše někdo překlep, stane se. Ovšem nikam přece nespěcháte, můžete si to po sobě v klidu přečíst a případně opravit. Pokud ale napíše místo Siege Sieght, tak je to tristní. Oni si neuvědomujou, že tohle laxní chování z nich udělá akorát debily. To je takovej problém otevřít novej panel a vyhledat si tu hru, pokud si není člověk jistej? To jste opravdu tak hloupí, že bráníte svou inbecilitu? A nejvíc mě štve, když někdo začne bránit to, že napsal nějakou hrubku. Ale to už je zase jiná kapitola...
-
*5*
-
Fakt, že na češtinu ( nebo kterýkoliv jiný jazyk, že...) mě štve. A co hůř, lidé se pak vymlouvají na dyslexii / dysgrafii stejně, jako se někteří ... milovníci jídla vymlouvají na štítnou žlázu, nebo něco. Přitom existuje technologie schopná eliminovat velké procento chyb - spell-check.
Puntičkář? Ne, vlastně prokazuji službu ( teď jsem asi blahosklonný puntičkář ^^ ). Chci říct, někdo má třeba zažité jméno a tak se dlouhodobě ztrapňuje. Kdybych měl původně v úmyslu někoho shazovat, napíši maličko víc, než správnou verzi.... no a pak z toho vzniklo co vzniklo. Potřeboval jsem se nenásilně odreagovat a tohle přišlo jako na zavolanou. A upřímně, nečekal bych, že v dnešní době jsou rodinné hodnoty jsou nějak rozšířené. A už vůbec ne v internetové diskuzi. Jo a omlouvám se za dočasný výpadek ^^
@MR.sugar: Dík, ale to byla jen návnada. Teď už jsem ale doma s prášky proti bolesti hlavy. Kdyby ne, určitě bych to svedl na místní zvyky a na mou kočku, která to psala. -
>wow-like
>real gameři
hahahahahahahahahahaahahahahahaah
HUEHUEHUHEU -
Taky fakt...
-
Konzolistům je povětšinou nějaký D3 uplně u p*dele *5*
-
No však - bude to s*ačka a to právě proto, že z důvodu existence mnou níže zmíněných ultimátních herních zařízení tato hra nejenže nevyšla už před lety, ale navíc vypadá na první pohled za:
a) naprosto zmršeně (PC hráči)
b) naprosto dokonale (konzolisti)
Nedivil bych se, kdyby z toho udělali WOW-like hru, aby měli real gameři radost... *5* -
Sakra to neříkej. PC hráči tě tady sežerou zaživa.
Uvědom si, že jsi v PC ráji, teda chci říct České Republice. -
A na to, že jsou konzolové hry méně kvalitní, jsi přišel jak? :-)
-
No proč ne, koneckonců první Diablo jsem hrál na PSX v co-opu s bratrem a byla to skvělá zábava.Hlavně ať už je to venku.
-
No jo... pindat se bude... ale na druhou stranu je to Blizzard a Diablo a tydle dvě jména stačí, aby lidi sežrali kde co.
Ale je pravda, že pokud tam budou byť i malý chybky, tak se toho PC fanatici chytnou... -
Na tyhle lidi nemá cenu reagovat. Měl by začít u sebe, protože: "primitivní vyjadřování českého národu", nemá tam být "národu", ale "národa", když už ti na tom vyjádřování záleží.
-
roflcopter *1*
-
A jé ... to bude zase řečí. Pokud diablo 3 nedopadne dobře tak se zase najdou davy lidí co budou v diskuzích nadávat na konzole a že kdyby to bylo jen PC only tak by to bylo boží, ale kvůli těm za****nejm konzolím je to strašná sra*ka *1* Už to vidím *1*
-
řeknu ti to upřímě a narovinu... Na čestinu ti tu každej kašle, tady de o vyjádření svého názoru co si kdo o hře myslí, popřipadě nesouhlasit či souhlasit s názorem.
tu tam se určite chyba bude ale opravovat všechno? jsme snad na českém forum kde se opravují chyby?
To že napíšu překlep NAVIC v anglickem slově, a ne v čestině, a ty to po mě opravuješ svěči že si nechutnej puntičkář. A pak to házíš že většína čechu je negramotná a že TY si jedinej ten chytrej (to nepíšeš ale proste to tak vyzníva) a na závěr mě začneč urážet protože jsem napsal slangový slovo "vole" že jsem adoptovany. Ok za toto slovo se omlouvam to jsem psát opravdu něměl, ale návažet se do mé rodiny nebudeš! Klidně že jsem negramotnej d**** co nemí ani psat I/Y, ale rodina je moje svatině a ty si jí pošlapal. *16*