Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kur*a že to nas ere, taky mam legal d3 taky mě tak samo stalo jen mam asi hroší příběh :D, když si dělam nove acc na battle netu tak mi pišou že email addres se použtiva skusim dalši svoje 2 nove a taky se použivaj... udělam novej acc na battle netu a nemužu požit ty dva keye co jsem dostal k origu tvl, hral jsem to pěknou dobu věci za miliardy všechny postavy krom 1 levely 60 + minimal paragony barba 40 a wiza tež :D a to dodam že mam kliku toho že jsem si nekupoval věci za real money.. jedina klika ale se re mě to že nemužu si udělat dalši acc a skusit to znovu.
  • hraju podstivje legalni d3 a blizard mi zablokuje ucet a rika ze spamuju coze??? dal sem za diablo 1399kc a ty sv*ně mi blokujou za nic *16*
  • Jejdasek má pravdu. Je vidět co jsme zač ;) My my my :D Nádhera. Teď si řekněte kolikrát jste si stáhli hru a nic za ní neplatili? No myslím že každý někdy ano. A co víc? Ještě si stěžujeme že pro nás dělaj málo. Moc toto :D
  • Tak jak si to napsal, je to lež. Hra se hrát dala, nešli jen evropsské servery. Takže já osobně jsem hrál celou neděli.
  • Alex81
    Čím pak je tem můj post EPIC FAIL?
  • Mne vykradli acc. na Age of Conan. Niekto si objednal za moje peniaze blbosti a zmenil mi mena postav a vykradol všetky veci. Jediné čo sa mi podarilo vyjednať bolo aspoň vrátenie peňazí. Veci mi na spať nedali.
  • Ale pane, to sou frky. Mám osobní zkušenost s hackem acc, stačilo napsat ticket a do dvou hodin jsem měl účet zpět, plus vše co na něm kdy bylo, včetne goldů a itemů.
    Takže tu nevyprávěj příběhy typu kamarád má kamaráda...
  • GlaDOS
    Prvně bych si zametl před vlastním prahem.
  • On se da D3 downloadnout a hrat bez zapaceni? A kde ? (teda pomijim crack samo). A nevsim sem si ze by kolem me pobihalo dalsich 30 kolegu a mlatili se mezi sebou nebo potvorama ... takze jakypa mmo ...
  • Mno ja nevim, banku bezne pouzivam, bezne se do ni prihlasim a jeste mi ucet nikdo neukrad ... cim to asi bude ...
  • Spis bez zlamat ruce vyvojaru, to ze neco hracum vnutej a neumej to zabezpecit je jejich vina. Neexistuje zpusob jak hacknou sluzne zabezpecenou vec - jeste se to nikdy nikomu nepovedlo. Vsechny hacky sou bud o lidech (zamestnanec ...) nebo o odflaknutym vyvoji.
  • V tom pripade si ovsem vyvojari zslouzi byt poveseni za kule do pruvanu, nebot i blbec vi, ze pro autentizaci se pouziva ssl a ze jakoukoli komunikaci po netu lze odchytit kdekoli cestou (tedy zdaleka ne jen na wifi).
  • => reakce kolegy: OK, predam vec svemu pravnikovi a doporucim mu kontaktovat i dalsi (tisice?) poskozenych hracu.

Ver tomu, ze mu vsechno (a radi) vynahradi.
  • Zelenej
    vykradli me taky... goldy stash itemy na monk 38lvl..vsechno fuč... nechali mi akorat witch doctora na 10 lvl.... vypsal sem nakej ticket... mate nekdo skusenost s vracenim a rollbackem ? :((
  • blby si nechám od cesty až se jako blb přestaneš chovat, a d3 je pro některý špatná hra právě kvůli tomu že musíš být online a jak už jsem psal ne každej žije tam kde je špičkovej signál a pokrytí tak tu přestaň prskat
  • no hele mě se taky stalo že jsem našel účet úplně prázdej (postavy pryč, achievmenty taky...) ale naštěstí jsem si blbec přehodil jen region. kdyžtak tady na tom odkazu to je vysvětlený http://eu.battle.net/support/en/article/missing-hero-characters Snad to pomůže :)
  • kolega z guildy má za příplatek autentizátor a účet našel bez postav. tak to začal řešit s blizzem, stálo ho to desítky euro na telefonátech a řešení - je jim to líto. žádná obnova dat ze zálohy, žádná možnost kompnout si postavu z lvl 1 na 80/85 (např. jako u scroll of ressurection). jejich řešení je v takové situaci 0, pouze omluva a přislíbení boje za to, aby se to nedělo...
  • Uplně by stačil sp na harddisku...ne, to by to pak nikdo nekoupil že ano?
  • Ešte by sa mohlo spomenúť že hesla mohli byť odchytené na spoločnej wifi, moc by som sa tomu nečudoval... Za urč podmienok nie je problém odchytávať heslá aj cez https, ale neviem ako blizzard rieši šifrovanie.

Ale ohľadne vykrádania účtov, tak myslím si že ak by zlodej mal nejaký keylogger na zistenie hesla od battlenetu, určite by si ukradol aj heslo od mailu a získal by účet "se vším všudy".

Ja mám na Gmaily overovanie cez heslo+SMS (je to zadara) takže aj keby mi niekto čmajzne heslo od Battlenetu tak možno stratím veci ale určite nie účet. (v prípade straty mobilu mam záložne číslo :-))

Ak ide o samotné Diablo tak som si ho plánoval kúpiť aj keď som nevedel že sa nebude dať cracknúť. Ale až po skúškovom, aspoň sa dovtedy vychytajú detaily. S betou som bol veľmi spokojný :-)
  • Ringwraith
    Ale já se nazastávám jejdáska. Pouze kritizuju tebe.

Ale pokud se násilí vyhýbáš, tak v pořádku. Sdílím stejnou filosofii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit