Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spís zakázal internet to by je teprve naučilo :D
  • to patrilo jejdaskovi
  • tohle je kvalitní nazor ode mne mas plus
  • a jeste neco - nech si blby od cesty ano ? ja jen stale nechapu co maji vase nekvalitni lagujici pripojeni k netu spolecneho s tim ze je d3 spatna hra. stale jsem se to nedozvedel. mozna by sis mel precist co jsem psal znova.
  • Veskoslav
    Zastávat se trolího krále Jejdáska, no nevím. Násilí se sám snažím vždy vyhnout.
  • hmmm tak tos cece netrefil, ve svych 28 letech uz mi skutecne rodice neplati nic :-)
  • vsechny co vykradaj ucty hracum bych nejradsi zlamal ruce
  • frag.ment
    delete
  • abc ty jsi ale kus blba to se musí nechat no, buď rád že ti všechno platěj rodiče hošánku
  • Ringwraith
    Celej on.
  • No ono kdybys proplul hrou na obtížnost, která si říká hell jako nůž máslem tak by jsi z toho asi mic dobrý pocit neměll ne?

A postava která se zaměřuje pouze na dps musí počítat s tím, že nic nepřežije. Navíc většina těch "smrtelných"útoků jsou předvídatelné a dá se jim vyhnout. Miluju třeba arcane enchanted v kombinaci s frozen a shield *5* to je za melee na hell docela výzva.
  • jo, ale na důkaz že není ho zbil
  • Ringwraith
    Už ti někdo řekl, že jsi silně agresivní jedinec?
  • tak potom nebrecte ze mate lagy a nesvadejte to na hru
  • Ne všichni žijeme v lokalitách s dobrou kvalitou internetu a ne všichni chtěj vyhazovat tolik prachů za UPC
  • A co Diablo I ? :D
  • "Tak proč jíte, kdybyste nejedl tak nemáte problém a vůbec jak si dovolujete kritizovat kvalitu potravin."

Miluju demagogii :D
  • Tyhle omezeni jsou proti hackum a naslednym podvodum ve hre, nijak te nechrani proti zcizeni uctu. Takze tezko lze rict, ze nefunguji. A omezeni vuci zcizeni uctu by se ti libila jeste mene.
  • Veskoslav
    No tak podle téhle definice jsi husí král.
  • Pro pravdu se kazdy zlobi a postizene husy kejhaj nejvic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit