Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Ty by si chodil dovnitř kdyby se ti nelíbila barva? Já sem jenom stočil okýnko u svého nového rolse, cestou na šroťák a řekl sem ať postaví další.
-
D2 a D3 jsou obe dobre hry. D3 ma lepsi grafiku, ale D2 muzes hrat offline... Staci ? :D
Oboje ma sve plusy a minusy :D -
WINTER: Zmenila se nejen grafika, ale i celkovy herni spad hry. Pokud chces hodnoceni hned ted, rikam D3. Pokud chces objektivni hodnoceni, zeptej se me za 10 let.
-
Jo, jen zkouším udělat celkem hloupý vtip.
-
Kristepane, víš co je dům na klíč?
-
Oni jsou už domy i na tlačítko? Že nějak specificky zmiňuješ, že ten tvůj byl na klíč.
Vím teda o autech, ale o domech ještě ne. -
No správný překlad je: "Není důležité vyhrát, ale usilovat o vítězství", ale budiž :D
-
Já myslel že Ti do něj nepasoval ten klíč. :-D
-
smejki: nasel jsem si tvuj email na madbrahmin. napisu.
-
Jasně že se může bavit u obou ale řekl bych a to konkrétně v tomto případě, že se toho kromě grafického kabátu moc nezměnilo, takže proč by mělo být tak těžké je porovnat. A když se pak někdo zeptá co je lepší, tak snad není takový problém říct "to" nebo "ono". Říct nebudu je srovnávat smrdí vyhnutím, sice nevím, proč tak odpovídat ale prostě mně to tak přišlo. Třeba jsem paranoidní. *4* No a taková prkotina a jakou plodnou diskuzi jsme kolem toho vyplodili. *15* Generálmajor Poláček by z nás měl radost. *1*
-
Jo to znám teď sem dostavil barák na klíč a barva nebyla nic moc, tak sem ho nechal zbourat. *7*
-
Nemusi se synchronizovat, ale da se to. Je to kvuli malym zmenam, ktere muzou nastat - nekdy se mi stane, ze se mi to posune treba o vterinu, a nez napisu kod, tak na serveru je novy, ale v mobilu mam furt stary.
-
Je tam jeden rozdíl ... D2 nemám vůbec chuť hrátm už sem hrál dost dlouho a to je pro mě důvod proč je D3 lepši protože to si zase nějakou dobu zahraju.
-
Aoyagi: Jestli chces tak peclive delit zanry podle toho jak jsou "rychly" tak D2 a D3 je podle toho deleny taky jinej zanr.
V D2 se clovek postavil, mlatil a pil lahvciky. Tohle udelat v D3 tak nedodelas ani Nightmare. D3 je v tomhle smyslu jako Q3, protoze se musis po bojisti porad pohybovat. -
Aoyagi: Tam slo hlavne o ten casovy udaj. 12 let je podstatne vic nez tech 8 mezi tvyma hrama.
Jinak zanr to je vsechno FPS. -
Takže lagy jsou vlastně samozřejmostí v Diablu 3?
Such a splendid word play! -
Pokud vim tak vypadek byl zatim jenom jeden a to v nedeli a k lagum ti samozrejme pricichnout da...
-
Protože jsi narušený krιpl a musíš Skyrim vytahovat vždy a všude?
-
Samozřejmě, že ne FAT32:-D
-
@Hmm: Jak kdyby si to někdo pustil teď? Vždyť se ještě docela D2 hraje.
@Lynch: Wolf 3D a Q3 jsou žánrově celkem jinde. Bludištní FPS a čistě MP fast-paced FPS se těžko dají porovnávat, že? Ale zkus porovnat UT a UT3.