Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Pokud žiješ v USA tak rozhodně :D
  • Co když z toho vína budeš mít zdravotní problémy?

Nebudeš chtít nějakou kompenzaci?
  • Do Assasina si nekupuješ in-game předměty.
  • PVP v D2 šlo mimo mě. Hlavní bylo opakovat Bhallruny:) Na mě si jen tak nepřijdeš...když dodají PVP, tak co potřebuji abych se mohl aktivně účastnit? Gear. Kde seženu Gear? Hmm aukce? Pokud někdo bude chtít vletět do PVP a nebude chtít grindovat předměty, tak na té aukci stejně skončí. Jak jsem psal...všechno u této hry vede k aukci. Sakra Diablo je Řím:D
  • Ellendway
    Black_Hand: Za vypité víno ve vinařství také peníze zpět nedostaneš.
  • Erm...v Black Books je ale podstatný vliv od Morana.
  • GlaDOS
    Free2Play? A jinak jsi v pohodě? Já teda za hru zaplatl vzhledem k ostatním hrám trochu nadstandartní cenu, takže mi nepřipadá, že bych hrál nějak free. Samozřejmě za singl neplatím měsíční poplatky, to je logické. Použitá ochrana je druhá věc ale to bys i o Assasinovi 2 mohl říkat, že je free2play.
  • A přitom jsou Black Books od stejnýho autora jako IT Crowd. Prostě jen málo znáš a zbytečně kéruješ. To že anglickej humor je až na vyjímky lepší než americkej pochopí každej kdo se zajímá a není úplněš blbej *4*
  • Black_Hand
    ale penize zpatky nedostane :).
  • Ellendway
    Pokud si dobře pamatuji, tak při vypuštění data vydání Blizzard vydal zprávu o tom, že se PvP posouvá jen do pozdějších patchů, aby mohla jít hra dříve do prodeje právě kvůli hráčům. Hra má dostat arény a další PvP bitvy. Takže ano, hra není nyní dělaná jako PvP, ale jako PvE. Což si mi také krásně nahrál, ale proč se hrálo Diablo a Diablo 2 dobrých deset let? Rozhodně to nebylo kvůli tomu, že by na tom hráči vydělávali.
  • Jj ty dev nastroje jsou uzasne. To je rozdil mezi zabavou a vydelavanim penez.
  • Hmm, když hodíš zlatou cihlu do žumpy, tak si ji tam taky někdo najde.

(Toto je silné reductio ad absurdum, ale snad chápeš, co se snažím říct.)
  • Ellendway
    Samozřejmě že není. Hráč si ve hře najde to, co potřebuje. Pokud ne, má možnost odejít... stejně jako u všech her.
  • Ellendway
    Nechci a ani nebudu porovnávat dvě hry od dvou studií, nemám to zapotřebí. Stačí mi, když se u hry bavím, jsem schopný u ní nějakou dobu posedět a vím, že své peníze jsem vložil zase do něčeho, co mě zabaví na nějakou tu dobu.
  • Nemusíš mi vysvětlovat o čem je tenhle žánr. Diablo 2 do dnes mám moc rád, ale směr jakým Blizz vypustilo do světa D3 se mi zdá dost nešťastný. Ano můžeš kupovat i goldy, ale proč farmit šílené množství zlata když to jde rychleji? Jen počkej, však uvidíš.

Hra bez povádění - tady jsi mi krásně nahrál:) Je ta hra založena na PVP? Ne není. Takže ti může být jedno, že Pepa od vedle má full set, který by sháněl měsíce (nebo si ho koupil za 5 vteřin). Do okamžiku kdy hra není založena na PVP je jedno zda někdo cheatuje nebo ne. TOBĚ to může být jedno. Jediný komu to jedno není je Blizz a jeho aukce. Oni tě přeci nemůžou nechat si přidat uber meč, protože by se tím připravili o potencionální zisk.

Pravým opakem je Torchlight 2. Beta měla svoje chyby, ale o to teď nejde. Jde o to, že v T2 něco jako aukce není a pokud bude někdo něco shánět, bude se to řešit standartním pojmenováním serveru "WTB xxxx/WTS xxxx" apod. Skvělý fakt absence aukce u této hry je, že po vydání hry je přislíbeno, že lidi dostanou Dev nástroje a "dělejte si co chcete". Chápou, že některé lidi baví si upravit hru a nebo si zkusit něcí novou Classu. Oni vědí co znamená hrát hru.
  • Ani to smutnejsi okolo neni takova katastrofa.
  • Trol.diskuzni
    Pravda... Ale není důležité vyhrát, nýbrž zúčastnit se s vervou! *5*
  • Ringwraith
    Hratelnostně dozajista ne. Hratelnostně je velmi solidní.

Zním asi jako zaseklá deska, ale znovu si neodpustím poznámku, že to jen dělá ty věci okolo smutnějšími.
  • Cim popularnejsi hra a ocekavanejsi hra je je tim vic na ni budou lidi nadavat. Tak to proste bejva. Jinak diablo neni zdaleka takova kakastrofa jak se tvrdi.
  • Myslim ze by jsi to mel s Jindrou těžké.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší