Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí nebýt trotl a nechodit na yofatmamawannasuckyou.com a raději si to p*rno stahovat z pussytorrents.com
  • Na tebe je škoda reagovat, ale tak jednou si to musím dát. RPGecek sem za svůj herní život hrál jen pár a od Bethesdy dokonce ani jedno, ale nakonec sem si řekl, že to zkusím a koupil sem si Skyrim hned při vydání. A můžu ti říct, že sem se 14 dní bavil jak už dlouho ne. Proto mi Vávrův článek připadal dost úsměvný. Jen se divím, že tam ani nezmínil, že lidem netrčí například chloupky z nosu :-) A vzhledem k ještě většímu hypu Diabla III než měl Skyrim podobný článek očekávám.
  • Ringwraith
    A taky si připravil těžkou pozici pro svou hru. Tedy aspoň co se týče některých lidí tady.
  • Už nevím kde to bylo,ale psal jsem jak budou hrači v prdeli až jim to někdo nahackuje a bum je to tady :D
  • Skus znovu stáhnout(prav.to hodí ti to jen kontrolu staženého) a nakonci (tušim že to celé má 7,6GB) nedávej CANCEL! I když ti to napíše že je hra stažena čekej 15-20 min pořád s oknem dokončeného downloaderu poté snad sama naskočí instalace a pokud máš hru aktivovanou na BN a je stažená celá tak to pojede.
    Srry jsem uplněj Blizzard a BN nováček ale u mě to včera takhle klaplo. Musel jsem šmejdit po forech 3 hodiny jako ko*ot. Ofiko vyjádření k tomuto problému nikde a to jsem ho na Blizzard forech v různých variacích zaznamenal snad 20x!
    Sumasumárum to kluci z Ameriky pěkně po*rali a to nemluvím o tom že hra mě zatím vůbec nevzala. Mam ale nahráno jen 2 hodky *7*
  • Je opravdu velmi tezke vyrovnat se s tim, ze kdyz jste pod vodou, tak nevidite ukazatel kysliku. Pripadne ony slavne zachody.

Vavra mel v mnoha bodech pravdu, bohuzel to cely zazdil tema blbostma, ktere k tomu doplnil.
  • Přesně. Hrál jsem Skyrim chvíli a nechápu, jak se to někomu může líbit.
  • Trol.diskuzni
    Takže ubohý? Já bych řekl, že ten článek velmi vkusně reflektoval realitu, se kterou se bethesdroni v čele s panem Grygarem prostě dodnes nedokáží vyrovnat...
  • ten spíš pracuje na husitskejch kadibudkách.
  • Souhlasim s tim, ze se nektere kombinace vlastnosti blbe zabijeji, ale vzdy se to vyresi lepsim equipem a o to v diablu jde.
    Uz dlouho jsem nehral rpg, ktere by neslo dohrat s vecma ktere ti padnou na prvni projiti.
  • Doufám, že pan Vávra už připravuje stejně ubohý článek k Diablu III, který vypotil ke Skyrimu.
  • Nevim co furt pindate o tech problemech s online hranim. ukazte mi kdo dneska nema pripojeni k internetu. Navic problemy s diablem byly jen prvni den, od te doby vse bezi jak ma. Za posledni tyden jsem takovychto internetovych kecu cetl uz fakt hodne a uz je to jak ohrana deska. Jsou typci co si stezujou i na takove blbosti jakoze jdou za poplatek vytahovat gemy z itemu. Wow, to ma na gameplay skutecne zasadni vliv. D3 zabavne pokracovani d2 v modernim kabatku. Zatim jsem skutecne necetl zadnou objektivni kritiku, ktera by to vyvracela. Jen hnidopisske pindy zalozene na osobnich preferencich a predstavach.
  • Ringwraith
    Já mám redakci taky rád. Už dávno z LEVELu.

Takže se těším, jak se s recenzí na Diablo 3 poperou.

A pokud číslo nebude odpovídat textu či precedensům (GCI), tak to osobně přijmu jen jako další důkaz nevhodnosti používání číselných hodnocení. *4*
  • Zdravím.
    Pocity z DIII má dost rozporuplné. Na jedné straně výborná hratelnost, ale přijde mi , že se hra snaží být příliš megalomanská (už od začátku kdy praštíte nemrtváka, tak odletí 20m).. chybí mi ta střízlivost zejména Diabla 1, kdy vše bylo dávkované pozvolna, chybí mi ten respekt z každé nově prozkoumávané chodby, respekt z minibossů...tady již začínáte jako polobůh a to mi nepřijde dostatečně motivační pro další postup (jedinou motovací je příjemná hratelnost a EQUIP).
    Dále mi vadí nelogičnost , chápu, že se jedná o akční RPG, ale když se s tím tvůrci natolik piplali, proč si nedali víc záležet. Je hloupé potkat stojícího obchodníka na místě, kde jsou všude okolo jen monstra, člověk pak ztrácí poslední špetku iluze fungujícího světa.
    Za mě 75% díky skvělé hratelnosti.
  • Auuuuu úder na solar! Nie je s pirátmi všetko stratené :D :D
  • Nejdřív mě zklamala Mafia 2 a teď Diablo 3. Tak mi už zbývá jen ten Max Payne 3 a vypadá to, že jsem s hrama asi skončil. Píchání mladejch kundiček je stejně lepší.
  • Ringwraith
    Trochu ti unikla pointa.

GCi není skvělá hra, to jistě ne. Ale těch 7/10 si klidně zaslouží. Jenže dostala 3/10 za problémy s připojováním.

Diablo 3 asi skvělá hra je, třeba i na 9/10. Ale dostane 5/10 (o stejné 4 body míň) za problémy s připojováním, výpadky a vykrádáním účtů?

Nechme se překvapit.
  • S kontrolou davu za Barbara nemam problem a ignore pain me dokaze na chvili zbavit i problemu se sajrajtem vsude na podlaze kdyz me ale do nej porad ten bos pretahuje a ja muzu pit jednou za pul minuty a pouzit ignore pain jednou za pul minuty tak uz mam docela problem. Muzu si ho drzet chvili od tela i kdyz v dungeonu je to o dost slozitejsi ale fakt blbe se zabiji.
  • Ringwraith
    Máš pravdu.

Ale kolik lidí si ty podmínky opravdu přečte?

Nevadí ti, že je pro Blizzard tak jednoduché se vyvlíknout z odpovědnosti? A vlastně i pro kohokoliv jiného?
  • dira
    A problemu singlplayer hry, ktera je nucena byt hrana online se najde v budoucnosti jeste spousty.

Nekdy si rikam, proc firmy chteji za kazdou cenu pokrok, kdyz vi, ze to prinese vice skody nez uzitku (kazdy ze starsich pamatuje "pseudo 3d dobu". Ted sme se dostali k pseudo online systemum :( mam pocit ze hry zatim 5 let trpi nejakou novinkou a dva roky jsou hratelne aby se objevilo neco noveho super diky cemuz bude scena zase 5 let trpet :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší