Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Tak to chci link, protoze ti neverim. Vim, ze Jay Wilson rekl, ze Inferno obtiznost neni balancovana pro HC hrace.
-
Ja zkousel jen betu Diabla a Path of Exile ale za sebe muzu rict ze tak moc jako u Path of Exile jsem se u Hack'n Slash RPG hry jeste nenudil.
-
A máte absolutní pravdu pane. Já to tu říkám už dávno. Jen to nechce nikdo vidět.
Jediné co Torchlight může v něčích očích škodit je ta grafika. Jinak je to plnohodnotný nástupce Diabla, od stejných lidí. -
To se mi zase prave libi, D3 uz neni jen o cislech jako D2, ale taky o schopnosti se na bojisti pohybovat. Nevim co maji ostatni postavy, ale jako WD zvladnu prisery docela kontrolovat s spirit walk, horify a zombie wall, zalozak spirit vessel kdyz se to zvrtne.
-
Taky vám připadá, že je v Diablu 3 hodne dialogu, pořád dokola někdo mluví a zadává vám nové a nové ukoly, bossove se taky hodne vykecávají. Mě to přijde jako otravný balast.
-
A taky slibovali ze Diablo 3 bude na obtiznost vyvazenejsi a ze uz by se ve trojce podobne veci dit nemeli. Ejhle ujhle a uz je to tady.
-
Jen mi prijde trochu stupidni delat hru tak ze dam bosum takovou schopnost ktera zaspamuje celou podlahu sajrajtem co te za sekundu zabije. V otevrenym prostoru se to jeste da nejak vymanevrovat ale v dungeonu je to spis jen zbytecne frustrujici.
-
aspon hardcore bude zase hardcore. Poslednich 7 let v D2 to uz tak moc nevypadalo.
-
Co kecáš je to MMOFPS
-
Po dohratí bety Diabla III, Path of Exile aj Torchlight II sa prikláňam jednoznačne na stranu T2. Nič proti Diablu ale už samotná beta mi ukázala akým smerom sa rozhodol Blizzard s týmto titulom a žánrom uberať a akosi mi to nesadlo, to že Diablo malo problémy už od začiatku so servermi, potom prišla kritika za ten online singleplayer a teraz toto vykrádanie účtov to nie je potrebné ani nijak rozpitvávať. Mňa už odradila cena (60€ na stránke Blizzu a cca 50€ v kamennom obchode), ktorá podľa môjho názoru je len ryžovaním prachov (pretože mali sme tu iné dobré AAA tituly a mali cenu na úrovni 40€) od skalných fanúšikov. Na druhej strane tu máme T2, ktoré je vyrobené ľuďmi ktorí sa podielali na výrobe Diabla II, stojí 19€ (teda 1/3 ceny Diabla III) alebo taktiež vskutku dobré Path of Exile, ktoré je dokonca F2P. Torchlight II má LAN a nemá potrebu byť furt online, má síce kreslenú grafiku (ktorá nemusí každému sadnúť), ale inak jej niet čo vytknúť (možno len skill systém, tak či onak je to stále len Beta). Path of exile je trošku pomalšie ale zato je to snáď najlepší klon Diabla II aký som videl a navyše je to free-to-play bez nejakých hrozných obmedzení. Snažil som sa byť čo najobjektívnejší ako sa len dalo a snáď som sa tomu aj priblížil pretože pri každej z týchto troch hier som strávil pár hodín. Nakoniec chcem uviesť, že to je LEN a LEN môj názor a neni som tu od toho aby som vyvolával flame, iba prejavil svoj názor (maximálne poukázal na alternatívy).
-
jo tohle poteší hlavne hardcore hráče
-
Protoze si nehral Diablo I ty pussy.
-
Prej "nefer" :D
Ted si predstav co musi rikat Diablo, kdyz ma v sobe vsech 7 demonu a zabije ho smrtelnik. -
Po víkendové betě, která dnes končí, jsem o tom pevně přesvědčen.
-
jestli na to pujde stejne jako puvodni Torchlight tak o tom velmi velmi silne pochybuju.
-
Zapomněl jsi na třetí skupinu. Ti co čekají na Torchlight 2, který Diablo 3 zadupe do země:)
-
2cechi: 60 lvl, 5x NV buff + item mf = 104% mf a z inferno butchera padaji vzdy 2-3 rare predmety + 3-4 ktere padnou nez se k nemu dostanu. Pripada mi to docela adekvatni.
-
V tom případě doporučuji Golden Gate, ale je to krapet z ruky ;o)
-
to ze se nekdo bez rozumneho duvodu rozhodne oznacit singleplayerovou jako mmo z hry nedela mmo. pro to musi byt rozumne duvodu, ktere zde nejsou. vsechny duvody co blizzard dava jsou lehce vyvratitelne a navic prokazatelne zastupne za neco uplne jineho.
-
Pribeh mi teda prijde docela mizernej (vsechny ty "zvraty" a "zrady" jsou fakt totalne na palici) ale je zhruba takovej jak bych od blizzardu cekal. Dal bych ale pryc vetsinu stupidnich ingame animacek. Vubec nechapu proc na to aby mi boss rekl ze me zabije se hra musi prepnout do rezimu animacky pritom by se uplne v pohode mohl vypovidat zatim co k nemu bezim.
Zvykovy efekty jsou takovy jaky maj u diabla bejt tam bych problem nehledal ale dabing je na tom uz trochu hur. U nekterych postav to uplne taha za usi (to predevsim hlavne u toho chlapka ze sudu nebo u priserneho "Betrayal cannot be forgiven") ale taky to neni zadna kakastrofa.
Momentalne me spis stvou spis takovy ty "nefer" schopnosti elit ktery celou obrazovku zaspamujou svejma plamena, laserama a podobnejma nesmyslama co me zabijou ani ne za dve sekundu. Ve spojeni s tim ze to ma velmi slabou odezvu (zadny zvuk jako ve dvojce kdyz se clovek postavi do ohne nebo dostava dmg... postava proste jenom umre). Hlavne v uzkejch dungeonech je to fakt parada a velika zabava. Navic efekty tech kouzel/schopnosti (a to hlavne u toho plamenu ne nepodobnemu schopnost blaze z diabla 2) vypadaj absolutne priserne.