Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo dik za minus - deti breci ze to nemuzou zpiratit, ti ostatni pari :-)
  • jeste zes nezminl jak to ma skvelou grafiku *1* mas za to ode mne male bezvyznamne +
  • Sr4ck4 nedostane skore jako kvalitni hra, jake prekvapeni...
  • souhlas, d3 je super
  • Nazvat dabing u diabla a zvukove efekty skvele, hehe, chce vela odvahy, dabing posobi akurat budgetova a hlasy sa k postavam absolutne nehodia, je totalne monotonny a povacsinu ani nie vtipny, ked je tam nejaky pokus o vtip.
  • Somalci na drevenych clnoch vykradli D3 ucty, ludia vlastniaci D3, nekupujte autentifikatory, kupujte bazuky! *1*
  • Preed
    Podla teba je to vyhovorka,podla mna nie a D3 som hral,ono totiz treba trosku rozmyslat dopredu a nepripojovat sa do hry prvych par dni,pretoze to bol de facto start ''onlinovky'' a tam je vzdy bordel,jediny problem co som mal je to,ze ked sa clovek prvy krat logne,nepyta sa ho na akych serveroch chce hrat,takze ked po par hodinach zisti,ze ma postavu na americkych serveroch a nie europskych nemoze s tym nic moc robit,len to expit znova.(ak to chce zmenit samozrejme)
  • "nutnost stálého připojení a dokupovaní in-game předmětů" vs "Neřekl jsem nutnost dokupování, ale připojení." :D

BTW. drazba za penize zatim stale vubec nefunguje a predmety muzes kupovat jen za zlataky coz je standardni herni mena a i kdyz fungovat bude tak stale nemusis kupovat predmety za penize protoze je muzes kupovat za zlataky. Jediny cim jsi omezeny je to jestli dokazes zlataky vydelat coz zase takovej problem ale taky neni prave diky aukci.
  • Trol.diskuzni
    Ehm... Proč mně na jazyku šimrá slovo Skyrim v souvislosti s technickými problémy a adekvátním herním hodnocení navrch?
  • Mě se prostě Diablo III líbí, je to skvělá řežba proti tuně protivníkům a to mi nikdo nevymluví. A co je okolo toho mě nezajímá, protože příběh je super. Nájezdy nepřátel jsou skvělý a o atmosféře ať už prostředí nebo zvukové efekty včetně dabingu jsou prostě taky skvělý. Dávejte mi mínuska jak chcete ale dlouho jsem si tolik nezařádil jako právě u Diabla III
  • yuri.sidius
    No nevim, mě se to hraje jako single docela dobře. Myslím, že síla Dibla je právě v tom, že se dá hrát jako mmo tak single a výsledek je stejně dobrý. Stále připojení k internetu je už dnes běžná věc, netěší mě to, ale věděl jsem do čeho jdu a zatím mě to neomezuje. Jak říkáš, buď se stím člověk smíří nebo si musí najít jinou alternativu, nikdo nikoho do ničeho nenutí.
  • Ale tady všichni tuší k jaké známce D3 směřuje, jen jde o to, že by měl být užíván jeden metr. Aktuálně to funguje, že když má "menší" hra technické problémy během launche, tak se na známce podepíše. Naproti tomu pokud, se podobná věc stanu u super nahypovaného AAAAA titulu, tak se nad tím jen mávne rukou. A náhodou 6/10 je dle mého vypovídající hodnocení D3 a to do toho tech. problémy nepočítám.
  • Taky sázím na tuhletu výmluvu, že tu hru bude recenzovat někdo jiný, proto se nebude opakovat případ s GCI.

"for the record,nemal som ani 1 error pri pripajani,v zivote ma nevyhodilo z hry,nevykradli mi acc,mam normalne pingy a v zasade som nezaznamenal ziadnu technicku chybu,mozem tomu dat 9/10?"

A D3 jsi nikdy nehrál, že? *1*
  • Neřekl jsem nutnost dokupování, ale připojení. U free2play taky nemusíš platit.
  • Preed
    Samozrejme,ze bavi ale mysliet si ze diablo dostane 6/10 lebo GCI dostalo 3/10 a potom ked nedostane tak picovat do redakcie ako je to mozne je samozrejme blbost.
  • Zayl
    Co mají piráti společného s vykrádáním účtů? To je titulek který bych čekal na novinkách, ne na herním serveru.
  • A ty si skutečně myslíš, že pokud recenzi napíše externista, tak se o výsledné známce nebaví s šéfredaktorem, který má právo mu do toho mluvit?
  • kostejnesmrtelny
    Nutnost dokupování ingame předmětů? Ale to jsou věci... *1*
  • Preed
    Mna vzdy fascniuje ako pisete ze ''Games'' tie recenzie pisu rozny ludia a nie Games a okrem toho pochybujem,ze Polacek je ten typ ktory by mi im hovoril ako to maju napisat,bude to rezencovat clovek,ktoremu to pride dolezite tak to tomu vytkne,bude to recenzovat clovek,ktoremu to dolezite neprijde tak to tam proste neda,pripadne podobne problemy s hrou nemal tak to bude hodnotit podla toho.

for the record,nemal som ani 1 error pri pripajani,v zivote ma nevyhodilo z hry,nevykradli mi acc,mam normalne pingy a v zasade som nezaznamenal ziadnu technicku chybu,mozem tomu dat 9/10? *7*
  • Viš co to znamená FREE? To je zadarmo, mi těch 60€ zadarmo nepřijde.
    A co znamená MMO? Masivně multiplayerová online hra, ti 4 lidi v partně taky nejsou moc masivní, že?

Je to Online RPG s multiplayerem a singleplayerem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit