Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Doufám že toho šaška nespojuješ se mnou :-)
-
Projdi si ona fóra.
Jsou tam početné případy lidí, kteří kompletně formátovali PC, reinstalovali Windows, nainstalovali drivery, nainstalovali Diablo 3, ale stejně byli zase vykradeni.
A to měli dlouhá hesla se speciálními znaky.
Chyba není na straně jejich PC. Jejich PC bylo naprosto čisté a ničím nedotčené. Chyba je na straně Blizzardu. Už se přišlo na to, že se hacky děaljí přes public games a spoof session ID a následného zadání session ID hackerem, což prostě překoná všechny ochrany, protože se vše tváří jako normální hra. Proto asi Blizzard nic nezaznamenal. Protože hack se tváří jako normální hra. -
Ukradli mi brnění *7* Jdu skočit z mostu *7*
-
Jenze to si lidi nikdy nepripusti, ze vykradeni accountu je jen jejich chyba. A nemusi to byt jen bordel v PC. Jsou lamy co maji v 20ti sluzbach stejne user name a hesla a podobne. Ze opravdu nekomu s authenticatorem vykradli ucet je jen teorie. Par nasranych lidi muze napsat na forum cokoliv.
-
Taky to ignoruju.....nechápu proč by to nestáhlo na NTFS.....to spíš na FAT32 jelikož ten na disk nehodí nic co je větší než 4GB
-
A kde hatuju hru?
Hatuju pouze praktiky Blizzardu. Ano, ty hatuju, protože stojí za ho*no. ZA HO*NO.
Nebo tobě nevadí všechna ta omezení? Chceš je v každé hře? Nechtěl by jsi Diablo 3 bez nutnosti být online? Chceš být bezproblému hackovanej?
Prosím, sklop hlavu. Počkat, už to děláš. Počkat, ty ty hovnové praktiky ještě bráníš. -
Tak já se přihlásím, a piš si anonymně co chceš.
-
Tak lidi co hraji MMO jsou zvykli, ze to proste obcas nefunguje a zejmena po vydani hry/datace se toto vyskytuje casteji. Pokud mas i nejaky real life, tak to nepredstavuje zadny vetsi problem. Jiste, je to blbe, ale pro normalniho cloveka to neni zadne drama.
-
Neviem co tu riesite,
1) Nikdy tu nutnost pripojenia nezrusia.
2) Ano nie je to dokonale,nikdy nebude,move on.
3) Acc hacknu fakt len ludom co maju bordel v PC a ak nahodou nie a ten clovek je to 1% na ktoreho sa nahodou zamerali a vykradli mu ten acc,well,shit happens. -
Pravděpodobně bug v systému Battle netu.
Jak jsem psal výše, podle zpráv jde o spoof session ID a hacker pak v podstatě získá 100% legitimně vypadající příístup k tvým postavám a účtu. Spoof session ID prý probíhá tak, že to hacker zachytí když dostaneš archievement, neboť to se ukáže všem ve stejné public game a ta zpráva obsahuje tvé session ID.
Silně pochybuju, že to tak Blizzard zamýšlel, takže prostě bug. -
když se ti tenhle přístup nelíbí, hru nekupuj (což jsi udělal). tím neustálým hatováním ale ze sebe děláš veřejně šaška...
-
Jsi velký guru, vezmu si z Tebe příklad. ;-) ... zeptal bych se tě co si myslíš o T2 (celý název záměrně nepíšu), ale tahle diskuze nebude vhodné místo. *15*
-
co to je za kec ?? FAT32 ? stredovek ?? huh
-
Třeba že minulý víkend jsi tu super hru nemohl hrát, protože byla odstávka? *3*
-
Ano, chtělo to velké sebeovládání.
Mám rád hry, a tak ně silně dopaluje, co si dovolují jejich vydavatelé, a že jim to hráči baští.
Ale někomu, kdo už to zbaštil nepomůže, když ho agresivně seřveš. Sám musí poznat, že takhle to dál nejde. -
jestli nepomohla ani ta ochrana blizzardu, tak ci to je chyba ? a na foru si lidi stezuji, ze jejich PC nebyl napaden
-
jo, přesně tak to je.
-
Projdi si ona fóra.
Jsou tam početné případy lidí, kteří kompletně formátovali PC, reinstalovali Windows, nainstalovali drivery, nainstalovali Diablo 3, ale stejně byli zase vykradeni.
A to měli dlouhá hesla se speciálními znaky.
Chyba není na straně jejich PC. Jejich PC bylo naprosto čisté a ničím nedotčené. Chyba je na straně Blizzardu. Už se přišlo na to, že se hacky děaljí přes public games a spoof session ID a následného zadání session ID hackerem, což prostě překoná všechny ochrany, protože se vše tváří jako normální hra. Proto asi Blizzard nic nezaznamenal. Protože hack se tváří jako normální hra.
Takže mazej na oficiální fóra lidem radit, ať zaplatí za autentikátor, kterej ji stejně nepomůže. Takže milý Redocu, jsi naprosto vedle. -
To není tak úplně pravda. Pokud by ty metody byli dobře implementované, tak by útočník musel získat přístup minimálně k dvoum odděleným systémům. Jednak účet a jednak email/telefon/flashka s klíčem. Ale i to se jim povedlo obejít, tudíž je chyba na straně Blizzardu.
-
Hezky si neutrálně si to napsal. Škoda že já se umím vyjadřovat jen agresivně, třeba by mě pak také někdo poslouchal. :-)