Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo btw ... já to říkal. *2*
  • Probehnout to cely mi prijde jako jedinej rozumnej zpusob jak inferno dohrat... neuveritelne debilni a "nefer" schopnosti elit jsou pro me zatim nejvetsim minusem Diabla 3. Dokonce to prekonava i opravdu osklive postavy, predmety a monstra a low res textury.
  • Urážka anlického humoru? Ale no tak... IT CROWD jsou skvělí, o to víc ve srovnání s americkou trapárnou The Big Bang Theory.
  • sláva, troll se napapal a za hlasitého potlesku odchází
  • To je snad dobře ne? Jednička po stránce hratelnosti na bodu mrazu.
  • Trol.diskuzni
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149538944?page=1
  • 2Lynch: muzu ti jen doporučit si to pořádně přečíst. Se servery jsou menší problémy pořád, nebyl to jenom první den a rozhodně to bylo špatně.
    Co se týče dropu, tak ani já nechápu, proč Blizz udělal systém tak, že z bossů nepadají silné předměty. celý systém těchto dropů je na diablowiki, nebudu se rozepisovat, ale já pro něj osobně nejsem. chtěli zabránit runům na bosse, ale toto nepovažuju za štastné. těšíš se na pořádný rare předmět a vypadne ti několik magiků. stejně tak podělali Setové předměty, to se ti taky líbí?
  • Ked ta tak citam, skor sa nacrta otazka, ci si ho vobec hral ty..EPIC FAIL. *12*
  • Stačí mít mac. Tam nic takového nehrozí a navíc je tam Diablo 3 nativně.
  • clanek naprosto o nicem... zadna fakta.. jen spekulace...
  • Trol.diskuzni
    Já to bral v porovnání s předchůdcem = s Diablem 2... Čekal jsem prostě Diablo 2 v HD grafice, případně něco lehce odlišného - jenže tohle je prostě WOWko z jiné perspektivy a navíc MSORPG. *7*
  • vytvorit na plose soubor "tralala.bat" a do nej napsat radek "ECHO heslo|clip" ... a keyloggery vas uz nemusi strasit. Po spusteni bataku se heslo nakopiruje so schranky a ve hre staci dat na login screenu jen CTRL+V.
  • Alex81
    No nic, dost bolo keců, jdu zase hrát D3. Sice u toho nezažívám, to co u D1 ale pořád mě to baví.
  • To jsi nikdy neslysel o battlenet ci ladder only runewordech, itemech, world eventech a tak?
  • It Crowd nemá s vynikajícím nic společnýho, to je jen přehlídka trapnosti. Vynikající je Červený trpaslík, It Crowd je urážka anglického humoru.
  • MLP to jsou ty ponící pro děcka? Sice to neznám, ale slyšel sem o tom. To by měli vysílat na minimaxu.
  • 404 vkus nenalezen
  • Staci poriadni firewall a nic sa vam z kompu neodosle bez toho aby ste o tom vedeli, o kombinacii ubuntu s wine tiez nikto neuvazuje ?
  • Trol.diskuzni
    Měl jsem to na jazyku... *1*
  • A hrál už to někdo?? *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit