Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    ty potom musis byt priam nadseny na vydanie Torchlight 2, vecsiu omalovanku som davno nevidel a pritom ludia su stym spokojny a pri diablovy, ja neviem presiel som ho uz, sice iba raz kvoli casu, ktory na to mam, ale musim povedat, ze nie je to az take omalovankovate ako si ty myslis, je to nahodou celkom fajn, nie som zastancom velmi WOW koidnej grafiky, ale tu to ani tak neposoby, to uz ako som spominal T1 a T2 su na tom v tomto ohlade ovela horsie, na druhej strane ma bavilo tak jedno ako aj druhe, sice druhe bolo zatial iba beta
  • Pochybuju ty GB seriály jsou o hodně příček dole. Jednoduše stojí za ho*no. Kromě těch co sem psal.
  • Stahoval jsem GB verzi nekolikrat. Kdyz ti downloader spadne (proste zmizi bez chybove hlasky), znovu ho spust a zadej stejnou destinaci pro stahovani. Bude pokracovat ve stahovani (i kdyz to trva zatracene dlouho nez se rozjede). Po dokonceni stahovani bude v downloaderu napsano "download finished", ale nevypinej a neukoncuj ho nijak. Trva to zase ukrutne dlouho, ale nakonec se ukonci sam a spusti se instalator. Me se i behem nasledne instalace objevil nejaky error, takze jsem to stahoval znovu, ale nakonec to vyslo. Nechapu, proc ten downloader s uzivatelem alespon trochu nekomunikuje. Clovek nevi jestli je to sekly, nebo uz to skoncilo ... pevny nervy.
  • No jo, ty nejjednodušší :) . Co je tvůj oblíbený seriál, Hrdinové? How I Met My Mother?

A vůbec, nic nemá na MLP.
  • Terminus technicus je "Vyblitě Wowkoidní" *2*
  • Tohle je pěkně blbý názor, marketing je mocná zbaň, která s humusu udělá skvost a naopak. Kolik lidí to zůstane hrát, jako třeba WOW pak teprve ukáže kvalitu hry a nebo kolik lidí ji opravdu dohraje.
  • pozadej je o hash te instalacky, a po stazeni si to zkontroluj. mozna ti blbne internet, router, sitovka, browser...
  • Inquisitor
    Já měl, ale vytáčený přes modem kde minuta stála 3 Kč. To bych se nedoplatil:)
  • GB seriály jsou o několik příček výš, než ty americký teenegarský cool čupr slátaniny. Je mi jasný, že to nechápeš, ale aspoń nerejpej, když tomu nerozumíš :)
  • Kinet1c
    pocuj mudry, ked si nieco kupis ocakavas ze to bude fungovat a nie len na poli, aj ked kupis auto nechces ho tlacit celu cestu domov, chces si zajazdit, takze auto ma motor nie pohon na silu noh, takze ked blizzard vedel, ze urobi cisto online zalezitost mal zabezpecit tuto cast hry ktora prevazuje nad vsetkym a nie naopak, blizzard ma prava na svoj product ale aj povinnosti ohladom neho
  • :-) Takže jestli to dobře chápu - první odstavec je o tom, jak Blizzard nic z toho nezaznamenal, pak napsleduje věta o pár kecalech v diskusích, kteří tvrdí opak a o tom je vlastně článek:-) Congrats!
  • co to kecáš? (Sorry, ale slušněji nemůžu)
  • http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?468886-Single-Player-v-Battle-net-Content-For-1-10-and-1-11
  • Inquisitor
    Ne
  • Veskoslav
    Sám si to stáhne, ale musíš mít disk formátu FAT32, jinak ti napíše, že to tam nelze "stáhnout".
  • když jsem to hrál já, tak jsem neměl internet. dřevní doba roku 2000. originál jsem koupil dodatečně nedávno, a stejně multi ladder nehraju. takže by ses divil, nebo o tom nic nevíš
  • Veskoslav
    http://tracker.cztorrent.net/torrent/diablo-3-diablo-iii-preload-bez-cracku/200717

Odzkoušeno známými, jede to normálně, když máš účet u battle:) Aktualizace v pořádku.
  • Kinet1c
    ani ne ja som si diablo 3 predobjenal na zaklade ze sa my pacilo, co teraz povies na toto ?? mal som si moznost vyskusat betu, takze som nevahal, teraz kus lutujem, ale ono sa to spravi
  • v D2 neslo u multiplayeru ani tak o multiplayer ale o to, ze tam vubec fungovaly vsechny funkcionality hry. Probuh to jste necetl nikdy ani zadne patch notes nebo diabloii.net
  • Inquisitor
    Taky nevim co znamená ta plná online verze :). Asi multiplayer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit