Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Menorri
    Nene....koupil jsem si krabicovku u Xzone ale ta mi hází error...tak jsem na obdržené rady od Blizzardu stáhnul digitální verzy(dnes jí zkusím stáhnout po 3tí) a zkusil to s ní....zatím tedy nic!!! *16* *16* *16*
  • Veskoslav
    Když si zakoupíš u Blizzardu hru na DVD, vždy získáváš její digitální kopii na battle.net:)
  • Alex81
    Jj, stačí přečíst knihu a založit úspěšnou firmu *3* „Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete,“
  • proč 2x? koupil si krabicovku a měl tyto 2 možnosti
  • Veskoslav
    Pokud máš nefunkční DVD, vrať do obchodu. Pokud nefunkční digitální kopii, tak máš špatně zaregistorvané Diablo III. A pokud i toto máš v pořádku, tak si stáhni Diablo III z torentu. Je to přesně to samé, co je v digitální verzi. Kdyby sis to skutečně chtěl zahrát, tak se staráš.
  • hmmm...přijde mi to jako kravina...je to určitě fajn pro lidi, který to zajímá, ale mě multiplayer nezajímá u žádný hry. Ani achievementy ani nic podobnýho. Nechci mít ani žádnej účet někde na battlenetu, u ubisoftu ani nic podobnýho. Koupim si hru, chci si jí sám v klidu hrát a nezajímají mě nějaký statistiky ostatních. Prostě si chci hrát sám jak chci a nestarat se o nějaký online funkce. Ve starejch hrách šly aspoň cheaty, když už se člověk nudil. Když si v D2 někdo sám pro sebe v singlu nacheatoval levely, proč ne. To je každýho věc, jak si hraje. Od toho je to singleplayer.
  • ty sis to opravdu koupi dvakrat a ani jedno si nespustil *8* ?
  • Veskoslav
    Beru to průměrně, co jsem viděl v obchodech:)Taky nepíšu, že ME 2 stojí 249 Kč včetně sítě Cerberus, když se v obchodech cena pohybuje od 299-499 Kč:)

A nic to nemění na faktu, že hra stojí tolik i po 9ti letech od vydání. Takový Crysis 2 stál po roce od vydání 199 Kč v Tescu:-D
  • Lord_Blackadder
    Mlaďochu, dobrá poznámka, ale co dát šanci komplexnější tvorbě, šarmu, důvtipu, dobře mířené dávce cynismu, sarkasmu a časem nehynoucí trefnosti pointy, k tomu snížit hlasitost smíchu zvukového ohlasu diváků v pozadí na úroveň slyšitelnosti aktuálního dialogu a začít při sledování filmografické tvorby myslet? Father Ted, The Brittas Empire, Blackadder či Black Books, jak se k takovým seriálům staví lidé Vaší generace, či Vašeho okolí, víte vůbec o nich, zajímáte se o tvorbu starou 30 až 50 let?
  • Ne, stačí přes to nahodit ten grafický filtr, co se objevil a stylem je to na úrovni D2.
  • Veskoslav: Inferno bylo dokonceno uz i solo. Ale vsechny tyto zpusoby jsou diky tomu, ze hraci probehli cely akt az k zaverecnym bosum. Vetsine utoku bossu se da vyhnout, takze boj s nimi je urcitym zpusobem "lehci" nez boj s elitnima skupinkama v infernu.
  • také nemluvím o 3 ... ale o nějakém x tém pokračování (které určitě přijde, toho bych se nebál)
  • Ty si vážně myslíš, že Diablo IV na tom bude s nutností připojení a tak dále jinak? *15*
  • Menorri
    Co bych dal za to aby se mi někdo vrtal v účtu....já osobně jsem hru ještě ani nenainstaloval díky nefunkčnímu DVD a nefunkčí stažitelné (digitální) verzi....Blizzard mě začíná pěkně sr*t... *16* *16* *16*
  • Alex81
    Myslím (doufám), že víš, jak jsem to myslel, a které sortě lidí to byl směřované.
  • SnakePlisken
    Ehm... http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Warcraft+3
    A ještě jednou velké EHM. :) http://xzone.cz/hledat.php3?search=Warcraft&x=0&y=0
  • cechi: Vytykat v recenzi o Diablu nahodny system padani predmetu, je jako v MMORPG nadavat na to, ze z tezsich bosu padaji lepsi veci.

Vytykat nestabilitu serveru v prvnich dnech a o vikendu patri spise do prvnich dojmu a ne do recenzi. Kdyz si ji za pul roku prectu, tak k cemu mi je informace, ze hra prvni den nejela?
  • Alex81
    Hrál jsi vůbec první Diablo? Zahraj si ho teď (BN pořád pro D1 jede) To je z dnešního pohledu absolutně casual hra. Jedno prst na chození a boj a druhej na piti lahviček. Jen 4 staty a je uplně jedno kam dáváte body, vždy to skonči stejně. Proti tomu je D3 Ultra HC RPG.
  • Veskoslav
    Děkuji. No ale zajímalo by mě, jestli někdo někdy dokáže projet jenom sám na Inferno:-D
  • za 14 dní bude ruská levnější verze, která bude pro některé alternativou. uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit