Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
takze hodlas cestovat po svete a vsechny hackery kopat do kouli? :D
-
Ty už dávno mají jiné a horší ochrany.
-
závist? no to teda nevím. je závist, když svou kopii D3 koupenou za polovic přenechám někomu jinému, protože to nechci? já konkrétně jsem zklamán z promarněné příležitosti, z které se však nikdo nepoučí, protože prodeje jsou dobré a fanbojové nadšení. Diablo 4 tak bude mít zřejmě autoaim, zdraví úplně zmízí skilly nebudou vůbec, aby se to casual hráčům nepletlo. a možná se to bude hrát díky nové generaci DRM v prohlížeči.
-
O vykradání učtu byl i díl v Big bang theory, kde Sheldonovi ukradli postavu a předměty z WoW. A jak se to vyřešilo? Kopačkou od Penny mezi hohy tomu hackerovi. *1*
-
U Diabla je offline mod blbost. Ve hře jsou achievementy, potencionální nebezpečí dumpování itemů, přeskakování bossů přes hacky, exploity, přidávání si levelu jako to šlo v D2. Ten krok je naprosto logický a Blizzard není jediná firma, která zavedla tento model.
-
Cece to stim mailem se mi stalo. Proste to vypada veruhodne (bylo tam jen ze se mas prihlasit na ucet a zkonrolovat udaje.... a link na login kterej otevre vzhledove identickou stranku jako je ta originalni od Blizzu) a cloveka to proste netrkne. Vtipny je ze v zamestnani se zabejvam antiviry bezpecnosti atd. No jo na vlastni hloupost zadnej antivir nejni. *11*
-
Tak můžou počkat na T II:) Pustit si Titan Quest nebo zahrát si stará Diabla:) Vím, někdo prostě chceš Diablo III, ale prostě bude muset na to přistoupit nebo to oželet no.
-
Například, ale pokud by začínal dnes, vývojářské nástroje, které má k dispozici jsou na daleko vyšší úrovni, co se podpory současných technologických možností HW týká, když se člověk nemusí omezovat na kompatibilitu s deset let starými konzolemi a ví, že hru bude hrát sám na high-end desktopu, má ujednanou odpovídající moderní licenci pro použití a podporu vývojového prostředí, jde to krásně od ruky, se správným týmem stejně nadšených lidí a dostatkem volného času bude výsledek doslova dechberoucí.
-
Tak ať hrají něco jiného. Na světě se objevilo více her podobných Diablu.
-
Ano Sc II lze hrát i offline, ale s omezenými možnostmi hry a ne za svůj účet, co má člověk na battlentu. Navíc se stejně musíš přihlásit občas, jinak ti hodí neaktivní účet pro Sc II. A proč hrát offline, když stejně využívám online fuknce do kampaně a povětšinou hraji MP + módy v MP.
-
jasně ... moudro promluvilo *11*
-
V podstatě máš pravdu, jenže taková hra se vždycky řešit bude. Akorát nechápu co by měl kdo závidět..
-
To by ses divil :)
Jakmile se přihlásíš z jiného regionu - Asie, USA, Afrika, atd... zamkne se účet za podezření na hack útok. Mnohdy stačí i když se přihlásíš z UK místo z Česka a účet je zamčen dokud ho neotevřeš pomocí změněného hesla. -
Možná strach aby podobný model nepřebrali i další hry?
-
a co když to třeba lidi chtěj hrát, ale ne v takový podobě, a právě kvůli tomu tu hejtujou? Neni to logický?
-
Tak to gratuluji k poctivosti. Víš... ono není nic jednoduššího pro lidi, než svádět svou hloupost na někoho jiného.
-
Dík, tak to ať jdou do ... Možná až to slevní pod 500,- tak si to někdy v klidu zapařím.
-
Na co vlastně u D3 nadáváte? Nebaví vás? Nemusíte hrát! Nelíbí se vám graficky? Nemusíte hrát! Vadí vám furt-online? Nemusíte hrát! Vadí vám cokoliv jiného? Nemusíte hrát! Jste přesvědčeni, že D3 je mnohem horší než D2? Hrajte D2! A pokud to někdo koupil a je zklamán, je to jeho chyba, napsalo se tuna článků o tom jaké D3 bude a každý měl možnost hrát betu. Nikdo vás nenutí hrát! Osobně mě taky spousta her zklamala a zklame, ale co, nehrajuje a nechám je svému osudu. P. S. Stejně si myslím, že ty hate kecy, na jakoukoliv hru jsou jen závist.
-
To já nechci a nikdy jsem netvrdil. Ale když člověk minimalizuje rizika, je mnohem větší pravděpodobnost, že mu nic neukradnou.
-
Řekl bych to trochu jinak. Pokud ti nevadí WoW, zkus si SWTOR. Je to v podstatě to samé, akorát nedodělané, zabugované a otravné dlouhými rozhovory, které se liší jen v tom, že ti je zadává někdo jiný. Příběh postavy po pár questech začne být nudný a stále budeš dělat to samé... zabíjet zloduchy, zabíjet zloduchy a zabíjet zloduchy.