Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Aukce v ME? Tam se za reálné peníze dají koupit akorát balíčky do MP, ale i ty je výhodnější kupovat za herní peníze.
-
vadí, ale je fakt, že už to je trademark Blizzardu a nebudou ho měnit. Kdysi dávno jsem kvůli tomu odmítal hrát Warcraft 3, tak moc mě šokovala změna grafickýho stylu. No, naštěstí jsem tomu pak dal další šanci a i když se mi to graficky nelíbilo, tak kvůli příběhu jsem to dohrál.
Ale to bylo taky dáno tím, že objektivně se mi fakt nelíbila jen grafika, a to ani ne svou (ne)kvalitou, ale jen zpracováním. Ta hra byla jinak boží. -
přečti si laskavě v nějaké knize, přinejhorším i wikipedii, co je cílem firmy a k čemu je marketing. pak tě možná přejde psaní blbostí stylu "oni prodávají produkt a nikdo jim do toho nemá jak kecat".
Pokud si to hráči koupili a nelíbí se jim to (byla beta, ale to není finální produkt, demo fin. produktu nebylo), musí si z toho Blizz vyvodit důsledky. pokud nevyvodí, tak tam nemá manažery ani nikoho od marketingu, což bych se divil. tvoje argumenty vychází z neznalosti principu fungování firmy. -
Tak to příjemné čekaní.
-
Dokud bude hlavním motivačním prvkem a také příčinou vzniku jakékoli hry zisk, nikdy nebudou opravdovým hráčům dost dobré.
-
Pri tomhle se mi vzdy vybavi vyrok Jay Wilsona, kdyz se ho zeptali, co dela D3 proto, aby bavilo lidi, ktery nebavi ARPG.
Odpoved: Nic, takovy lidi D3 bavit nebude.
D3 je hra jako kazda jina a kazdy proste nema pravo na to, aby ta hra byla delana podle nej a pro nej. -
Víš co je zajímavé? Že tento model funguje v mnoha hrách a nikdo si nestěžuje, ale jakmile v tom figuruje jméno Blizzard, lidé se jdou posr*t.
-
A proč bych nemohl napsat že se mi to graficky nelíbí? A když napíšu že se mi líbí, tak to bude v pořádku?
-
Kil Diabla na Inferno http://www.youtube.com/watch?v=fyAPdEB2tk8
-
Tak to hodně štěstí s čekáním. W3 stojí po 9ti letech pořád 499:)
-
Kdyby se hra nelíbila, nebylo by přes dva miliony předobjednávek.
-
taky sem se chtěl podívat a našel sem tohle... http://www.youtube.com/watch?v=fyAPdEB2tk8
-
Neměl jsem na mysli jenom tu ochranu...
Co třeba aukce za reálné peníze v Mass effectu 10! Možnost nagrindovat quest a pak ho prodat ve formě dlc dalším hráčům! S provizí EA samozřejmě... -
Já zapomněl, že Assassin's Creed nemá ochranu úplně stejnou.
-
ale to čekání si můžou zpříjemnit hejtováním D3, já jsem taky vcelku zklamanej, ale nebudu se tu hádat. Každej ať si názor udělá sám a podporuje co chce.
Aby se pak ale lidi nedivili, až se vydavatelé jejich oblíbenejch her budou stávat větším a větším bratrem, cesta do pekel je dlážděna dobrejma úmyslama. -
Vědí to dopředu před koupí. Pokud se jim o nelíbí, smůla pro ně, nezahrají si. A smůla pro Blizzard, jim neprodá. Blizzard se rozhodl vydat D3 takhle a za to rozhodnutí nese zodpovědnost. Nikdo nemá právo mu do toho kecat (dělá to za sví a ve svém). Pouze může s výsledkem buď souhlasit (koupit) nebo nesouhlasit (nekoupit).
-
"To není nic seriozního" - cože? Tak si přečti tu recenzi a uvidíš, zda-li jsou ty argumenty pravda nebo ne. pak můžeš tvrdit, že to není seriozní. tento tvůj argument, kdy tě zajímá jenom číslo na konci, je trochu naivní
-
No jedinou stránku od Blizz považuji battle.net. Ale to se může stát každému, kdo na to není zvyklí.
-
Člověka netrkne, že je e-mail poslán přes nějaký jiný web? V dnešní době se to ukazuje snad na všech e-mailových webech, že e-mail byl zaslán z jiné adresy než je uvedena. A hlavně... netrkne tě ani ta adresa, co vidíš v URL? Z 99% není hackerská adresa vedena přes HTTPS a není to eu.battle.net formát.
-
jo :)