Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No asi 3krát se mi tupci snažili ukrást účet v Sc II. Přijde vždy mail, který se tváří jako od Blizzardu a píše si o heslo a přihlašovací údaje (což mail mají). Za více než rok jsem se s tím setkal 3krát. Kamarád u WoW za ta léta, co to hrál napočítal 189 pokusu o ukradení či vykradení účtu.
  • jindra.veliky
    jeste ze se to nestalo EA. to by to snad i hraci brali jako negativum *8*
  • Clanek nezminuje zasadni vec, ktera se v souvislosti s celou veci objevila a to, ze haclkovani uctu muze a nejspis take souvisi s hranim public her.. viz.

"Reports have been coming in that hackers are able to get session IDs from public games and access your accounts via this method. This means even if you have an authenticator, you may not be safe. Blizzard will be posting with an update on the issues as soon as they can. Until then, try to avoid public games, just in case."
  • Black_Hand
    nadhera, singleplayerovemu hraci zcizi ucet s jeho postavou v singleplayerove hre :).
  • Lord_Blackadder
    Suma sumárum - zahraji si znovu Diablo II: Lord of Destruction.
  • *1* *1* Já se bavím...
  • Spades
    Tak jestli měli autorizátory, tak to musel být cílený útok...
    Blizzard už několikrát říkal, že autorizátor nejde napodobit, takže jeho signál musí buď někdo odchytávat (u fyzického jednoduchá záležitost, u mobilu pak taky, pokud máte root, nebo jailbrake bez zabezpečení)

Druhá možnost pak je, pokud někdo zná váš serial na autorizátoru, může si vytvořit svůj vlastní, který bude mít stejné kódy. (Autorizátor je offline, fyzický se jen někdy se připojuje na net přes radiostanice na synchronizaci. Mobilní přes WiFi)
  • Lord_Blackadder
    Multiplayer jako výhoda v RPG bez možnosti volby singleplayeru? Ale kdepak, Diablo II zůstává neporaženo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit