Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lord_Blackadder
    S radostí, pokud si zachová kvality původních herních mechanik a možností, vizuální stránka není na překážku.
  • Veskoslav
    Jo osobně, co nevyzkouším, tak nevěřím, ani kdyby se na hlavu postavili. Se zkušenostmi, co předvádí herní studia je to pomalu nutnost.
  • A kde je v tom rozdíl oproti D3? :-)
  • To bude nějaká praktika Blizzardu, jak tě donutit si koupit D3 *3*
  • zajímalo by me kdy bude recenze, to to skutečne chcete dohrát na inferno? to pak muže trvat ješte rok *9*
  • V článku je napsané, že někteří přišli o celé účty. Jak se vůbec k tomu staví Blizzard? Vrací ty účty nebo jak?
  • Veskoslav
    Ty samé útoky jsou už několik let na WoW či Sc II.
  • Ellendway
    Pokud máš authenticator tak můžeš být klidný. Už se dost lidí pokoušelo prolomit takovou ochranu a nepřišli na to. Věřím tomu, že 90% hacknutých lidí naletěla na e-maily nemá nemá zabezpečené PC.
  • Lord_Blackadder
    Hru jsem zakoupil bez účasti na betatestu, pouze z důvodu mého zájmu o získání nových zkušeností s dvanáct let táhnoucícm se výsledkem marketingo-investorského vývoje série mé oblíbené herní série, výsledek je opravdu tristní. Pozice Diabla II: LoD nebyla ohrožena.
  • To nám ukáže Torchlight 2 brzo, pokud dokážeš překousnout vizuální pojetí :-)
  • Ellendway
    Pokud někdo naletí na takový e-mail je blb.
  • Veskoslav
    Co to meleš? Zjisti si nejčastější příčinu vykradení účtu. Lidé odkliknou cokoliv, klidně si i nainstalují vir a vesele to odkliknou, dokáži na falešný mail odepsat a dát heslo a ID, ve hře dokáží poslat peníze lidem, které ani v životě neviděli atd.

P.S: Peněženku a mobil mi ukradli dvakrát a pokaždé moje vina. Proto nenosím peněženku už v zadní kapse a mobil taktéž např. Je to prosté snížení rizik ukradení důležité věci.
  • Ellendway
    Jak nečekané, že? :D
  • Nikomu samozřejmě nepřeju nic špatného, ale jen ať do blizzardu hackeři šijou co to jde. Třeba by se umoudřili a zpřístupnili hru offline dřív, než za pár let.
  • Ellendway
    Ta věc v závorce je blbost. Nikdy se nesynchronizuje. Měl jsem authenticator na mobilu asi dva měsíce a nikdy se mi nestalo, že by synchronizoval.
  • Jojo, dik za link.. to uz se mi nechtelo hledat..

Kazdopadne kdo hral vcera a vsiml si, tak behem vcerejska jsem dostaval achivementy z nedele (ty ktere jsem uz jednou dostal).. tzn. byl nejspis nejaky "rollback" ale krome exp, itemu, goldu.. takze v nedeli se rozhodne "neco" stalo.. a mnoho lidi spekuluje, ze prave nedelni cca 6h downtime EU serveru souvisel s odhalenim nejakyho bezpecnostniho problemu..
  • Lord_Blackadder
    Doporučuji Vám začít s vývojem vlastní desktopové hry, nejlépe takové, která nebude vůbec zatížena marketingem, či potenciálem z případného zisku, kvalitativně jistě dosáhne daleko výš než současné mainstreamové masivní mazanice.
  • mas tam chybu ... Diablo 3 neni singleplayerova hra
  • Netuší někdo proč se nejde připojit v diablo2 + datadisk ke mp hře na servery? Pořád to hlásí , že učet neexistuje, což je hloupost ... *16*
  • Ano, včera mi ukradli peněženku, je to moje chyba, jak si dovoluji peněžku mít a ještě s ní chodit do města! No fuj, taková okázalost!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit