Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Já jsem právě nad SW TOR uvažoval, teď je docela za příznivou cenu. Ale Diablo III mě čaká na poličce a mám starostí až nad hlavu. Takže nuda?
-
V tom se jistě shodujeme, také dávám přednost vlastní zkušenosti, zvlášť pokud jde o současnou herní tvorbu.
-
ne, podivej se tam znovu. videorec. stoji za nic, vcera vysla recenze seriozni
-
Tak to je docela v pohodě. Mi se právě něco podobného stalo u Steamu - měl jsem tam HL2 + epizody, CS 1,6, atd. Taktéž naštěstí hned vráceno. :)
-
Inferno je dávno dohráno Methodem.
-
Koupení něčeho přes Steam není záruka. MRD je ochrana Ubisoftu, nikoliv Steamu. On je pouze zprostředkovatel prodeje.
-
Jelikož se značná část hry streamuje z battle.netu, tak jestli vůbec něco offline bude, tak dřív než za pár let bych to rozhodně nečekal. A pravděpodobně je lepší s tím vůbec nepočítat.
-
To, že ti ukradli peněženku je tvoje blbost. Máš si jí více hlídat.
-
Mě se nikdy nestalo např. u Sc II, že bych ji nemohl spustit z důvodů přihlašování online, vždy mi týden dopředu hlásili, kdy je údržba a vždy ji dodrželi. Tohle Ubisoft nikdy nedělá, navíc omezuje uživatele, že hru lze nahrát na omezený počet pc, Sc II nikoliv. Diablo III zatím nemůžu soudit. Ale pokud si někdo stěžuje na Diablo III a pak si koupí Anno s Mrdem, tak je to poněkud divné:)
-
na foru blizzu se jeden clovek snazi dokazat, ze to dohral na inferno
-
Myslíš na EG.cz a jejich videorecenze, kde je vlastně jen gameplay puberťáka, který o hře neví vůbec nic?
-
Přesně tak, to ale Blizzard cíleně nechce, chtít nebude a ze své současné pozice už ani nikdy prosazovat nebude, nerad by totiž připravil své investory o potenciální zisk.
-
Jako, řekl bych že zachová. Já jsem teď hrál betu, a základ mi přijde stejný. Taky je to od stejných lidí. :-) Ale ukáže čas. Já do toho půjdu, za 350kč není co řešit...
-
Takové útoky nejsou jen na Blizzard, ale i na Steam a Origin. Bohužel žijeme ve světě, kde není nic bezpečného.
-
tez na to cekam. u konkurence vysla dobra recenze, celkove je na metacritic uz 35 recenzi
-
koupil jsem to pres steam takže to by mela byt zaruka ze to pojede
-
Stačí napsat na podporu a do pár hodin máš účet zpět. Blizzard před pár měsíci spustil docela rychlou podporu přes internet. Další možností je zavolat na bezplatné tel. číslo přes Skype.
-
No aspoň se dovíš, jestli to jde dohrát:)
-
Říká Vám něco pojem "sarkasmus"?
-
Bo máš poslední patch a na servery tě to nepustí s češtinou.