Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Takže jsi určitě zkoušel Betu, ta Tě bavila, tak sis koupil plnou. Nebo se pletu a rovnou si šel koupit hru, aniž by jsi veděl, o co se tam jedná?
-
Asi tak - je to taková sračka, že se už ani neobtěžuji origo prodávat, nerad bych způsobil újmu na herním zdraví dalším lidem.
-
V podstatě ano:)
-
co bych nejradsi? oddelene postavy pro offline + lan a online. klidne s obrovskym warningem...bohuzel to ale blizzard cilene nechce.
-
Já za SWTOR také vyplázl plnou částku včetně měsíčního předplatného, hru jsem ukončil po třiceti úrovních, nedohrál jsem ji a ani se k ní nevrátil, naprostá ztráta času, s Diablem III je to stejná analogie, nebudu přeci chtít dohrát hru jen kvůli tomu, že jsem za ni zaplatil, pokud mě nebaví a považuji čas při jejím hraní strávený za zbytný.
-
takze potvrzujes muj nazor :).
-
nechcete nekdo origo za litr .... jednou hraná, tohle už mě nebaví *11*
-
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149619846#1
-
Povětšinou je vždy vykradení účtu chyba vykradeného.
-
Koupil sis Anno s Mrdem, který blbne častěji než je víkend? Tak to přeji hodně štěstí:)
-
tech penez je mi opravdu líto, na druhou stranu se k tomu možná pozdeji vrátím. Nemoh jsem dopredu vedet ze me to nebude bavit, protože beta me bavila. ted jsem si koupil anno 2070
-
proste jsou blbci meli udelat moznost pripojeni k internetu a pripadnemu obchodu ale ze sveho pc ne z uctu ktery je na nejakem servru v nejake zatuchle servrovne kde se kazdy hackne a vykrade ucty jak tomu je u skoro kazde MMORPG. SP by mel jit hrat bez pristupu na internet, sice dnes ma kazda net ale muzu potvrdit ze nekteri nemaji ten luxus byt pripojeni behem hrani, nehlede na vypadky mobilnoho pripojeni dal od mesta kde pripojeni k siti vypadne kdyz se spatne pohnete. Aby toho nebylo malo zadny poskytovatel vam nezaruci ze budete pripojeni 24 hodin k internetu u nas vehem tydne cca na nejakych 0,001s nebo jiny prt vypadne internet u MMO to znamena disconect u diabla to same. Nemluve o nehodach kdy delnici co opravuji silnici nebo vodovodny potrubi nechtic pretrhnou opricky kabel do vaseho mesta nebo pri nejake boursce se pretrhne zemnici kabel ve kterem je opticke vlakno, nebo nejaky *** co krade med prerizne na stozaru opticky kabel (us se neco takoveho v CR stalo a nebyli to male penize na opravu).
Proste hry ktere byli pro SP meli by i v pokracovani fungovat i jako SP a ne jako MMO. Na tomhle diablo 3 je ohodne hur nez konkurence. -
Pokud by se Blizzard držel stejného obchodního modelu jako v případě Diablo II: LoD, hra by dosahovala daleko vyšších kvalit, oficiální podpora hratelnosti by byla časově neomezená, herní servery a náklady na provoz s nimi spojené by neexistovaly, ale celkový obrat z prodeje by byl o dost nižší.
-
Divil by ses, ale třeba v jiné MMO 4Story (asi největší česky mluvicí komunita MMO u nás) se toto stávalo často. Dokonce ve zprávách ve hře, kdy všichni GM a TGM jasně upozorňovali, že veškeré věcí se řeší přec ticket system nebo po domluvě přes Skype či ICQ, tak se přesto našli lidé, co poslali své heslo a ID, posílali předměty atd. Bohužel důvěřivých "hlupáků" jsou desítky v každé hře.
-
*1* komedie.
-
Proč ti to nevěřím:) Pochybuji, že vyplázneš za hru 1099-1499 a nedohraješ ji:)
-
Tak když jsou lidi schopni se divit, že když volají na erotické linky, že namají klasickou tarifikaci, tak co se divíš:-D
-
tak na phishing naleti jenom uplny pocitacovy negramota.
-
Budu stručnej a řeknu to jednoduše. S Diablem 3 jsem včera skončil ve třetím aktu protože je to nuda.
-
To je neuvěřitelné! Takže lidem co mají počítač prolezlý viry někdo ukradl účet? *15*