Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Ale nikdo heslo měnit nepotřebuje... pokud vím, tak si blizzard nekontroluje odkud se hlásíš jako to dělá Steam.
-
Jako za poslední roky mě zklamalo tolik her, co jsem si koupil, že co nevyzkouším, to nekupuji.
-
Singleplayer si nezahraju z důvodu problémových multiplayer "fíčur" = zůstávám u Diablo II...
Takže kdy má vyjít Diablo IV? *3*
Mimochodem: Vám některým hráčům opravdu nevadí ten WOW-like omalovánkovaný styl grafiky? *8* -
a můžu poprosit o odkaz, rád bych se na to podíval.
-
A jasně, beru to, taky se mi to stalo - a ne jednou (dvakrát ukradený mobil, atd.)
Spíš mi jde o to myšlení, že blbec je ten okradený, a zloděj je vlastně frajer. Já jednou našel cizí mobil (našel - neukradl) a hádej, co? Vrátil jsem ho, ani by mne nenapadlo si ho nechat. Na jednu stranu je hloupost na straně těch, co si nechají něco vzít, na stranu druhou je vždy na počátku impulz toho zloděje, který vlastně za vším stojí. -
Uvidime, pokud ti nekdo ale dokaze ziskat pristup k overenymu uctu.. napr. teda pres session ID z public game.. tak ti authenticator nepomuze..
-
No pokud jsi skalní fanoušek SW, ještě stále nejsi znuděn herními mechanismi MMORPG současné podoby WoW, nevadí ti krapet neodladěný PVP systém, či dlouhatánské často navzájem ne příliš související dialogy, točíčí se často kolem pro hlavní příběhovou osu nepodstatných záležitostí, nudit se nebudeš.
-
Grim Dawn?
-
Ne, ještě nevyšla. Diablo nemá být portová záležitost, takže to bude trochu trvat. Jinak ano, Diablo vyžaduje připojení internetu.
Je to z důvodů dumpování itemů pro aukci a dalších věcí jako přeskakování úrovní, bossů, atd... -
Ahoj, chvíli jsem to teď okolo D3 nesledoval, čekám až opadne prvotní hype a objeví se střízlivé názory, nicméně chtěl bych se zeptat, už hra vyšla na Xbox ? V ceníku nikde nemůžu najít a jak je to s tím, že musím být onlinie u SP ? To snad ne ?
-
Co s tím má společného starcraft 2? Nemám ho, tak nevím, jestli je taky jen online, ale zato vím, že známí pařili hned po vydání warez verzi.
-
je založen pouze k D3 ..takže ano
-
U Blizzardu je to ale to samé. Pro změnu hesla musíš jít na e-mail a odkliknout odkaz, který potvrzuje zadání nového hesla.
-
Ne, ale když občas vidím, jak lidi nosí své peněženky, tak prostě jim ukazují, že jim je to v podstatě jedno, že jim ji ukradnou. Obzvlášť povytažené peněženky z kapes či rozeppnuté kabelky, kdy je peněženka daná na vrchu. Zloději jsou svině, ale když jim bohužel dáváte příležitost.
-
V podstatě si doplatil na svou blbost své nepozornosti. Pokud máš peněženku u sebe, máš si jí hlídat.
-
Už se na nejnovější výtvor původního Blizzard North těším.
-
No na steamu, by Ti momentalně musel ukrást i email, pokud si výslovně nevypneš Steam Guard a nebudeš mít stejné heslo i do mailu. :)
-
Jo, myslíš tu, jak dali body dolů za start serverů? To není nic seriozního, ale normální věc... rád bych viděl servery, které vydrží nápor více jak milionu lidí připojujících se najednou.
-
A zloděj je vlastně šikovný chlapík, kterého bychom měli oslavovat, viď?
-
A to k tomu prodáváš i battle.net účet?