Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Já teda hrál jen offline... Blbej multiplayer. *7*
  • huh? asi jsem hrál jinou hru než Ty
  • A připiš si tam ještě trapný Monty Python. Jediné co je od Angličanu vynikajicí je Mr. Bean, Tenká modrá linie, Halo Halo a It Crowd.
  • To se trochu neshoduje se zlodějem.
  • Inquisitor
    No vidíš já mám Diablo 1 a 2 v originálu a nikdy jsem on-line nehrál. Ale to bude tim že mě MP vůbec nebere.
  • Menorri
    Přesně to mám v plánu dnes....pokud to výjde tak to bude úžasný!!!....tedka sem stáhnul downloader "Diablo-III-Setup-enUS"...jen pro ověření....ten si sám stáhne celou hru a pak nainstaluje (jako u BETY)??? *7*
  • ne, to je retardovaný.
  • stahni si Us verzi ta jde nainstalovat bez problemu taky mi to neslo z dvd a ani z GB
  • SnakePlisken
    Half-Life jsem 6 nebo 7 let po vydání kupoval za 600 nebo 700 Kč třeba (už si nepamatuji přesně kolik). Ono taky záleží na systému nabídka a poptávka. Když je hra stále žádaná, její cena se drží, jakmile přestane být žádaná, její cena klesne. Krásný případ je SWTOR, jehož cena šla raketově dolů, kvůli nezájmu. :)
  • ty seriály jsou dobrý. A narozdíl od jiný zábavy požadují u příjemce elementární inteligenci.
  • Ono nejspíš nebude tak těžké zjistit, odkud se dotyčný hlásí a podle toho si zařídit proxynu :)
  • A keď ťa niekto dobodá nožom na ulici, je to tiež tvoja blbosť, že sa nievieš brániť proti útokom s nožom. *7*
  • To je značí úspěšný marketing, ne to že se hra líbila. Vůbec napsat "předobjednávka" a "líbila" dohromady je trochu blbost ne?
  • starej přemoudřelej ocas promluvil ... jsi stejně nudnej jako ty GB seriály které cituješ
  • Kdo nadava, ze musi furt online tak bud nikdy nehral dvojku nebo hral dvojku jako pirat. Opravdu neznam nikoho, kdo by hral dvojku v single verzi s ukladanim pozice na kompu. Vzdyt tam mimo jine ani nepadala tretina predmetu z plne online verze, chybely eventy a dalsi funkcionality. Samozrejme pokud clovek nebral jako nedilnou soucast hry editor postavy. :)
  • ?
  • jak se daří Baldrickovi, lorde? ještě u Vás pracuje?
  • SnakePlisken
    Jako i když nerad, musím přiznat, že recenze na EG (nepočítám tupou parodii na videorecenzi se kterou si musí dělat srandu, ono i negativní reklama, která nasere lidi je reklama) je zatím jedna z těch lepších, co jsem četl. Četl jsem zatím recenze na Game Parku a Bonuswebu. Ovšem vytýkání tomu, jak funguje loot systém, jak zmiňuje Lynch je úsměvné. V celku je úsměvné, že se vytýká problém se startem. Ano není to ideální, alestrhnout tak hře v celkovém hodnocení kvůli tomu celý bod, když si na to už za pár týdnů či měsíců ani nevzpomene je v celku úlet.
    Když si vzpomenu, jakým hrám dali na EG (i na Games) 10ku, jako třeba zabugovanému Skyrimu... stačí si přečíst článek Dana Vávry tady na Games (http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711).

Každopádně se těším na videorecenzi D3 od Lukáše Grygara a doufám, že bude i textová recenze. ;)
  • Menorri
    Starám se už 4 dny v kuse....reinstaluju, stahuju, hledám na fórech....
  • Lord_Blackadder
    Upřimně Vám mohu sdělit, pokud tedy pamatujete předchozí díly série, že o moc nepřícházíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit