Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Ake obmedzenia? Super hra to je, tam nieje co dodat.
-
Ked su ludia sprosti to nieje chyba Blizzardu. Blizzard nema pod kontrolou vas pocitac, to ako keby si si kupil bezpecnostne dvere ale nehal ich otvorene, vykradnu ta a ides ich reklamovat ze su nanic. Niesu nanic to len ty si magor.
-
To ano Butcher a Leoric, ale když jsem dorazil k Diablovi, tak jsem byl tak znechucený naháněním Succub (hrál jsem Wara), že jsem byl rád za konec.
-
mě ale bnet VŮBEC nezajímá, nemá pro mě žádnej smysl
-
To vůbec nevíš mělo být na DarkWolfa. Ale červený trpaslík je klasika.
-
Tbbt!
-
Ano, tak to je.
-
Pokud by někdo chtěl konkrétní případy pouhého přijímání:
Několikrát tu padlo, že Diablo 3 je spíše MMO. A fanoušci to vždy vyvraceli a odmítali.
Tak by mě zajímalo, proč jen tak Blizzadu odpouští omezení a problémy, které patří k MMO?
Takže hra není MMO, ale všechno špatné, co k MMO patří ji v pohodě odpustíte? -
Blizzard nabizi ochranu za penize, ktera ocividne nefunguje ?? *1* hh
-
Já myslel, že právě ta možnost ctrl+c ctrl+v možnost vykuchat to heslo zlehčila, ale asi jsem v omylu. Jen si pamatuju, že na lokální síti, když někdo na jednom PC zkopíroval něco do schránky (ctrl+c) a na druhém PC někdo zmáčkl (ctrl+v) tak se mu tam ten obsah zkopíroval. Ale bylo to dávno, snad ještě na XP ;o)
-
dovol bratře, abych ti zapůjčil svou sbírkovou kolekci DVD Monty Pythona. Možná potom prozřeš a dojdeš pravé víry.
-
nevšiml jsem si, že by ti tady někdo tleskal :)
-
Lituju normální Diablo 3 hráče, že se musí spokojit s tak otřesnou kvalitou služeb, které navíc ani nejsou bezpečné.
Nelituju Blizzdrony na oficiálních fórech.
Pevně doufám, že se toto otřesné always-online-DRM neobjeví v dalších hrách. Pevně doufám, že pokud ano, tak se nenajde jednoduchý způsob jak obejít všechny ochrany účtu, jako se našel zde.
Takže všechny váš prosím, řekněte někde někomu, že se vám nelíbí jak s vámi Blizzard zachází. Zvláště velcí fandové Diabla 3. Vy tu hru máte nejradši a jistě ji chcete mít co nejlepší... pak je paradoxní situace, že pouze přímáte všechen ten bordel, kterým Blizzard hru obalil.
Takže se prosím podívejte na toto video: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/5743-You-Should-Be-Mad-at-Diablo-IIIs-Always-Online-DRM
A sami zvažte, co si necháte líbit a co ne. -
vůbec nevíš.
-
ale atmosféra k nezaplacení....nezapomenu když jsem poprvé dorazil k butcherovi :-)
-
404 ty si kok*t nalezen neumíš číst nebo co. Zřejmě když pořád v eroru.
-
Zase v porovnání s tím je The Big Bang Theory daleko lepší a zabavnější seriál než IT Crowd.
-
V neděli mě to teda dost nakrkolo, ale říkal jsem si, že se něco dějě pač jen tak po tom fopá ze startu by jsi nedovolili udělat nějakou "zbytečnou" údržbu serverů.
PS:Všichni co brečíte, že diablo 3 je zjednodušené zahrajte si to. Jedu 3 act na hell a v porovnání s diablo 2 1.10. je to teda maso (každé silnější monstrum dpska oneshotuje:-))....Jinak skvělá hra, které k dokonalosti chybí "jenom": možnost odzoomovat dál, možnost hrát offline a vetší otevřenější oblasti. Přeci jenom to púsobí dosti koridorově venku. -
no slyšel, ale stejně jsme to nehrál. musíš to hrát pravidelně.
rozhodně na základě tohoto nemůžeš říct, že v singlu je hra méněcenná. prostě v ladderu padají lepší věci. a hrát to po resetu by mě mohlo... -
jn, mne to netankuje ako som pisal, ale co ma tankuje je ze SP musim hrat online, to je si myslim najvecsia blbost, ono keby to zvladalo napor tych ludi, myslim servre, ale nezvlada a bezne su pingy okolo 1000 a viac aj pri 200 mam zelenu farbu, ked beriem wow tak by to malo byt OK, lenze nie je, vcera som skoro skapal kvoli tomu, ja ze aha nikde nic bezim dalej zrazu HORDA :D a mal som co robit aby som vydrzal, ale na normal sa to da :) preto je to len normal, ale ty vies, ja som este kvoli grafike nezatratil hru, ktora je dobra