Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Oh you goddamn attention whore! *1*
-
Tak ale lepší než D2 to není ani náhodou, ne?
-
+/- hodnocení nemá smysl řešit... Respektive já bych ho začal řešit až ve chvíli, kdy by se zavedla karma a žebříčky největších ultraborců ( = ti, co maj nejvíc mínusek). *1* *5*
-
Tisice lidi co nadavaji na forech vs miliony co jsou ve hre...
-
No ne, jde o to, jak Vávra strašně bažil po přesnosti, přitom si po sobě neumí přepočítat počet odrážek, i když je má číslované :) . Ale to je jedno, snad něco vyplodí i k Diablu, jinak je samozřejmě jasné, že to bylo pouze haterství vůči Skyrimu *1*
-
Vidíš to, já betu totálně hatoval a teď se u hry bavím :)
-
Hm podívej se na youtube, kde je tolik videí jak si stáhnout cracklou verzi až to nestíhají mazat, naivní děcko....
-
Neuspokojivý loot - Blizzard jasně řekl, že RARE a LEGENDARY itemy budou opravdu takové, jaké mají označení. Jsi snad jeden z mnoha lidí, kterých nepadl item, který jsi chtěl? Vítej v Diablu... o tom to celé je, bylo a bude... v aukci můžeš kupovat itemy i za goldy a že těch itemů tam je.
Nutnost připojení - A to snad vadí, že chtějí mít hru bez podvádění? -
Uplně si pamatuju, ja mě lidi vymínusovali, když jsem řekla, že lidi teď (myšleno před vydáním) jsou natěšený a pak budou akorát nadávat :D
-
Také Vás rád poznávám, pane rewolwer! *4*
-
*7*
-
Mno já nevím... Řekl bych, že daleko větší hype než Diablo 3 tady měl Mass Effect a samozřejmě i onen diskutovaný Skyrim.
(nehledě na to, že narozdíl od ME a Skyrimu je u D3 tak nějak opodstatněný, když se na tu hru čekalo 10 let) -
Tak už jen několik desítek bodů by v článku mohl být výčet chybových hlášek při připojování, takže k té stovce + 1 by neměl být problém se dopracovat :-)
-
Marketing? Všichni měli možnost vyzkoušet hru, když byla open beta na víkend. Do uzavřené bety bylo se dostalo více jak půl milionu lidí, takže taky měli možnost vyzkoušet. A jelikož Diablo netěží z měsíčních poplatků, může být Blizzardu celkem jedno, kolik lidí to bude hrát za měsíc nebo rok, protože oni své tržby již mají.
-
Boze, jaka banda kokotu se to tu zase sesla? U nekolika komentu je videt, ze jejich autori D3 opravdu hrali, zbytek jsou ufnukane decka, ktere zavistive breci a nadavaji, protoze si D3 nemuzou ukrast. Pripomina mi to Apple a iDevices - hystericke pindy, ktere nemaji s realitou nic spolecneho a prameni z klasicke ceske malosti a zavisti. Cu**ci jste...
-
Fanoušci Diabla mi připomínají psa bránícího svého mrtvého páníčka. Neříkám, že je to odpad, ale autoři Diabla ho sami sesadili z trůnu. Prostě už to není to jediné a dokonalé Diablo, ale jen jedno z několika ARPG (a jistě jich přibude mnohem víc), kde bude záležet na preferencích zákazníka, které z nich si vybere.
Dle mého spojení Acti / Blizz bylo to nejhorší co se mohlo stát. Dříve byl Blizz mekou PC hráčů a dnes? PENÍZE!!! Celé Diablo 3 je postaveno kolem aukce. Každý neduh, který je D3 vytýkán směřuje k oné aukci.
Stížnosti na neuspokojivý loot - Důvod proč kupovat na aukci.
Nutnost být stále připojen k netu - Prevence proti hackům postav a úprav inventáře.
Absence modů - Proč by si lidi něco kupovali, když by to šlo vytvořit zadarmo?
atd atd. -
Ano, správně. Pojďme na pochod za článek 100+1 nepřesností v D3, přičemž těch bodů jistě nebude 100+1 ^^
-
Hra z Battle.netu funguje dobře, zrovna dneska jsem reinstaloval bez sebemenšího problému.
-
ano, protože teď se to klasické lamácké "nelíbí se ti to? A co jsi dokázal ty? Nic? Tak vidíš" bude konfrontovat s realitou, tedy s tím, že Vávra bude mít moc udělat hru po svém.
Celkem sranda pak bude u recenze, až mu to budou fandové skyrimu vracet.
Já se u toho článku bavil. *1* -
Dik to je v poradku. Jsem tedka na hell tak at je to tezku a monstra se blbe zabijej a at me i zabijej rychle tak to to ma byt ale proc to delat zbytecne frustrujici pomoci takovejch nesmyslu proti kterejm prakticky neexistuje obrany krome toho nechat se od nich honit a doufat ze je kouzelnik v parte nejak jeste dneska dosmrdla...