Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale je to jedina rozumna odpoved, jak chces porovnat dve hry, ktere od sebe deli takova doba? D2 a D3 jsou od sebe vzdaleny jako Wolf3D a Quake3 (bez dvou let) a videl jsi snad nekoho ptat se, jestli je lepsi Quake3 nebo Wolf3D?
  • smejki
    jedno slovenské slovo z tebe slováka neudělá *1*
  • no nerekl bych ze je to vyhnuti.. popsal to presne.. proc resit diablo 2 vs diablo 3 ? Kdyz se u toho stejne bavis ? Navic bych rekl ze vzpominky na Diablo 2 jsou uz dost pokrivene.. kdyby si to nekdo pustil ted, tak kdo vi jak by to srovnal...

*13*
  • smejki
    černoruký ďáble, hoď mi na sebe kontakt, pošlu ten slíbený odkaz
  • Drsný, drsný.

Nepošleš mi 500 éček na Paypal? *1*
  • Alex81
    Ta nemožnost chodit při fs mapě mě taky prudí.
  • A dá ti guest pass či open beta ochutnat a přivonět i k výpadků, lagům a vykrádání?
  • Alex81
    Nechcete mě adoptovat na dálku? *14* *1*
  • Proc myslis ze existujou guest passy? Navic diablo melo otevrenou betu ktera ti dala privonet i ochutnat.
  • Jestli v T2 bude jediny zpusob obchodu pres zakladani mistnosti, tak velmi rychle vzniknou jine prostredky jak obchodovat. Noobove si taky mysleli, ze v D2 se obchoduje pres zakladani mistnosti.
  • I tak se dá vyhnout odpovědi. *3*
  • Napadaju ma rovno 2 slusne dovody:
    1) to ze som sa celu nedelu nemohol hrat solo lebo bol dole server (ak by slo o inu hru tak uz maju firmu ohadzanu kamenim) - ale prezitelne
    2) kolko ludi prislo o hardcore chary koli lagu, koli LAGU! (kto vie o com je hardcore v diable 3 si vie predstavit tu cistu radost) - neakceptovatelne

Je fakt ze ak by to nebol blizzard, tak ich za toto ukamenuju.
  • žiju s rodiči a mám vreckove 1000€ měsíčně, diablo me sice nebavi a koupil sem ho ale neresim to proste sem to smaznul a jedu dal
  • PvP bude ve specialnich arenach, do kterych budou pripojovani lidi podle eq, takze tam snad nebudou tak velke kvalitativni rozdily.
  • GlaDOS
    Ono ale Diablo 2 nebylo vůbec temné.
  • Odulin
    Tak já svých 15 stováků (ne slováků!) nelituju. Věděl jsem do čehu jdu a jaká jsou rizika. Rozhodoval jsem se sám na základě vlastní zkušenosti a bety a nikdo mě do ničeho nenutil. Teď mám hru, kterou jsem chtěl a která mě baví. Po 19 hodinách jsem s monkem na 29 levelu a dneska dokončím nejspíš 3.akt. Co všechno se mi líbí nemá cenu vypisovat, ale taky se mi pár věcí nelíbí....nemožnost chodit při zapnuté fs mapě a pak nutnost být online..ve smyslu prošmejdím celou mapu...lag, disconnection (za 19 hodin se mi stalo 3x) a můžu začít šmejdit znovu...mmt je to vlastně zápor? *2* Takže celková spokojenost a kdybych si měl znovu vybrat jestli koupit, tak bych znovu neváhal. *5*
  • Black_Hand
    ale v dobre vinarne ti ho daji ochutnat a typicky po tobe nechteji abys koupil rovnou celou lahev, pokud to neni neco unikatniho, ceho je malo.
  • Nezavid hystericke pindy co nemaji nic spolecneho s realitou ty klasickej cechu...
  • Tak tam chcou kompenzaci i když v návodu k mikrovlnce není napsáno, že v ní nemají sušit kočky.
  • GlaDOS
    Hrát na hardcore tě nikdo nenutí. Je to tvá volba a měl bys počítat s tím, že to bude tvrdé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší