Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lmao
  • Veskoslav
    Hlavně, že takový Blizzard i Valve vždy ostře vystupovali proti SOPA a podobným.....
  • Přesně tak a to je taky důvod proč ani samotní vydavatelé nemají soudnost a uvažují stejně pokřiveně jako jednotliví hráči, jen ve svých makrovydavatelských měřítkách. Pak třeba podporují totalitní návrhy zákonů typu SOPA, PIPA a hledají příčinu svých komerčních neúspěchů všude jinde, než jen u sebe.
  • když začnou okrádat hráče i přes jejich skvělé "řešení" s trvalou potřebou připojení. Snažil jsem se přehlédnout, že musím být pořád připojený, že to pořád padá + tunu dalších problémů a pořád jsem si říkal : "Jo Blizz to dělá kvůli bezpečnosti a podvodům ve hře" , ale nakonec je tu situace, kdy bezpečnostní prvky co mě omezují, a že mě OMEZUJÍ, nefungují. Nemám právo na to být rozhořčený.

Najde se tu spousta chytráků co mi řekne tak to nehraj, ale snad mám právo kritizovat koupenou hru. Je to stejné jako kdyby doktor pacientovi se salmonelou řekl : Tak proč jíte, kdybyste nejedl tak nemáte problém a vůbec jak si dovolujete kritizovat kvalitu potravin.

Všem diskutujícím se omlouvám za takový psychický výlev ale to už si vážně mám nechat sr*t na hlavu kvůli pár hodinám zabavy za kterou platím.
  • Veskoslav
    Už ti někdo řekl, že má šílené nutkání Tě jebnout lopatou po hlavě?
  • Trol.diskuzni
    No ty jsi tady opravdu chyběl k dokonalosti... *4*
  • Kdyz pirati okradaji vydavatele, je to ok, ale kdyz zacnou okradat hrace, tak na to mame hned jine meritko.
  • Už jdi s těma pindama do háje.
  • walltar
    To sem vždycky chtěl. *3*
  • Sry,Anti-bethesdrona.Ty bojujes na tolika frontach,ze se v tom clovek obcas ztraci *1* .
  • Vazne?Me Skyrim sice nebavi,ale u toho "reflektovani reality" jsem se mnohokrat musel smat.V nekterych bodech mel sice pravdu,zatimco v jinych byl uplne mimo.
    Ale chapu,pro ANTI-BIODRONA ten clanek je jako Bible *1* .
  • Troll status : DISABLED
  • Prezentovat tady nazor,ze od te doby,co Blizz presel pod kridla Activisionu,tak to s nimi jde z kopce, tady nesmis moc okate prezentovat,jinak te tady skalni fanousci ukamenuji(a ze jich porade je hodne).
    Prestoze si jejich posledni hry porad drzi urcitou kvalitu,tak s jejich predchozimi hrami se to srovnavat davno neda.
    Nemluve o tom,ze od uspechu WoW se z nich vyklubal penezuchtivy moloch.Proste Activision no.
  • Skyrim kolektorka, kdyby vyšla za chvíli?
    http://images.bluegartr.com/bucket/gallery/da7f2587e17899e0f89691de97807523.jpg
  • Aha no to musis rict driv abychom to mohli vsichni vstrebat a zasmat se...
  • Za chvíli bude u každé hry předimenzované dildo, které si bude muset hráč v rámci DRM strčit do ****, jinak hru nerozjede. Život hráče bude zase o něco težší, život piráta zase o trošku veselejší a blizzard Vám doporučí lubrikant, který prodává za výrobní cenu.
  • Kubi & draken : Bohuzel blizzard nemuze za to, ze mate nanic pripojeni. Ostatni online hry hrajete jak ? Ja mam kabelovku od upc a nemam jediny problem.
    k te nehratelne nedeli : oh boze, provadeli nejaky maintenance na serveru takze hra sucks. Aha.
  • Jak jinak *1* .
  • Osobně mám problémy neustále. Moc tomu nepřidává ani kvalita lokálního ADSL. Myslím, že by vhodným řešením byl hustý systém online checkpointů u kterých by se ukládala pozice, jako jsou dnes u mnoha singlplayerových her. Zbytek by pak běžel lokálně a člověk by mohl hrát dokud se hra opět nepřipojí k serveru (klidně i několik hodin) aby se uložil aktuální stav. princip nejseš aktuálně online = nejde hrát není nejlepší varianta. Samozřejmě netuším jestli je tenhle systém možný, nebo ne, ale přijde mi to rozumnější.
  • smejki

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit