Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za chvíli bude u každé hry předimenzované dildo, které si bude muset hráč v rámci DRM strčit do ****, jinak hru nerozjede. Život hráče bude zase o něco težší, život piráta zase o trošku veselejší a blizzard Vám doporučí lubrikant, který prodává za výrobní cenu.
    • walltar
      To sem vždycky chtěl. *3*
    • Skyrim kolektorka, kdyby vyšla za chvíli?
      http://images.bluegartr.com/bucket/gallery/da7f2587e17899e0f89691de97807523.jpg
      • Troll status : DISABLED
  • Black_Hand
    nadhera, singleplayerovemu hraci zcizi ucet s jeho postavou v singleplayerove hre :).
    • mas tam chybu ... Diablo 3 neni singleplayerova hra
      • Lord_Blackadder
        Říká Vám něco pojem "sarkasmus"?
    • Lord_Blackadder
      Pokud by se Blizzard držel stejného obchodního modelu jako v případě Diablo II: LoD, hra by dosahovala daleko vyšších kvalit, oficiální podpora hratelnosti by byla časově neomezená, herní servery a náklady na provoz s nimi spojené by neexistovaly, ale celkový obrat z prodeje by byl o dost nižší.
      • Už jdi s těma pindama do háje.
      • Black_Hand
        co bych nejradsi? oddelene postavy pro offline + lan a online. klidne s obrovskym warningem...bohuzel to ale blizzard cilene nechce.
        • Lord_Blackadder
          Přesně tak, to ale Blizzard cíleně nechce, chtít nebude a ze své současné pozice už ani nikdy prosazovat nebude, nerad by totiž připravil své investory o potenciální zisk.
  • Zayl
    Co mají piráti společného s vykrádáním účtů? To je titulek který bych čekal na novinkách, ne na herním serveru.
    • Somalci na drevenych clnoch vykradli D3 ucty, ludia vlastniaci D3, nekupujte autentifikatory, kupujte bazuky! *1*
  • O vykradání učtu byl i díl v Big bang theory, kde Sheldonovi ukradli postavu a předměty z WoW. A jak se to vyřešilo? Kopačkou od Penny mezi hohy tomu hackerovi. *1*
    • Lord_Blackadder
      Mlaďochu, dobrá poznámka, ale co dát šanci komplexnější tvorbě, šarmu, důvtipu, dobře mířené dávce cynismu, sarkasmu a časem nehynoucí trefnosti pointy, k tomu snížit hlasitost smíchu zvukového ohlasu diváků v pozadí na úroveň slyšitelnosti aktuálního dialogu a začít při sledování filmografické tvorby myslet? Father Ted, The Brittas Empire, Blackadder či Black Books, jak se k takovým seriálům staví lidé Vaší generace, či Vašeho okolí, víte vůbec o nich, zajímáte se o tvorbu starou 30 až 50 let?
      • Amylee.Anderson
        *7*
      • A připiš si tam ještě trapný Monty Python. Jediné co je od Angličanu vynikajicí je Mr. Bean, Tenká modrá linie, Halo Halo a It Crowd.
        • A přitom jsou Black Books od stejnýho autora jako IT Crowd. Prostě jen málo znáš a zbytečně kéruješ. To že anglickej humor je až na vyjímky lepší než americkej pochopí každej kdo se zajímá a není úplněš blbej *4*
          • Erm...v Black Books je ale podstatný vliv od Morana.
        • It Crowd nemá s vynikajícím nic společnýho, to je jen přehlídka trapnosti. Vynikající je Červený trpaslík, It Crowd je urážka anglického humoru.
          • vůbec nevíš.
            • To vůbec nevíš mělo být na DarkWolfa. Ale červený trpaslík je klasika.
            • Tbbt!
          • Urážka anlického humoru? Ale no tak... IT CROWD jsou skvělí, o to víc ve srovnání s americkou trapárnou The Big Bang Theory.
            • Zase v porovnání s tím je The Big Bang Theory daleko lepší a zabavnější seriál než IT Crowd.
        • 404 vkus nenalezen
          • 404 ty si kok*t nalezen neumíš číst nebo co. Zřejmě když pořád v eroru.
            • dovol bratře, abych ti zapůjčil svou sbírkovou kolekci DVD Monty Pythona. Možná potom prozřeš a dojdeš pravé víry.
        • No jo, ty nejjednodušší :) . Co je tvůj oblíbený seriál, Hrdinové? How I Met My Mother?

A vůbec, nic nemá na MLP.
          • MLP to jsou ty ponící pro děcka? Sice to neznám, ale slyšel sem o tom. To by měli vysílat na minimaxu.
      • starej přemoudřelej ocas promluvil ... jsi stejně nudnej jako ty GB seriály které cituješ
        • GB seriály jsou o několik příček výš, než ty americký teenegarský cool čupr slátaniny. Je mi jasný, že to nechápeš, ale aspoń nerejpej, když tomu nerozumíš :)
          • Pochybuju ty GB seriály jsou o hodně příček dole. Jednoduše stojí za ho*no. Kromě těch co sem psal.
        • ty seriály jsou dobrý. A narozdíl od jiný zábavy požadují u příjemce elementární inteligenci.
      • ?
      • jak se daří Baldrickovi, lorde? ještě u Vás pracuje?
    • jo :)
    • stratego
      takze hodlas cestovat po svete a vsechny hackery kopat do kouli? :D
  • jindra.veliky
    jeste ze se to nestalo EA. to by to snad i hraci brali jako negativum *8*
  • Kr.Pa
    Blizzard nabizi ochranu za penize, ktera ocividne nefunguje ?? *1* hh
    • Ringwraith
      Ano, tak to je.
      • Ked su ludia sprosti to nieje chyba Blizzardu. Blizzard nema pod kontrolou vas pocitac, to ako keby si si kupil bezpecnostne dvere ale nehal ich otvorene, vykradnu ta a ides ich reklamovat ze su nanic. Niesu nanic to len ty si magor.
        • Kr.Pa
          jestli nepomohla ani ta ochrana blizzardu, tak ci to je chyba ? a na foru si lidi stezuji, ze jejich PC nebyl napaden
          • Ringwraith
            Pravděpodobně bug v systému Battle netu.

Jak jsem psal výše, podle zpráv jde o spoof session ID a hacker pak v podstatě získá 100% legitimně vypadající příístup k tvým postavám a účtu. Spoof session ID prý probíhá tak, že to hacker zachytí když dostaneš archievement, neboť to se ukáže všem ve stejné public game a ta zpráva obsahuje tvé session ID.

Silně pochybuju, že to tak Blizzard zamýšlel, takže prostě bug.
        • jo, přesně tak to je.
        • Ringwraith
          Projdi si ona fóra.

Jsou tam početné případy lidí, kteří kompletně formátovali PC, reinstalovali Windows, nainstalovali drivery, nainstalovali Diablo 3, ale stejně byli zase vykradeni.

A to měli dlouhá hesla se speciálními znaky.

Chyba není na straně jejich PC. Jejich PC bylo naprosto čisté a ničím nedotčené. Chyba je na straně Blizzardu. Už se přišlo na to, že se hacky děaljí přes public games a spoof session ID a následného zadání session ID hackerem, což prostě překoná všechny ochrany, protože se vše tváří jako normální hra. Proto asi Blizzard nic nezaznamenal. Protože hack se tváří jako normální hra.

Takže mazej na oficiální fóra lidem radit, ať zaplatí za autentikátor, kterej ji stejně nepomůže. Takže milý Redocu, jsi naprosto vedle.
        • To není tak úplně pravda. Pokud by ty metody byli dobře implementované, tak by útočník musel získat přístup minimálně k dvoum odděleným systémům. Jednak účet a jednak email/telefon/flashka s klíčem. Ale i to se jim povedlo obejít, tudíž je chyba na straně Blizzardu.
  • Zdravím.
    Pocity z DIII má dost rozporuplné. Na jedné straně výborná hratelnost, ale přijde mi , že se hra snaží být příliš megalomanská (už od začátku kdy praštíte nemrtváka, tak odletí 20m).. chybí mi ta střízlivost zejména Diabla 1, kdy vše bylo dávkované pozvolna, chybí mi ten respekt z každé nově prozkoumávané chodby, respekt z minibossů...tady již začínáte jako polobůh a to mi nepřijde dostatečně motivační pro další postup (jedinou motovací je příjemná hratelnost a EQUIP).
    Dále mi vadí nelogičnost , chápu, že se jedná o akční RPG, ale když se s tím tvůrci natolik piplali, proč si nedali víc záležet. Je hloupé potkat stojícího obchodníka na místě, kde jsou všude okolo jen monstra, člověk pak ztrácí poslední špetku iluze fungujícího světa.
    Za mě 75% díky skvělé hratelnosti.
  • Ringwraith
    Lituju normální Diablo 3 hráče, že se musí spokojit s tak otřesnou kvalitou služeb, které navíc ani nejsou bezpečné.

Nelituju Blizzdrony na oficiálních fórech.

Pevně doufám, že se toto otřesné always-online-DRM neobjeví v dalších hrách. Pevně doufám, že pokud ano, tak se nenajde jednoduchý způsob jak obejít všechny ochrany účtu, jako se našel zde.

Takže všechny váš prosím, řekněte někde někomu, že se vám nelíbí jak s vámi Blizzard zachází. Zvláště velcí fandové Diabla 3. Vy tu hru máte nejradši a jistě ji chcete mít co nejlepší... pak je paradoxní situace, že pouze přímáte všechen ten bordel, kterým Blizzard hru obalil.

Takže se prosím podívejte na toto video: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/5743-You-Should-Be-Mad-at-Diablo-IIIs-Always-Online-DRM
    A sami zvažte, co si necháte líbit a co ne.
    • Hezky si neutrálně si to napsal. Škoda že já se umím vyjadřovat jen agresivně, třeba by mě pak také někdo poslouchal. :-)
      • Ringwraith
        Ano, chtělo to velké sebeovládání.

Mám rád hry, a tak ně silně dopaluje, co si dovolují jejich vydavatelé, a že jim to hráči baští.

Ale někomu, kdo už to zbaštil nepomůže, když ho agresivně seřveš. Sám musí poznat, že takhle to dál nejde.
        • když se ti tenhle přístup nelíbí, hru nekupuj (což jsi udělal). tím neustálým hatováním ale ze sebe děláš veřejně šaška...
          • Ringwraith
            A kde hatuju hru?

Hatuju pouze praktiky Blizzardu. Ano, ty hatuju, protože stojí za ho*no. ZA HO*NO.

Nebo tobě nevadí všechna ta omezení? Chceš je v každé hře? Nechtěl by jsi Diablo 3 bez nutnosti být online? Chceš být bezproblému hackovanej?

Prosím, sklop hlavu. Počkat, už to děláš. Počkat, ty ty hovnové praktiky ještě bráníš.
            • Ringwraith
              Ne.
            • Doufám že toho šaška nespojuješ se mnou :-)
          • Tak já se přihlásím, a piš si anonymně co chceš.
        • Jsi velký guru, vezmu si z Tebe příklad. ;-) ... zeptal bych se tě co si myslíš o T2 (celý název záměrně nepíšu), ale tahle diskuze nebude vhodné místo. *15*
    • Ringwraith
      Pokud by někdo chtěl konkrétní případy pouhého přijímání:

Několikrát tu padlo, že Diablo 3 je spíše MMO. A fanoušci to vždy vyvraceli a odmítali.

Tak by mě zajímalo, proč jen tak Blizzadu odpouští omezení a problémy, které patří k MMO?

Takže hra není MMO, ale všechno špatné, co k MMO patří ji v pohodě odpustíte?
      • Ake obmedzenia? Super hra to je, tam nieje co dodat.
        • Ringwraith
          Třeba že minulý víkend jsi tu super hru nemohl hrát, protože byla odstávka? *3*
          • Tak jak si to napsal, je to lež. Hra se hrát dala, nešli jen evropsské servery. Takže já osobně jsem hrál celou neděli.
          • Tak lidi co hraji MMO jsou zvykli, ze to proste obcas nefunguje a zejmena po vydani hry/datace se toto vyskytuje casteji. Pokud mas i nejaky real life, tak to nepredstavuje zadny vetsi problem. Jiste, je to blbe, ale pro normalniho cloveka to neni zadne drama.
  • *1* komedie.
  • Po dohratí bety Diabla III, Path of Exile aj Torchlight II sa prikláňam jednoznačne na stranu T2. Nič proti Diablu ale už samotná beta mi ukázala akým smerom sa rozhodol Blizzard s týmto titulom a žánrom uberať a akosi mi to nesadlo, to že Diablo malo problémy už od začiatku so servermi, potom prišla kritika za ten online singleplayer a teraz toto vykrádanie účtov to nie je potrebné ani nijak rozpitvávať. Mňa už odradila cena (60€ na stránke Blizzu a cca 50€ v kamennom obchode), ktorá podľa môjho názoru je len ryžovaním prachov (pretože mali sme tu iné dobré AAA tituly a mali cenu na úrovni 40€) od skalných fanúšikov. Na druhej strane tu máme T2, ktoré je vyrobené ľuďmi ktorí sa podielali na výrobe Diabla II, stojí 19€ (teda 1/3 ceny Diabla III) alebo taktiež vskutku dobré Path of Exile, ktoré je dokonca F2P. Torchlight II má LAN a nemá potrebu byť furt online, má síce kreslenú grafiku (ktorá nemusí každému sadnúť), ale inak jej niet čo vytknúť (možno len skill systém, tak či onak je to stále len Beta). Path of exile je trošku pomalšie ale zato je to snáď najlepší klon Diabla II aký som videl a navyše je to free-to-play bez nejakých hrozných obmedzení. Snažil som sa byť čo najobjektívnejší ako sa len dalo a snáď som sa tomu aj priblížil pretože pri každej z týchto troch hier som strávil pár hodín. Nakoniec chcem uviesť, že to je LEN a LEN môj názor a neni som tu od toho aby som vyvolával flame, iba prejavil svoj názor (maximálne poukázal na alternatívy).
    • Ja zkousel jen betu Diabla a Path of Exile ale za sebe muzu rict ze tak moc jako u Path of Exile jsem se u Hack'n Slash RPG hry jeste nenudil.
    • A máte absolutní pravdu pane. Já to tu říkám už dávno. Jen to nechce nikdo vidět.
      Jediné co Torchlight může v něčích očích škodit je ta grafika. Jinak je to plnohodnotný nástupce Diabla, od stejných lidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit