Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Už nevím kde to bylo,ale psal jsem jak budou hrači v prdeli až jim to někdo nahackuje a bum je to tady :D
-
Boze, jaka banda kokotu se to tu zase sesla? U nekolika komentu je videt, ze jejich autori D3 opravdu hrali, zbytek jsou ufnukane decka, ktere zavistive breci a nadavaji, protoze si D3 nemuzou ukrast. Pripomina mi to Apple a iDevices - hystericke pindy, ktere nemaji s realitou nic spolecneho a prameni z klasicke ceske malosti a zavisti. Cu**ci jste...
-
-
Nezavid hystericke pindy co nemaji nic spolecneho s realitou ty klasickej cechu...
-
Také Vás rád poznávám, pane rewolwer! *4*
-
-
Staci poriadni firewall a nic sa vam z kompu neodosle bez toho aby ste o tom vedeli, o kombinacii ubuntu s wine tiez nikto neuvazuje ?
-
-
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149538944?page=1
-
Stačí mít mac. Tam nic takového nehrozí a navíc je tam Diablo 3 nativně.
-
-
Stačí nebýt trotl a nechodit na yofatmamawannasuckyou.com a raději si to p*rno stahovat z pussytorrents.com
-
-
-
tohle je kvalitní nazor ode mne mas plus
-
-
to patrilo jejdaskovi
-
-
Uplně si pamatuju, ja mě lidi vymínusovali, když jsem řekla, že lidi teď (myšleno před vydáním) jsou natěšený a pak budou akorát nadávat :D
-
-
Cim popularnejsi hra a ocekavanejsi hra je je tim vic na ni budou lidi nadavat. Tak to proste bejva. Jinak diablo neni zdaleka takova kakastrofa jak se tvrdi.
-
-
Hratelnostně dozajista ne. Hratelnostně je velmi solidní.
Zním asi jako zaseklá deska, ale znovu si neodpustím poznámku, že to jen dělá ty věci okolo smutnějšími. -
-
Ani to smutnejsi okolo neni takova katastrofa.
-
-
ale v dobre vinarne ti ho daji ochutnat a typicky po tobe nechteji abys koupil rovnou celou lahev, pokud to neni neco unikatniho, ceho je malo.
-
-
Takže lagy jsou vlastně samozřejmostí v Diablu 3?
Such a splendid word play! -
Pokud vim tak vypadek byl zatim jenom jeden a to v nedeli a k lagum ti samozrejme pricichnout da...
-
černoruký ďáble, hoď mi na sebe kontakt, pošlu ten slíbený odkaz
-
A dá ti guest pass či open beta ochutnat a přivonět i k výpadků, lagům a vykrádání?
-
Proc myslis ze existujou guest passy? Navic diablo melo otevrenou betu ktera ti dala privonet i ochutnat.
-
-
Tak tam chcou kompenzaci i když v návodu k mikrovlnce není napsáno, že v ní nemají sušit kočky.
-
-
-
smejki: nasel jsem si tvuj email na madbrahmin. napisu.
-
-
Samozřejmě že není. Hráč si ve hře najde to, co potřebuje. Pokud ne, má možnost odejít... stejně jako u všech her.
-
-
Pokud žiješ v USA tak rozhodně :D
-
Co když z toho vína budeš mít zdravotní problémy?
Nebudeš chtít nějakou kompenzaci? -
Black_Hand: Za vypité víno ve vinařství také peníze zpět nedostaneš.
-
ale penize zpatky nedostane :).
-
Hmm, když hodíš zlatou cihlu do žumpy, tak si ji tam taky někdo najde.
(Toto je silné reductio ad absurdum, ale snad chápeš, co se snažím říct.)
-
-
-
-
-
+/- hodnocení nemá smysl řešit... Respektive já bych ho začal řešit až ve chvíli, kdy by se zavedla karma a žebříčky největších ultraborců ( = ti, co maj nejvíc mínusek). *1* *5*
-
-
Myslim ze by jsi to mel s Jindrou těžké.
-
-
Pravda... Ale není důležité vyhrát, nýbrž zúčastnit se s vervou! *5*
-
-
No správný překlad je: "Není důležité vyhrát, ale usilovat o vítězství", ale budiž :D
-
-
-
Oh you goddamn attention whore! *1*
-
-
Tisice lidi co nadavaji na forech vs miliony co jsou ve hre...
-
Vidíš to, já betu totálně hatoval a teď se u hry bavím :)
-
-
Tak ale lepší než D2 to není ani náhodou, ne?
-
-
Je tam jeden rozdíl ... D2 nemám vůbec chuť hrátm už sem hrál dost dlouho a to je pro mě důvod proč je D3 lepši protože to si zase nějakou dobu zahraju.
-
-
A co Diablo I ? :D
-
-
Nechci a ani nebudu porovnávat dvě hry od dvou studií, nemám to zapotřebí. Stačí mi, když se u hry bavím, jsem schopný u ní nějakou dobu posedět a vím, že své peníze jsem vložil zase do něčeho, co mě zabaví na nějakou tu dobu.
-
-
D2 a D3 jsou obe dobre hry. D3 ma lepsi grafiku, ale D2 muzes hrat offline... Staci ? :D
Oboje ma sve plusy a minusy :D -
WINTER: Zmenila se nejen grafika, ale i celkovy herni spad hry. Pokud chces hodnoceni hned ted, rikam D3. Pokud chces objektivni hodnoceni, zeptej se me za 10 let.
-
I tak se dá vyhnout odpovědi. *3*
-
-
Jasně že se může bavit u obou ale řekl bych a to konkrétně v tomto případě, že se toho kromě grafického kabátu moc nezměnilo, takže proč by mělo být tak těžké je porovnat. A když se pak někdo zeptá co je lepší, tak snad není takový problém říct "to" nebo "ono". Říct nebudu je srovnávat smrdí vyhnutím, sice nevím, proč tak odpovídat ale prostě mně to tak přišlo. Třeba jsem paranoidní. *4* No a taková prkotina a jakou plodnou diskuzi jsme kolem toho vyplodili. *15* Generálmajor Poláček by z nás měl radost. *1*
-
Aoyagi: Jestli chces tak peclive delit zanry podle toho jak jsou "rychly" tak D2 a D3 je podle toho deleny taky jinej zanr.
V D2 se clovek postavil, mlatil a pil lahvciky. Tohle udelat v D3 tak nedodelas ani Nightmare. D3 je v tomhle smyslu jako Q3, protoze se musis po bojisti porad pohybovat. -
Aoyagi: Tam slo hlavne o ten casovy udaj. 12 let je podstatne vic nez tech 8 mezi tvyma hrama.
Jinak zanr to je vsechno FPS. -
@Hmm: Jak kdyby si to někdo pustil teď? Vždyť se ještě docela D2 hraje.
@Lynch: Wolf 3D a Q3 jsou žánrově celkem jinde. Bludištní FPS a čistě MP fast-paced FPS se těžko dají porovnávat, že? Ale zkus porovnat UT a UT3. -
Ale je to jedina rozumna odpoved, jak chces porovnat dve hry, ktere od sebe deli takova doba? D2 a D3 jsou od sebe vzdaleny jako Wolf3D a Quake3 (bez dvou let) a videl jsi snad nekoho ptat se, jestli je lepsi Quake3 nebo Wolf3D?
-
no nerekl bych ze je to vyhnuti.. popsal to presne.. proc resit diablo 2 vs diablo 3 ? Kdyz se u toho stejne bavis ? Navic bych rekl ze vzpominky na Diablo 2 jsou uz dost pokrivene.. kdyby si to nekdo pustil ted, tak kdo vi jak by to srovnal...
*13*
-
-
-
-
-
-
Kdyz pirati okradaji vydavatele, je to ok, ale kdyz zacnou okradat hrace, tak na to mame hned jine meritko.
-
-
lmao
-
Přesně tak a to je taky důvod proč ani samotní vydavatelé nemají soudnost a uvažují stejně pokřiveně jako jednotliví hráči, jen ve svých makrovydavatelských měřítkách. Pak třeba podporují totalitní návrhy zákonů typu SOPA, PIPA a hledají příčinu svých komerčních neúspěchů všude jinde, než jen u sebe.
-
-
Hlavně, že takový Blizzard i Valve vždy ostře vystupovali proti SOPA a podobným.....
-
-
když začnou okrádat hráče i přes jejich skvělé "řešení" s trvalou potřebou připojení. Snažil jsem se přehlédnout, že musím být pořád připojený, že to pořád padá + tunu dalších problémů a pořád jsem si říkal : "Jo Blizz to dělá kvůli bezpečnosti a podvodům ve hře" , ale nakonec je tu situace, kdy bezpečnostní prvky co mě omezují, a že mě OMEZUJÍ, nefungují. Nemám právo na to být rozhořčený.
Najde se tu spousta chytráků co mi řekne tak to nehraj, ale snad mám právo kritizovat koupenou hru. Je to stejné jako kdyby doktor pacientovi se salmonelou řekl : Tak proč jíte, kdybyste nejedl tak nemáte problém a vůbec jak si dovolujete kritizovat kvalitu potravin.
Všem diskutujícím se omlouvám za takový psychický výlev ale to už si vážně mám nechat sr*t na hlavu kvůli pár hodinám zabavy za kterou platím. -
-
"Tak proč jíte, kdybyste nejedl tak nemáte problém a vůbec jak si dovolujete kritizovat kvalitu potravin."
Miluju demagogii :D -
Tyhle omezeni jsou proti hackum a naslednym podvodum ve hre, nijak te nechrani proti zcizeni uctu. Takze tezko lze rict, ze nefunguji. A omezeni vuci zcizeni uctu by se ti libila jeste mene.
-
-
Mno ja nevim, banku bezne pouzivam, bezne se do ni prihlasim a jeste mi ucet nikdo neukrad ... cim to asi bude ...
-
Uplně by stačil sp na harddisku...ne, to by to pak nikdo nekoupil že ano?
-
-
-
Už ti někdo řekl, že má šílené nutkání Tě jebnout lopatou po hlavě?
-
-
Už ti někdo řekl, že jsi silně agresivní jedinec?
-
-
Zastávat se trolího krále Jejdáska, no nevím. Násilí se sám snažím vždy vyhnout.
-
-
Ale já se nazastávám jejdáska. Pouze kritizuju tebe.
Ale pokud se násilí vyhýbáš, tak v pořádku. Sdílím stejnou filosofii. -
-
Prvně bych si zametl před vlastním prahem.
-
-
-
jo, ale na důkaz že není ho zbil
-
-
Celej on.
-
-
-
Pro pravdu se kazdy zlobi a postizene husy kejhaj nejvic.
-
-
No tak podle téhle definice jsi husí král.
-
-
Jejdasek má pravdu. Je vidět co jsme zač ;) My my my :D Nádhera. Teď si řekněte kolikrát jste si stáhli hru a nic za ní neplatili? No myslím že každý někdy ano. A co víc? Ještě si stěžujeme že pro nás dělaj málo. Moc toto :D
-
-
-
-
No ty jsi tady opravdu chyběl k dokonalosti... *4*
-
-
clanek naprosto o nicem... zadna fakta.. jen spekulace...
-
Tak jestli měli autorizátory, tak to musel být cílený útok...
Blizzard už několikrát říkal, že autorizátor nejde napodobit, takže jeho signál musí buď někdo odchytávat (u fyzického jednoduchá záležitost, u mobilu pak taky, pokud máte root, nebo jailbrake bez zabezpečení)
Druhá možnost pak je, pokud někdo zná váš serial na autorizátoru, může si vytvořit svůj vlastní, který bude mít stejné kódy. (Autorizátor je offline, fyzický se jen někdy se připojuje na net přes radiostanice na synchronizaci. Mobilní přes WiFi) -
-
Ta věc v závorce je blbost. Nikdy se nesynchronizuje. Měl jsem authenticator na mobilu asi dva měsíce a nikdy se mi nestalo, že by synchronizoval.
-
-
Nemusi se synchronizovat, ale da se to. Je to kvuli malym zmenam, ktere muzou nastat - nekdy se mi stane, ze se mi to posune treba o vterinu, a nez napisu kod, tak na serveru je novy, ale v mobilu mam furt stary.
-
-
Suma sumárum - zahraji si znovu Diablo II: Lord of Destruction.
-
-
No asi 3krát se mi tupci snažili ukrást účet v Sc II. Přijde vždy mail, který se tváří jako od Blizzardu a píše si o heslo a přihlašovací údaje (což mail mají). Za více než rok jsem se s tím setkal 3krát. Kamarád u WoW za ta léta, co to hrál napočítal 189 pokusu o ukradení či vykradení účtu.
-
-
Pokud někdo naletí na takový e-mail je blb.
-
tak na phishing naleti jenom uplny pocitacovy negramota.
-
-
Divil by ses, ale třeba v jiné MMO 4Story (asi největší česky mluvicí komunita MMO u nás) se toto stávalo často. Dokonce ve zprávách ve hře, kdy všichni GM a TGM jasně upozorňovali, že veškeré věcí se řeší přec ticket system nebo po domluvě přes Skype či ICQ, tak se přesto našli lidé, co poslali své heslo a ID, posílali předměty atd. Bohužel důvěřivých "hlupáků" jsou desítky v každé hře.
-
-
takze potvrzujes muj nazor :).
-
-
V podstatě ano:)
-
-
-
-
-
To je neuvěřitelné! Takže lidem co mají počítač prolezlý viry někdo ukradl účet? *15*
-
-
Jak nečekané, že? :D
-
Tak když jsou lidi schopni se divit, že když volají na erotické linky, že namají klasickou tarifikaci, tak co se divíš:-D
-