Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejdřív mě zklamala Mafia 2 a teď Diablo 3. Tak mi už zbývá jen ten Max Payne 3 a vypadá to, že jsem s hrama asi skončil. Píchání mladejch kundiček je stejně lepší.
  • Alex81
    No nic, dost bolo keců, jdu zase hrát D3. Sice u toho nezažívám, to co u D1 ale pořád mě to baví.
    • sláva, troll se napapal a za hlasitého potlesku odchází
      • nevšiml jsem si, že by ti tady někdo tleskal :)
    • To je snad dobře ne? Jednička po stránce hratelnosti na bodu mrazu.
      • ale atmosféra k nezaplacení....nezapomenu když jsem poprvé dorazil k butcherovi :-)
        • To ano Butcher a Leoric, ale když jsem dorazil k Diablovi, tak jsem byl tak znechucený naháněním Succub (hrál jsem Wara), že jsem byl rád za konec.
  • Jo btw ... já to říkal. *2*
  • Ešte by sa mohlo spomenúť že hesla mohli byť odchytené na spoločnej wifi, moc by som sa tomu nečudoval... Za urč podmienok nie je problém odchytávať heslá aj cez https, ale neviem ako blizzard rieši šifrovanie.

Ale ohľadne vykrádania účtov, tak myslím si že ak by zlodej mal nejaký keylogger na zistenie hesla od battlenetu, určite by si ukradol aj heslo od mailu a získal by účet "se vším všudy".

Ja mám na Gmaily overovanie cez heslo+SMS (je to zadara) takže aj keby mi niekto čmajzne heslo od Battlenetu tak možno stratím veci ale určite nie účet. (v prípade straty mobilu mam záložne číslo :-))

Ak ide o samotné Diablo tak som si ho plánoval kúpiť aj keď som nevedel že sa nebude dať cracknúť. Ale až po skúškovom, aspoň sa dovtedy vychytajú detaily. S betou som bol veľmi spokojný :-)
    • V tom pripade si ovsem vyvojari zslouzi byt poveseni za kule do pruvanu, nebot i blbec vi, ze pro autentizaci se pouziva ssl a ze jakoukoli komunikaci po netu lze odchytit kdekoli cestou (tedy zdaleka ne jen na wifi).
  • Netuší někdo proč se nejde připojit v diablo2 + datadisk ke mp hře na servery? Pořád to hlásí , že učet neexistuje, což je hloupost ... *16*
    • Bo máš poslední patch a na servery tě to nepustí s češtinou.
    • To bude nějaká praktika Blizzardu, jak tě donutit si koupit D3 *3*
  • V článku je napsané, že někteří přišli o celé účty. Jak se vůbec k tomu staví Blizzard? Vrací ty účty nebo jak?
    • Ellendway
      Stačí napsat na podporu a do pár hodin máš účet zpět. Blizzard před pár měsíci spustil docela rychlou podporu přes internet. Další možností je zavolat na bezplatné tel. číslo přes Skype.
      • Tak to je docela v pohodě. Mi se právě něco podobného stalo u Steamu - měl jsem tam HL2 + epizody, CS 1,6, atd. Taktéž naštěstí hned vráceno. :)
  • zajímalo by me kdy bude recenze, to to skutečne chcete dohrát na inferno? to pak muže trvat ješte rok *9*
    • tez na to cekam. u konkurence vysla dobra recenze, celkove je na metacritic uz 35 recenzi
      • Ellendway
        Myslíš na EG.cz a jejich videorecenze, kde je vlastně jen gameplay puberťáka, který o hře neví vůbec nic?
        • ne, podivej se tam znovu. videorec. stoji za nic, vcera vysla recenze seriozni
          • Ellendway
            Jo, myslíš tu, jak dali body dolů za start serverů? To není nic seriozního, ale normální věc... rád bych viděl servery, které vydrží nápor více jak milionu lidí připojujících se najednou.
            • 2cechi: 60 lvl, 5x NV buff + item mf = 104% mf a z inferno butchera padaji vzdy 2-3 rare predmety + 3-4 ktere padnou nez se k nemu dostanu. Pripada mi to docela adekvatni.
            • 2Lynch: muzu ti jen doporučit si to pořádně přečíst. Se servery jsou menší problémy pořád, nebyl to jenom první den a rozhodně to bylo špatně.
              Co se týče dropu, tak ani já nechápu, proč Blizz udělal systém tak, že z bossů nepadají silné předměty. celý systém těchto dropů je na diablowiki, nebudu se rozepisovat, ale já pro něj osobně nejsem. chtěli zabránit runům na bosse, ale toto nepovažuju za štastné. těšíš se na pořádný rare předmět a vypadne ti několik magiků. stejně tak podělali Setové předměty, to se ti taky líbí?
            • SnakePlisken
              Jako i když nerad, musím přiznat, že recenze na EG (nepočítám tupou parodii na videorecenzi se kterou si musí dělat srandu, ono i negativní reklama, která nasere lidi je reklama) je zatím jedna z těch lepších, co jsem četl. Četl jsem zatím recenze na Game Parku a Bonuswebu. Ovšem vytýkání tomu, jak funguje loot systém, jak zmiňuje Lynch je úsměvné. V celku je úsměvné, že se vytýká problém se startem. Ano není to ideální, alestrhnout tak hře v celkovém hodnocení kvůli tomu celý bod, když si na to už za pár týdnů či měsíců ani nevzpomene je v celku úlet.
              Když si vzpomenu, jakým hrám dali na EG (i na Games) 10ku, jako třeba zabugovanému Skyrimu... stačí si přečíst článek Dana Vávry tady na Games (http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711).

Každopádně se těším na videorecenzi D3 od Lukáše Grygara a doufám, že bude i textová recenze. ;)
            • cechi: Vytykat v recenzi o Diablu nahodny system padani predmetu, je jako v MMORPG nadavat na to, ze z tezsich bosu padaji lepsi veci.

Vytykat nestabilitu serveru v prvnich dnech a o vikendu patri spise do prvnich dojmu a ne do recenzi. Kdyz si ji za pul roku prectu, tak k cemu mi je informace, ze hra prvni den nejela?
            • "To není nic seriozního" - cože? Tak si přečti tu recenzi a uvidíš, zda-li jsou ty argumenty pravda nebo ne. pak můžeš tvrdit, že to není seriozní. tento tvůj argument, kdy tě zajímá jenom číslo na konci, je trochu naivní
    • Veskoslav
      No aspoň se dovíš, jestli to jde dohrát:)
      • na foru blizzu se jeden clovek snazi dokazat, ze to dohral na inferno
        • Ellendway
          Inferno je dávno dohráno Methodem.
          • Veskoslav
            a můžu poprosit o odkaz, rád bych se na to podíval.
            • Probehnout to cely mi prijde jako jedinej rozumnej zpusob jak inferno dohrat... neuveritelne debilni a "nefer" schopnosti elit jsou pro me zatim nejvetsim minusem Diabla 3. Dokonce to prekonava i opravdu osklive postavy, predmety a monstra a low res textury.
            • Veskoslav: Inferno bylo dokonceno uz i solo. Ale vsechny tyto zpusoby jsou diky tomu, ze hraci probehli cely akt az k zaverecnym bosum. Vetsine utoku bossu se da vyhnout, takze boj s nimi je urcitym zpusobem "lehci" nez boj s elitnima skupinkama v infernu.
            • Veskoslav
              Děkuji. No ale zajímalo by mě, jestli někdo někdy dokáže projet jenom sám na Inferno:-D
            • Kil Diabla na Inferno http://www.youtube.com/watch?v=fyAPdEB2tk8
            • taky sem se chtěl podívat a našel sem tohle... http://www.youtube.com/watch?v=fyAPdEB2tk8
  • Preed
    Neviem co tu riesite,
    1) Nikdy tu nutnost pripojenia nezrusia.
    2) Ano nie je to dokonale,nikdy nebude,move on.
    3) Acc hacknu fakt len ludom co maju bordel v PC a ak nahodou nie a ten clovek je to 1% na ktoreho sa nahodou zamerali a vykradli mu ten acc,well,shit happens.
    • Ringwraith
      Projdi si ona fóra.

Jsou tam početné případy lidí, kteří kompletně formátovali PC, reinstalovali Windows, nainstalovali drivery, nainstalovali Diablo 3, ale stejně byli zase vykradeni.

A to měli dlouhá hesla se speciálními znaky.

Chyba není na straně jejich PC. Jejich PC bylo naprosto čisté a ničím nedotčené. Chyba je na straně Blizzardu. Už se přišlo na to, že se hacky děaljí přes public games a spoof session ID a následného zadání session ID hackerem, což prostě překoná všechny ochrany, protože se vše tváří jako normální hra. Proto asi Blizzard nic nezaznamenal. Protože hack se tváří jako normální hra.
      • Preed
        Vsak dobre,ja som pisal,ze vacsinou je to tak,ze ludia maju v PC bordel,kludne to moze byt tak ako pises a je to chyba blizzardu,ale take veci sa stavaju furt,diablo je proste ''online'' hra,hlasnej mensine v diskusiach sa to sice nepaci ale to nikoho nezaujma a ked je hra online prinasa to podobne problemy,blizzard to pravdepodobne osetri a hracom vrati ich postavy a itemy,vo wowku sa podobne kradnutie dialo furt a v zasade to kludne aj mohla byt tvoja chyba,proste ti to vratili a bol pokoj.
        • Ringwraith
          Zaplatil jsi Blizzadu za to, že tam tyhle problémy nebudou, nebo ne?

Takže ano, pevně doufám, že to prostě jednoduše vyřeší. Ale to nic nemění na tom, že je špatně, že se to vůbec stalo.
          • No mozna by bylo dobre si precist ty podminky, co odsouhlasujete pri prvnim logovani do Diabla. Zaplatil jsi tak leda za povoleni to hrat po dobu jakou Blizzard sam uzna za vhodne. Neruci ti vubec za nic a vubec ne za to, ze to bude fungovat. :) Tohle neni WOW s mesicnimi poplatky a ostatne i tam ty podminky jsou jen o malo lepsi.
            • Ringwraith
              Máš pravdu.

Ale kolik lidí si ty podmínky opravdu přečte?

Nevadí ti, že je pro Blizzard tak jednoduché se vyvlíknout z odpovědnosti? A vlastně i pro kohokoliv jiného?
      • a nebo jsou to jen lidé, kteří se snaží šířit nenávist nad hrou, stejně jako ty :D
        na těch fórech je to krásně vysvětlené, i to, že se to dělo u všech MMO her poslední doby, kdy lidé trolovali... přečti si ty fóra, uvidíš sám.
        • Ringwraith
          Přesně tak, stovky až tisíce lidí lžou!

Všichni lžou!

Dr. House!

Kritici SWtOR taky lhali... počkat zkus se podívat na ofic. fóra, která jsou plná zoufalých nespokojených fandů.
      • Porad nevidim nic o tom, ze by nekomu vybrali ucet s authenticatorem.
        • Ringwraith
          http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149538944?page=1
    • Jenze to si lidi nikdy nepripusti, ze vykradeni accountu je jen jejich chyba. A nemusi to byt jen bordel v PC. Jsou lamy co maji v 20ti sluzbach stejne user name a hesla a podobne. Ze opravdu nekomu s authenticatorem vykradli ucet je jen teorie. Par nasranych lidi muze napsat na forum cokoliv.
  • žiju s rodiči a mám vreckove 1000€ měsíčně, diablo me sice nebavi a koupil sem ho ale neresim to proste sem to smaznul a jedu dal
    • walltar
      Jo to znám teď sem dostavil barák na klíč a barva nebyla nic moc, tak sem ho nechal zbourat. *7*
      • Oni jsou už domy i na tlačítko? Že nějak specificky zmiňuješ, že ten tvůj byl na klíč.

Vím teda o autech, ale o domech ještě ne.
        • Kristepane, víš co je dům na klíč?
          • Jo, jen zkouším udělat celkem hloupý vtip.
            • Aha no to musis rict driv abychom to mohli vsichni vstrebat a zasmat se...
            • Jak jinak *1* .
      • Já myslel že Ti do něj nepasoval ten klíč. :-D
        • walltar
          Ty by si chodil dovnitř kdyby se ti nelíbila barva? Já sem jenom stočil okýnko u svého nového rolse, cestou na šroťák a řekl sem ať postaví další.
    • smejki
      jedno slovenské slovo z tebe slováka neudělá *1*
    • Drsný, drsný.

Nepošleš mi 500 éček na Paypal? *1*
    • Alex81
      Nechcete mě adoptovat na dálku? *14* *1*
  • Diablo 3 není žádny singleplayer ale je to mmorpg, tak se s tím smirte, vyčítat tomu že to vyžaduje pripojení když je to mmo, je na hlavu. jak byste to jinak chteli hrát?? *8* Nejvetší zábava je stejne v parte a kdo hraje sám je noob *11*
    • Black_Hand
      to ze se nekdo bez rozumneho duvodu rozhodne oznacit singleplayerovou jako mmo z hry nedela mmo. pro to musi byt rozumne duvodu, ktere zde nejsou. vsechny duvody co blizzard dava jsou lehce vyvratitelne a navic prokazatelne zastupne za neco uplne jineho.
    • yuri.sidius
      No nevim, mě se to hraje jako single docela dobře. Myslím, že síla Dibla je právě v tom, že se dá hrát jako mmo tak single a výsledek je stejně dobrý. Stále připojení k internetu je už dnes běžná věc, netěší mě to, ale věděl jsem do čeho jdu a zatím mě to neomezuje. Jak říkáš, buď se stím člověk smíří nebo si musí najít jinou alternativu, nikdo nikoho do ničeho nenutí.
    • Už jsem to psal před časem: Diablo III je free-2-play hra.
      • Co kecáš je to MMOFPS
      • Viš co to znamená FREE? To je zadarmo, mi těch 60€ zadarmo nepřijde.
        A co znamená MMO? Masivně multiplayerová online hra, ti 4 lidi v partně taky nejsou moc masivní, že?

Je to Online RPG s multiplayerem a singleplayerem.
      • = nutnost stálého připojení a dokupovaní in-game předmětů = free-to-play hra, nikoli MMORPG.
        • GlaDOS
          Free2Play? A jinak jsi v pohodě? Já teda za hru zaplatl vzhledem k ostatním hrám trochu nadstandartní cenu, takže mi nepřipadá, že bych hrál nějak free. Samozřejmě za singl neplatím měsíční poplatky, to je logické. Použitá ochrana je druhá věc ale to bys i o Assasinovi 2 mohl říkat, že je free2play.
          • Do Assasina si nekupuješ in-game předměty.
        • kostejnesmrtelny
          Nutnost dokupování ingame předmětů? Ale to jsou věci... *1*
          • Neřekl jsem nutnost dokupování, ale připojení. U free2play taky nemusíš platit.
            • On se da D3 downloadnout a hrat bez zapaceni? A kde ? (teda pomijim crack samo). A nevsim sem si ze by kolem me pobihalo dalsich 30 kolegu a mlatili se mezi sebou nebo potvorama ... takze jakypa mmo ...
            • "nutnost stálého připojení a dokupovaní in-game předmětů" vs "Neřekl jsem nutnost dokupování, ale připojení." :D

BTW. drazba za penize zatim stale vubec nefunguje a predmety muzes kupovat jen za zlataky coz je standardni herni mena a i kdyz fungovat bude tak stale nemusis kupovat predmety za penize protoze je muzes kupovat za zlataky. Jediny cim jsi omezeny je to jestli dokazes zlataky vydelat coz zase takovej problem ale taky neni prave diky aukci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit