Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proste jsou blbci meli udelat moznost pripojeni k internetu a pripadnemu obchodu ale ze sveho pc ne z uctu ktery je na nejakem servru v nejake zatuchle servrovne kde se kazdy hackne a vykrade ucty jak tomu je u skoro kazde MMORPG. SP by mel jit hrat bez pristupu na internet, sice dnes ma kazda net ale muzu potvrdit ze nekteri nemaji ten luxus byt pripojeni behem hrani, nehlede na vypadky mobilnoho pripojeni dal od mesta kde pripojeni k siti vypadne kdyz se spatne pohnete. Aby toho nebylo malo zadny poskytovatel vam nezaruci ze budete pripojeni 24 hodin k internetu u nas vehem tydne cca na nejakych 0,001s nebo jiny prt vypadne internet u MMO to znamena disconect u diabla to same. Nemluve o nehodach kdy delnici co opravuji silnici nebo vodovodny potrubi nechtic pretrhnou opricky kabel do vaseho mesta nebo pri nejake boursce se pretrhne zemnici kabel ve kterem je opticke vlakno, nebo nejaky *** co krade med prerizne na stozaru opticky kabel (us se neco takoveho v CR stalo a nebyli to male penize na opravu).
    Proste hry ktere byli pro SP meli by i v pokracovani fungovat i jako SP a ne jako MMO. Na tomhle diablo 3 je ohodne hur nez konkurence.
    • Lord_Blackadder
      Doporučuji Vám začít s vývojem vlastní desktopové hry, nejlépe takové, která nebude vůbec zatížena marketingem, či potenciálem z případného zisku, kvalitativně jistě dosáhne daleko výš než současné mainstreamové masivní mazanice.
      • Grim Dawn?
        • Lord_Blackadder
          Například, ale pokud by začínal dnes, vývojářské nástroje, které má k dispozici jsou na daleko vyšší úrovni, co se podpory současných technologických možností HW týká, když se člověk nemusí omezovat na kompatibilitu s deset let starými konzolemi a ví, že hru bude hrát sám na high-end desktopu, má ujednanou odpovídající moderní licenci pro použití a podporu vývojového prostředí, jde to krásně od ruky, se správným týmem stejně nadšených lidí a dostatkem volného času bude výsledek doslova dechberoucí.
    • Veskoslav
      Povětšinou je vždy vykradení účtu chyba vykradeného.
      • Ano, včera mi ukradli peněženku, je to moje chyba, jak si dovoluji peněžku mít a ještě s ní chodit do města! No fuj, taková okázalost!
        • Ellendway
          To, že ti ukradli peněženku je tvoje blbost. Máš si jí více hlídat.
          • A zloděj je vlastně šikovný chlapík, kterého bychom měli oslavovat, viď?
            • To se trochu neshoduje se zlodějem.
            • A keď ťa niekto dobodá nožom na ulici, je to tiež tvoja blbosť, že sa nievieš brániť proti útokom s nožom. *7*
            • Veskoslav
              Ne, ale když občas vidím, jak lidi nosí své peněženky, tak prostě jim ukazují, že jim je to v podstatě jedno, že jim ji ukradnou. Obzvlášť povytažené peněženky z kapes či rozeppnuté kabelky, kdy je peněženka daná na vrchu. Zloději jsou svině, ale když jim bohužel dáváte příležitost.
            • Ellendway
              V podstatě si doplatil na svou blbost své nepozornosti. Pokud máš peněženku u sebe, máš si jí hlídat.
        • Veskoslav
          Co to meleš? Zjisti si nejčastější příčinu vykradení účtu. Lidé odkliknou cokoliv, klidně si i nainstalují vir a vesele to odkliknou, dokáži na falešný mail odepsat a dát heslo a ID, ve hře dokáží poslat peníze lidem, které ani v životě neviděli atd.

P.S: Peněženku a mobil mi ukradli dvakrát a pokaždé moje vina. Proto nenosím peněženku už v zadní kapse a mobil taktéž např. Je to prosté snížení rizik ukradení důležité věci.
          • Cece to stim mailem se mi stalo. Proste to vypada veruhodne (bylo tam jen ze se mas prihlasit na ucet a zkonrolovat udaje.... a link na login kterej otevre vzhledove identickou stranku jako je ta originalni od Blizzu) a cloveka to proste netrkne. Vtipny je ze v zamestnani se zabejvam antiviry bezpecnosti atd. No jo na vlastni hloupost zadnej antivir nejni. *11*
            • Veskoslav
              No jedinou stránku od Blizz považuji battle.net. Ale to se může stát každému, kdo na to není zvyklí.
            • Ellendway
              Člověka netrkne, že je e-mail poslán přes nějaký jiný web? V dnešní době se to ukazuje snad na všech e-mailových webech, že e-mail byl zaslán z jiné adresy než je uvedena. A hlavně... netrkne tě ani ta adresa, co vidíš v URL? Z 99% není hackerská adresa vedena přes HTTPS a není to eu.battle.net formát.
          • A jasně, beru to, taky se mi to stalo - a ne jednou (dvakrát ukradený mobil, atd.)

Spíš mi jde o to myšlení, že blbec je ten okradený, a zloděj je vlastně frajer. Já jednou našel cizí mobil (našel - neukradl) a hádej, co? Vrátil jsem ho, ani by mne nenapadlo si ho nechat. Na jednu stranu je hloupost na straně těch, co si nechají něco vzít, na stranu druhou je vždy na počátku impulz toho zloděje, který vlastně za vším stojí.
            • Ellendway
              Tak to gratuluji k poctivosti. Víš... ono není nic jednoduššího pro lidi, než svádět svou hloupost na někoho jiného.
            • Veskoslav
              To já nechci a nikdy jsem netvrdil. Ale když člověk minimalizuje rizika, je mnohem větší pravděpodobnost, že mu nic neukradnou.
  • dira
    A problemu singlplayer hry, ktera je nucena byt hrana online se najde v budoucnosti jeste spousty.

Nekdy si rikam, proc firmy chteji za kazdou cenu pokrok, kdyz vi, ze to prinese vice skody nez uzitku (kazdy ze starsich pamatuje "pseudo 3d dobu". Ted sme se dostali k pseudo online systemum :( mam pocit ze hry zatim 5 let trpi nejakou novinkou a dva roky jsou hratelne aby se objevilo neco noveho super diky cemuz bude scena zase 5 let trpet :(
    • Nevim co furt pindate o tech problemech s online hranim. ukazte mi kdo dneska nema pripojeni k internetu. Navic problemy s diablem byly jen prvni den, od te doby vse bezi jak ma. Za posledni tyden jsem takovychto internetovych kecu cetl uz fakt hodne a uz je to jak ohrana deska. Jsou typci co si stezujou i na takove blbosti jakoze jdou za poplatek vytahovat gemy z itemu. Wow, to ma na gameplay skutecne zasadni vliv. D3 zabavne pokracovani d2 v modernim kabatku. Zatim jsem skutecne necetl zadnou objektivni kritiku, ktera by to vyvracela. Jen hnidopisske pindy zalozene na osobnich preferencich a predstavach.
      • blby si nechám od cesty až se jako blb přestaneš chovat, a d3 je pro některý špatná hra právě kvůli tomu že musíš být online a jak už jsem psal ne každej žije tam kde je špičkovej signál a pokrytí tak tu přestaň prskat
      • Osobně mám problémy neustále. Moc tomu nepřidává ani kvalita lokálního ADSL. Myslím, že by vhodným řešením byl hustý systém online checkpointů u kterých by se ukládala pozice, jako jsou dnes u mnoha singlplayerových her. Zbytek by pak běžel lokálně a člověk by mohl hrát dokud se hra opět nepřipojí k serveru (klidně i několik hodin) aby se uložil aktuální stav. princip nejseš aktuálně online = nejde hrát není nejlepší varianta. Samozřejmě netuším jestli je tenhle systém možný, nebo ne, ale přijde mi to rozumnější.
        • Kubi & draken : Bohuzel blizzard nemuze za to, ze mate nanic pripojeni. Ostatni online hry hrajete jak ? Ja mam kabelovku od upc a nemam jediny problem.
          k te nehratelne nedeli : oh boze, provadeli nejaky maintenance na serveru takze hra sucks. Aha.
          • Ne všichni žijeme v lokalitách s dobrou kvalitou internetu a ne všichni chtěj vyhazovat tolik prachů za UPC
            • a jeste neco - nech si blby od cesty ano ? ja jen stale nechapu co maji vase nekvalitni lagujici pripojeni k netu spolecneho s tim ze je d3 spatna hra. stale jsem se to nedozvedel. mozna by sis mel precist co jsem psal znova.
            • hmmm tak tos cece netrefil, ve svych 28 letech uz mi skutecne rodice neplati nic :-)
            • abc ty jsi ale kus blba to se musí nechat no, buď rád že ti všechno platěj rodiče hošánku
            • tak potom nebrecte ze mate lagy a nesvadejte to na hru
      • Napadaju ma rovno 2 slusne dovody:
        1) to ze som sa celu nedelu nemohol hrat solo lebo bol dole server (ak by slo o inu hru tak uz maju firmu ohadzanu kamenim) - ale prezitelne
        2) kolko ludi prislo o hardcore chary koli lagu, koli LAGU! (kto vie o com je hardcore v diable 3 si vie predstavit tu cistu radost) - neakceptovatelne

Je fakt ze ak by to nebol blizzard, tak ich za toto ukamenuju.
  • :-) Takže jestli to dobře chápu - první odstavec je o tom, jak Blizzard nic z toho nezaznamenal, pak napsleduje věta o pár kecalech v diskusích, kteří tvrdí opak a o tom je vlastně článek:-) Congrats!
  • Lord_Blackadder
    Multiplayer jako výhoda v RPG bez možnosti volby singleplayeru? Ale kdepak, Diablo II zůstává neporaženo.
    • To nám ukáže Torchlight 2 brzo, pokud dokážeš překousnout vizuální pojetí :-)
      • Lord_Blackadder
        S radostí, pokud si zachová kvality původních herních mechanik a možností, vizuální stránka není na překážku.
        • Jako, řekl bych že zachová. Já jsem teď hrál betu, a základ mi přijde stejný. Taky je to od stejných lidí. :-) Ale ukáže čas. Já do toho půjdu, za 350kč není co řešit...
          • Lord_Blackadder
            Už se na nejnovější výtvor původního Blizzard North těším.
  • *1* *1* Já se bavím...
  • Menorri
    Co bych dal za to aby se mi někdo vrtal v účtu....já osobně jsem hru ještě ani nenainstaloval díky nefunkčnímu DVD a nefunkčí stažitelné (digitální) verzi....Blizzard mě začíná pěkně sr*t... *16* *16* *16*
    • Hra z Battle.netu funguje dobře, zrovna dneska jsem reinstaloval bez sebemenšího problému.
    • stahni si Us verzi ta jde nainstalovat bez problemu taky mi to neslo z dvd a ani z GB
      • Menorri
        Přesně to mám v plánu dnes....pokud to výjde tak to bude úžasný!!!....tedka sem stáhnul downloader "Diablo-III-Setup-enUS"...jen pro ověření....ten si sám stáhne celou hru a pak nainstaluje (jako u BETY)??? *7*
        • Stahoval jsem GB verzi nekolikrat. Kdyz ti downloader spadne (proste zmizi bez chybove hlasky), znovu ho spust a zadej stejnou destinaci pro stahovani. Bude pokracovat ve stahovani (i kdyz to trva zatracene dlouho nez se rozjede). Po dokonceni stahovani bude v downloaderu napsano "download finished", ale nevypinej a neukoncuj ho nijak. Trva to zase ukrutne dlouho, ale nakonec se ukonci sam a spusti se instalator. Me se i behem nasledne instalace objevil nejaky error, takze jsem to stahoval znovu, ale nakonec to vyslo. Nechapu, proc ten downloader s uzivatelem alespon trochu nekomunikuje. Clovek nevi jestli je to sekly, nebo uz to skoncilo ... pevny nervy.
        • Veskoslav
          Sám si to stáhne, ale musíš mít disk formátu FAT32, jinak ti napíše, že to tam nelze "stáhnout".
          • Kr.Pa
            co to je za kec ?? FAT32 ? stredovek ?? huh
            • Veskoslav
              Samozřejmě, že ne FAT32:-D
            • Menorri
              Taky to ignoruju.....nechápu proč by to nestáhlo na NTFS.....to spíš na FAT32 jelikož ten na disk nehodí nic co je větší než 4GB
    • Lord_Blackadder
      Upřimně Vám mohu sdělit, pokud tedy pamatujete předchozí díly série, že o moc nepřícházíte.
    • Veskoslav
      Pokud máš nefunkční DVD, vrať do obchodu. Pokud nefunkční digitální kopii, tak máš špatně zaregistorvané Diablo III. A pokud i toto máš v pořádku, tak si stáhni Diablo III z torentu. Je to přesně to samé, co je v digitální verzi. Kdyby sis to skutečně chtěl zahrát, tak se staráš.
      • Menorri
        Starám se už 4 dny v kuse....reinstaluju, stahuju, hledám na fórech....
        • Veskoslav
          http://tracker.cztorrent.net/torrent/diablo-3-diablo-iii-preload-bez-cracku/200717

Odzkoušeno známými, jede to normálně, když máš účet u battle:) Aktualizace v pořádku.
    • ty sis to opravdu koupi dvakrat a ani jedno si nespustil *8* ?
      • Menorri
        Nene....koupil jsem si krabicovku u Xzone ale ta mi hází error...tak jsem na obdržené rady od Blizzardu stáhnul digitální verzy(dnes jí zkusím stáhnout po 3tí) a zkusil to s ní....zatím tedy nic!!! *16* *16* *16*
        • Skus znovu stáhnout(prav.to hodí ti to jen kontrolu staženého) a nakonci (tušim že to celé má 7,6GB) nedávej CANCEL! I když ti to napíše že je hra stažena čekej 15-20 min pořád s oknem dokončeného downloaderu poté snad sama naskočí instalace a pokud máš hru aktivovanou na BN a je stažená celá tak to pojede.
          Srry jsem uplněj Blizzard a BN nováček ale u mě to včera takhle klaplo. Musel jsem šmejdit po forech 3 hodiny jako ko*ot. Ofiko vyjádření k tomuto problému nikde a to jsem ho na Blizzard forech v různých variacích zaznamenal snad 20x!
          Sumasumárum to kluci z Ameriky pěkně po*rali a to nemluvím o tom že hra mě zatím vůbec nevzala. Mam ale nahráno jen 2 hodky *7*
        • pozadej je o hash te instalacky, a po stazeni si to zkontroluj. mozna ti blbne internet, router, sitovka, browser...
      • Veskoslav
        Když si zakoupíš u Blizzardu hru na DVD, vždy získáváš její digitální kopii na battle.net:)
      • proč 2x? koupil si krabicovku a měl tyto 2 možnosti
  • vytvorit na plose soubor "tralala.bat" a do nej napsat radek "ECHO heslo|clip" ... a keyloggery vas uz nemusi strasit. Po spusteni bataku se heslo nakopiruje so schranky a ve hre staci dat na login screenu jen CTRL+V.
    • Hanzales
      Já myslel, že právě ta možnost ctrl+c ctrl+v možnost vykuchat to heslo zlehčila, ale asi jsem v omylu. Jen si pamatuju, že na lokální síti, když někdo na jednom PC zkopíroval něco do schránky (ctrl+c) a na druhém PC někdo zmáčkl (ctrl+v) tak se mu tam ten obsah zkopíroval. Ale bylo to dávno, snad ještě na XP ;o)
  • V neděli mě to teda dost nakrkolo, ale říkal jsem si, že se něco dějě pač jen tak po tom fopá ze startu by jsi nedovolili udělat nějakou "zbytečnou" údržbu serverů.

PS:Všichni co brečíte, že diablo 3 je zjednodušené zahrajte si to. Jedu 3 act na hell a v porovnání s diablo 2 1.10. je to teda maso (každé silnější monstrum dpska oneshotuje:-))....Jinak skvělá hra, které k dokonalosti chybí "jenom": možnost odzoomovat dál, možnost hrát offline a vetší otevřenější oblasti. Přeci jenom to púsobí dosti koridorově venku.
    • a to je skvelé když ti dají monstra one shot když to hraješ na hardcore? podle me to je spíš známka neodladenosti hry
      • No ono kdybys proplul hrou na obtížnost, která si říká hell jako nůž máslem tak by jsi z toho asi mic dobrý pocit neměll ne?

A postava která se zaměřuje pouze na dps musí počítat s tím, že nic nepřežije. Navíc většina těch "smrtelných"útoků jsou předvídatelné a dá se jim vyhnout. Miluju třeba arcane enchanted v kombinaci s frozen a shield *5* to je za melee na hell docela výzva.
      • GlaDOS
        Hrát na hardcore tě nikdo nenutí. Je to tvá volba a měl bys počítat s tím, že to bude tvrdé.
  • hraju podstivje legalni d3 a blizard mi zablokuje ucet a rika ze spamuju coze??? dal sem za diablo 1399kc a ty sv*ně mi blokujou za nic *16*
    • No kur*a že to nas ere, taky mam legal d3 taky mě tak samo stalo jen mam asi hroší příběh :D, když si dělam nove acc na battle netu tak mi pišou že email addres se použtiva skusim dalši svoje 2 nove a taky se použivaj... udělam novej acc na battle netu a nemužu požit ty dva keye co jsem dostal k origu tvl, hral jsem to pěknou dobu věci za miliardy všechny postavy krom 1 levely 60 + minimal paragony barba 40 a wiza tež :D a to dodam že mam kliku toho že jsem si nekupoval věci za real money.. jedina klika ale se re mě to že nemužu si udělat dalši acc a skusit to znovu.
  • Ahoj, chvíli jsem to teď okolo D3 nesledoval, čekám až opadne prvotní hype a objeví se střízlivé názory, nicméně chtěl bych se zeptat, už hra vyšla na Xbox ? V ceníku nikde nemůžu najít a jak je to s tím, že musím být onlinie u SP ? To snad ne ?
    • Ellendway
      Ne, ještě nevyšla. Diablo nemá být portová záležitost, takže to bude trochu trvat. Jinak ano, Diablo vyžaduje připojení internetu.

Je to z důvodů dumpování itemů pro aukci a dalších věcí jako přeskakování úrovní, bossů, atd...
      • Dík, tak to ať jdou do ... Možná až to slevní pod 500,- tak si to někdy v klidu zapařím.
        • Ellendway
          Tak to příjemné čekaní.
        • Veskoslav
          Tak to hodně štěstí s čekáním. W3 stojí po 9ti letech pořád 499:)
          • SnakePlisken
            Ehm... http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Warcraft+3
            A ještě jednou velké EHM. :) http://xzone.cz/hledat.php3?search=Warcraft&x=0&y=0
            • SnakePlisken
              Half-Life jsem 6 nebo 7 let po vydání kupoval za 600 nebo 700 Kč třeba (už si nepamatuji přesně kolik). Ono taky záleží na systému nabídka a poptávka. Když je hra stále žádaná, její cena se drží, jakmile přestane být žádaná, její cena klesne. Krásný případ je SWTOR, jehož cena šla raketově dolů, kvůli nezájmu. :)
            • Veskoslav
              Beru to průměrně, co jsem viděl v obchodech:)Taky nepíšu, že ME 2 stojí 249 Kč včetně sítě Cerberus, když se v obchodech cena pohybuje od 299-499 Kč:)

A nic to nemění na faktu, že hra stojí tolik i po 9ti letech od vydání. Takový Crysis 2 stál po roce od vydání 199 Kč v Tescu:-D
          • za 14 dní bude ruská levnější verze, která bude pro některé alternativou. uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit