Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clanek nezminuje zasadni vec, ktera se v souvislosti s celou veci objevila a to, ze haclkovani uctu muze a nejspis take souvisi s hranim public her.. viz.

"Reports have been coming in that hackers are able to get session IDs from public games and access your accounts via this method. This means even if you have an authenticator, you may not be safe. Blizzard will be posting with an update on the issues as soon as they can. Until then, try to avoid public games, just in case."
    • Ellendway
      Pokud máš authenticator tak můžeš být klidný. Už se dost lidí pokoušelo prolomit takovou ochranu a nepřišli na to. Věřím tomu, že 90% hacknutých lidí naletěla na e-maily nemá nemá zabezpečené PC.
      • Uvidime, pokud ti nekdo ale dokaze ziskat pristup k overenymu uctu.. napr. teda pres session ID z public game.. tak ti authenticator nepomuze..
    • http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149619846#1
      • Jojo, dik za link.. to uz se mi nechtelo hledat..

Kazdopadne kdo hral vcera a vsiml si, tak behem vcerejska jsem dostaval achivementy z nedele (ty ktere jsem uz jednou dostal).. tzn. byl nejspis nejaky "rollback" ale krome exp, itemu, goldu.. takze v nedeli se rozhodne "neco" stalo.. a mnoho lidi spekuluje, ze prave nedelni cca 6h downtime EU serveru souvisel s odhalenim nejakyho bezpecnostniho problemu..
  • Ukradli mi brnění *7* Jdu skočit z mostu *7*
    • Ten už také rozkradli...
      • Hanzales
        V tom případě doporučuji Golden Gate, ale je to krapet z ruky ;o)
  • Nikomu samozřejmě nepřeju nic špatného, ale jen ať do blizzardu hackeři šijou co to jde. Třeba by se umoudřili a zpřístupnili hru offline dřív, než za pár let.
    • Jelikož se značná část hry streamuje z battle.netu, tak jestli vůbec něco offline bude, tak dřív než za pár let bych to rozhodně nečekal. A pravděpodobně je lepší s tím vůbec nepočítat.
    • Ellendway
      Takové útoky nejsou jen na Blizzard, ale i na Steam a Origin. Bohužel žijeme ve světě, kde není nic bezpečného.
      • No na steamu, by Ti momentalně musel ukrást i email, pokud si výslovně nevypneš Steam Guard a nebudeš mít stejné heslo i do mailu. :)
        • Ellendway
          U Blizzardu je to ale to samé. Pro změnu hesla musíš jít na e-mail a odkliknout odkaz, který potvrzuje zadání nového hesla.
          • Ale nikdo heslo měnit nepotřebuje... pokud vím, tak si blizzard nekontroluje odkud se hlásíš jako to dělá Steam.
            • Ono nejspíš nebude tak těžké zjistit, odkud se dotyčný hlásí a podle toho si zařídit proxynu :)
            • Ellendway
              To by ses divil :)

Jakmile se přihlásíš z jiného regionu - Asie, USA, Afrika, atd... zamkne se účet za podezření na hack útok. Mnohdy stačí i když se přihlásíš z UK místo z Česka a účet je zamčen dokud ho neotevřeš pomocí změněného hesla.
    • Veskoslav
      Ty samé útoky jsou už několik let na WoW či Sc II.
      • Co s tím má společného starcraft 2? Nemám ho, tak nevím, jestli je taky jen online, ale zato vím, že známí pařili hned po vydání warez verzi.
        • Veskoslav
          Ano Sc II lze hrát i offline, ale s omezenými možnostmi hry a ne za svůj účet, co má člověk na battlentu. Navíc se stejně musíš přihlásit občas, jinak ti hodí neaktivní účet pro Sc II. A proč hrát offline, když stejně využívám online fuknce do kampaně a povětšinou hraji MP + módy v MP.
          • Ellendway
            U Diabla je offline mod blbost. Ve hře jsou achievementy, potencionální nebezpečí dumpování itemů, přeskakování bossů přes hacky, exploity, přidávání si levelu jako to šlo v D2. Ten krok je naprosto logický a Blizzard není jediná firma, která zavedla tento model.
            • hmmm...přijde mi to jako kravina...je to určitě fajn pro lidi, který to zajímá, ale mě multiplayer nezajímá u žádný hry. Ani achievementy ani nic podobnýho. Nechci mít ani žádnej účet někde na battlenetu, u ubisoftu ani nic podobnýho. Koupim si hru, chci si jí sám v klidu hrát a nezajímají mě nějaký statistiky ostatních. Prostě si chci hrát sám jak chci a nestarat se o nějaký online funkce. Ve starejch hrách šly aspoň cheaty, když už se člověk nudil. Když si v D2 někdo sám pro sebe v singlu nacheatoval levely, proč ne. To je každýho věc, jak si hraje. Od toho je to singleplayer.
  • do ted sem neremcal. ale zrovna mam dnes volno a uz dve hodiny si chci zahrat a mam furt error 33. coz je proste vopruz
    • Tak já hlavně doufám, že to D3 za tady tohle na Games v recenzi pořádně osolí. Gotham City Impostors skopli 3/10 za to, že se dalo jen stěží připojit navzdory tomu, že hra sama o sobě nebyla špatná. Tady očekávám to samé, jsem zvědavý na jejich koule....to vyznělo špatně. *15*
      • Preed
        Mna vzdy fascniuje ako pisete ze ''Games'' tie recenzie pisu rozny ludia a nie Games a okrem toho pochybujem,ze Polacek je ten typ ktory by mi im hovoril ako to maju napisat,bude to rezencovat clovek,ktoremu to pride dolezite tak to tomu vytkne,bude to recenzovat clovek,ktoremu to dolezite neprijde tak to tam proste neda,pripadne podobne problemy s hrou nemal tak to bude hodnotit podla toho.

for the record,nemal som ani 1 error pri pripajani,v zivote ma nevyhodilo z hry,nevykradli mi acc,mam normalne pingy a v zasade som nezaznamenal ziadnu technicku chybu,mozem tomu dat 9/10? *7*
        • Taky sázím na tuhletu výmluvu, že tu hru bude recenzovat někdo jiný, proto se nebude opakovat případ s GCI.

"for the record,nemal som ani 1 error pri pripajani,v zivote ma nevyhodilo z hry,nevykradli mi acc,mam normalne pingy a v zasade som nezaznamenal ziadnu technicku chybu,mozem tomu dat 9/10?"

A D3 jsi nikdy nehrál, že? *1*
          • Preed
            Podla teba je to vyhovorka,podla mna nie a D3 som hral,ono totiz treba trosku rozmyslat dopredu a nepripojovat sa do hry prvych par dni,pretoze to bol de facto start ''onlinovky'' a tam je vzdy bordel,jediny problem co som mal je to,ze ked sa clovek prvy krat logne,nepyta sa ho na akych serveroch chce hrat,takze ked po par hodinach zisti,ze ma postavu na americkych serveroch a nie europskych nemoze s tym nic moc robit,len to expit znova.(ak to chce zmenit samozrejme)
        • A ty si skutečně myslíš, že pokud recenzi napíše externista, tak se o výsledné známce nebaví s šéfredaktorem, který má právo mu do toho mluvit?
          • Preed
            Samozrejme,ze bavi ale mysliet si ze diablo dostane 6/10 lebo GCI dostalo 3/10 a potom ked nedostane tak picovat do redakcie ako je to mozne je samozrejme blbost.
            • Ale tady všichni tuší k jaké známce D3 směřuje, jen jde o to, že by měl být užíván jeden metr. Aktuálně to funguje, že když má "menší" hra technické problémy během launche, tak se na známce podepíše. Naproti tomu pokud, se podobná věc stanu u super nahypovaného AAAAA titulu, tak se nad tím jen mávne rukou. A náhodou 6/10 je dle mého vypovídající hodnocení D3 a to do toho tech. problémy nepočítám.
      • Však svého času to schytalo GTA IV od Grygara, kterej dal PC verzi 5/10 za to, že hra nešla nainstalovat/hrát.
      • Ringwraith
        Souhlasím s tebou.

GCI dostalo 3/10 a redaktoři si to obhájili. Tak uvidíme jak si obhájí Diablo 3. *5*

Pravděpodobně problémy zmíní v textu, ale nakonec dají 9/10.
        U GCI taky zmínili problémy v textu, ale dali 3/10.

Ale GCi není Diablo 3, že ano? *3*
        • Sr4ck4 nedostane skore jako kvalitni hra, jake prekvapeni...
          • Ringwraith
            Trochu ti unikla pointa.

GCi není skvělá hra, to jistě ne. Ale těch 7/10 si klidně zaslouží. Jenže dostala 3/10 za problémy s připojováním.

Diablo 3 asi skvělá hra je, třeba i na 9/10. Ale dostane 5/10 (o stejné 4 body míň) za problémy s připojováním, výpadky a vykrádáním účtů?

Nechme se překvapit.
        • Trol.diskuzni
          Ehm... Proč mně na jazyku šimrá slovo Skyrim v souvislosti s technickými problémy a adekvátním herním hodnocení navrch?
          • Protože jsi narušený krιpl a musíš Skyrim vytahovat vždy a všude?
        • Tak hodnotit online hru podle toho jak funguje v den vydani je absolutni nesmysl at uz da kdokoliv hodnoceni jakekoliv. V tom pripade by musel mit WOW 0/10.
          • A co je pak toto http://games.tiscali.cz/recenze/gotham-city-impostors-recenze-58986 ?
        • I když mám zdejší redakci docela rád, tak v tomhle máš naprostou pravdu.
          • Ringwraith
            Já mám redakci taky rád. Už dávno z LEVELu.

Takže se těším, jak se s recenzí na Diablo 3 poperou.

A pokud číslo nebude odpovídat textu či precedensům (GCI), tak to osobně přijmu jen jako další důkaz nevhodnosti používání číselných hodnocení. *4*
  • Doufám, že pan Vávra už připravuje stejně ubohý článek k Diablu III, který vypotil ke Skyrimu.
    • Ano, správně. Pojďme na pochod za článek 100+1 nepřesností v D3, přičemž těch bodů jistě nebude 100+1 ^^
      • Tak už jen několik desítek bodů by v článku mohl být výčet chybových hlášek při připojování, takže k té stovce + 1 by neměl být problém se dopracovat :-)
        • No ne, jde o to, jak Vávra strašně bažil po přesnosti, přitom si po sobě neumí přepočítat počet odrážek, i když je má číslované :) . Ale to je jedno, snad něco vyplodí i k Diablu, jinak je samozřejmě jasné, že to bylo pouze haterství vůči Skyrimu *1*
    • Trol.diskuzni
      Takže ubohý? Já bych řekl, že ten článek velmi vkusně reflektoval realitu, se kterou se bethesdroni v čele s panem Grygarem prostě dodnes nedokáží vyrovnat...
      • Vazne?Me Skyrim sice nebavi,ale u toho "reflektovani reality" jsem se mnohokrat musel smat.V nekterych bodech mel sice pravdu,zatimco v jinych byl uplne mimo.
        Ale chapu,pro ANTI-BIODRONA ten clanek je jako Bible *1* .
        • Sry,Anti-bethesdrona.Ty bojujes na tolika frontach,ze se v tom clovek obcas ztraci *1* .
      • Na tebe je škoda reagovat, ale tak jednou si to musím dát. RPGecek sem za svůj herní život hrál jen pár a od Bethesdy dokonce ani jedno, ale nakonec sem si řekl, že to zkusím a koupil sem si Skyrim hned při vydání. A můžu ti říct, že sem se 14 dní bavil jak už dlouho ne. Proto mi Vávrův článek připadal dost úsměvný. Jen se divím, že tam ani nezmínil, že lidem netrčí například chloupky z nosu :-) A vzhledem k ještě většímu hypu Diabla III než měl Skyrim podobný článek očekávám.
        • Trol.diskuzni
          Mno já nevím... Řekl bych, že daleko větší hype než Diablo 3 tady měl Mass Effect a samozřejmě i onen diskutovaný Skyrim.

(nehledě na to, že narozdíl od ME a Skyrimu je u D3 tak nějak opodstatněný, když se na tu hru čekalo 10 let)
      • Je opravdu velmi tezke vyrovnat se s tim, ze kdyz jste pod vodou, tak nevidite ukazatel kysliku. Pripadne ony slavne zachody.

Vavra mel v mnoha bodech pravdu, bohuzel to cely zazdil tema blbostma, ktere k tomu doplnil.
        • Ringwraith
          A taky si připravil těžkou pozici pro svou hru. Tedy aspoň co se týče některých lidí tady.
          • ano, protože teď se to klasické lamácké "nelíbí se ti to? A co jsi dokázal ty? Nic? Tak vidíš" bude konfrontovat s realitou, tedy s tím, že Vávra bude mít moc udělat hru po svém.

Celkem sranda pak bude u recenze, až mu to budou fandové skyrimu vracet.

Já se u toho článku bavil. *1*
      • Přesně. Hrál jsem Skyrim chvíli a nechápu, jak se to někomu může líbit.
    • ten spíš pracuje na husitskejch kadibudkách.
  • Fanoušci Diabla mi připomínají psa bránícího svého mrtvého páníčka. Neříkám, že je to odpad, ale autoři Diabla ho sami sesadili z trůnu. Prostě už to není to jediné a dokonalé Diablo, ale jen jedno z několika ARPG (a jistě jich přibude mnohem víc), kde bude záležet na preferencích zákazníka, které z nich si vybere.

Dle mého spojení Acti / Blizz bylo to nejhorší co se mohlo stát. Dříve byl Blizz mekou PC hráčů a dnes? PENÍZE!!! Celé Diablo 3 je postaveno kolem aukce. Každý neduh, který je D3 vytýkán směřuje k oné aukci.

Stížnosti na neuspokojivý loot - Důvod proč kupovat na aukci.
    Nutnost být stále připojen k netu - Prevence proti hackům postav a úprav inventáře.
    Absence modů - Proč by si lidi něco kupovali, když by to šlo vytvořit zadarmo?
    atd atd.
    • Prezentovat tady nazor,ze od te doby,co Blizz presel pod kridla Activisionu,tak to s nimi jde z kopce, tady nesmis moc okate prezentovat,jinak te tady skalni fanousci ukamenuji(a ze jich porade je hodne).
      Prestoze si jejich posledni hry porad drzi urcitou kvalitu,tak s jejich predchozimi hrami se to srovnavat davno neda.
      Nemluve o tom,ze od uspechu WoW se z nich vyklubal penezuchtivy moloch.Proste Activision no.
    • Ellendway
      Neuspokojivý loot - Blizzard jasně řekl, že RARE a LEGENDARY itemy budou opravdu takové, jaké mají označení. Jsi snad jeden z mnoha lidí, kterých nepadl item, který jsi chtěl? Vítej v Diablu... o tom to celé je, bylo a bude... v aukci můžeš kupovat itemy i za goldy a že těch itemů tam je.
      Nutnost připojení - A to snad vadí, že chtějí mít hru bez podvádění?
      • Nemusíš mi vysvětlovat o čem je tenhle žánr. Diablo 2 do dnes mám moc rád, ale směr jakým Blizz vypustilo do světa D3 se mi zdá dost nešťastný. Ano můžeš kupovat i goldy, ale proč farmit šílené množství zlata když to jde rychleji? Jen počkej, však uvidíš.

Hra bez povádění - tady jsi mi krásně nahrál:) Je ta hra založena na PVP? Ne není. Takže ti může být jedno, že Pepa od vedle má full set, který by sháněl měsíce (nebo si ho koupil za 5 vteřin). Do okamžiku kdy hra není založena na PVP je jedno zda někdo cheatuje nebo ne. TOBĚ to může být jedno. Jediný komu to jedno není je Blizz a jeho aukce. Oni tě přeci nemůžou nechat si přidat uber meč, protože by se tím připravili o potencionální zisk.

Pravým opakem je Torchlight 2. Beta měla svoje chyby, ale o to teď nejde. Jde o to, že v T2 něco jako aukce není a pokud bude někdo něco shánět, bude se to řešit standartním pojmenováním serveru "WTB xxxx/WTS xxxx" apod. Skvělý fakt absence aukce u této hry je, že po vydání hry je přislíbeno, že lidi dostanou Dev nástroje a "dělejte si co chcete". Chápou, že některé lidi baví si upravit hru a nebo si zkusit něcí novou Classu. Oni vědí co znamená hrát hru.
        • Jestli v T2 bude jediny zpusob obchodu pres zakladani mistnosti, tak velmi rychle vzniknou jine prostredky jak obchodovat. Noobove si taky mysleli, ze v D2 se obchoduje pres zakladani mistnosti.
        • Ellendway
          Pokud si dobře pamatuji, tak při vypuštění data vydání Blizzard vydal zprávu o tom, že se PvP posouvá jen do pozdějších patchů, aby mohla jít hra dříve do prodeje právě kvůli hráčům. Hra má dostat arény a další PvP bitvy. Takže ano, hra není nyní dělaná jako PvP, ale jako PvE. Což si mi také krásně nahrál, ale proč se hrálo Diablo a Diablo 2 dobrých deset let? Rozhodně to nebylo kvůli tomu, že by na tom hráči vydělávali.
          • PVP v D2 šlo mimo mě. Hlavní bylo opakovat Bhallruny:) Na mě si jen tak nepřijdeš...když dodají PVP, tak co potřebuji abych se mohl aktivně účastnit? Gear. Kde seženu Gear? Hmm aukce? Pokud někdo bude chtít vletět do PVP a nebude chtít grindovat předměty, tak na té aukci stejně skončí. Jak jsem psal...všechno u této hry vede k aukci. Sakra Diablo je Řím:D
            • PvP bude ve specialnich arenach, do kterych budou pripojovani lidi podle eq, takze tam snad nebudou tak velke kvalitativni rozdily.
        • Jj ty dev nastroje jsou uzasne. To je rozdil mezi zabavou a vydelavanim penez.
  • A hrál už to někdo?? *1* *1*
  • Budu stručnej a řeknu to jednoduše. S Diablem 3 jsem včera skončil ve třetím aktu protože je to nuda.
    • Veskoslav
      Proč ti to nevěřím:) Pochybuji, že vyplázneš za hru 1099-1499 a nedohraješ ji:)
      • Lord_Blackadder
        Já za SWTOR také vyplázl plnou částku včetně měsíčního předplatného, hru jsem ukončil po třiceti úrovních, nedohrál jsem ji a ani se k ní nevrátil, naprostá ztráta času, s Diablem III je to stejná analogie, nebudu přeci chtít dohrát hru jen kvůli tomu, že jsem za ni zaplatil, pokud mě nebaví a považuji čas při jejím hraní strávený za zbytný.
        • Veskoslav
          Já jsem právě nad SW TOR uvažoval, teď je docela za příznivou cenu. Ale Diablo III mě čaká na poličce a mám starostí až nad hlavu. Takže nuda?
          • Lord_Blackadder
            No pokud jsi skalní fanoušek SW, ještě stále nejsi znuděn herními mechanismi MMORPG současné podoby WoW, nevadí ti krapet neodladěný PVP systém, či dlouhatánské často navzájem ne příliš související dialogy, točíčí se často kolem pro hlavní příběhovou osu nepodstatných záležitostí, nudit se nebudeš.
            • Ellendway
              Řekl bych to trochu jinak. Pokud ti nevadí WoW, zkus si SWTOR. Je to v podstatě to samé, akorát nedodělané, zabugované a otravné dlouhými rozhovory, které se liší jen v tom, že ti je zadává někdo jiný. Příběh postavy po pár questech začne být nudný a stále budeš dělat to samé... zabíjet zloduchy, zabíjet zloduchy a zabíjet zloduchy.
      • tech penez je mi opravdu líto, na druhou stranu se k tomu možná pozdeji vrátím. Nemoh jsem dopredu vedet ze me to nebude bavit, protože beta me bavila. ted jsem si koupil anno 2070
        • Veskoslav
          Koupil sis Anno s Mrdem, který blbne častěji než je víkend? Tak to přeji hodně štěstí:)
          • koupil jsem to pres steam takže to by mela byt zaruka ze to pojede
            • Veskoslav
              Koupení něčeho přes Steam není záruka. MRD je ochrana Ubisoftu, nikoliv Steamu. On je pouze zprostředkovatel prodeje.
          • A kde je v tom rozdíl oproti D3? :-)
            • Veskoslav
              Mě se nikdy nestalo např. u Sc II, že bych ji nemohl spustit z důvodů přihlašování online, vždy mi týden dopředu hlásili, kdy je údržba a vždy ji dodrželi. Tohle Ubisoft nikdy nedělá, navíc omezuje uživatele, že hru lze nahrát na omezený počet pc, Sc II nikoliv. Diablo III zatím nemůžu soudit. Ale pokud si někdo stěžuje na Diablo III a pak si koupí Anno s Mrdem, tak je to poněkud divné:)
  • Odulin
    Tak já svých 15 stováků (ne slováků!) nelituju. Věděl jsem do čehu jdu a jaká jsou rizika. Rozhodoval jsem se sám na základě vlastní zkušenosti a bety a nikdo mě do ničeho nenutil. Teď mám hru, kterou jsem chtěl a která mě baví. Po 19 hodinách jsem s monkem na 29 levelu a dneska dokončím nejspíš 3.akt. Co všechno se mi líbí nemá cenu vypisovat, ale taky se mi pár věcí nelíbí....nemožnost chodit při zapnuté fs mapě a pak nutnost být online..ve smyslu prošmejdím celou mapu...lag, disconnection (za 19 hodin se mi stalo 3x) a můžu začít šmejdit znovu...mmt je to vlastně zápor? *2* Takže celková spokojenost a kdybych si měl znovu vybrat jestli koupit, tak bych znovu neváhal. *5*
    • Alex81
      Ta nemožnost chodit při fs mapě mě taky prudí.
  • nechcete nekdo origo za litr .... jednou hraná, tohle už mě nebaví *11*
    • A to k tomu prodáváš i battle.net účet?
      • je založen pouze k D3 ..takže ano
    • Lord_Blackadder
      Asi tak - je to taková sračka, že se už ani neobtěžuji origo prodávat, nerad bych způsobil újmu na herním zdraví dalším lidem.
      • Veskoslav
        Takže jsi určitě zkoušel Betu, ta Tě bavila, tak sis koupil plnou. Nebo se pletu a rovnou si šel koupit hru, aniž by jsi veděl, o co se tam jedná?
        • Lord_Blackadder
          Hru jsem zakoupil bez účasti na betatestu, pouze z důvodu mého zájmu o získání nových zkušeností s dvanáct let táhnoucícm se výsledkem marketingo-investorského vývoje série mé oblíbené herní série, výsledek je opravdu tristní. Pozice Diabla II: LoD nebyla ohrožena.
          • Veskoslav
            Jo osobně, co nevyzkouším, tak nevěřím, ani kdyby se na hlavu postavili. Se zkušenostmi, co předvádí herní studia je to pomalu nutnost.
            • Lord_Blackadder
              Dokud bude hlavním motivačním prvkem a také příčinou vzniku jakékoli hry zisk, nikdy nebudou opravdovým hráčům dost dobré.
            • Veskoslav
              Jako za poslední roky mě zklamalo tolik her, co jsem si koupil, že co nevyzkouším, to nekupuji.
            • Lord_Blackadder
              V tom se jistě shodujeme, také dávám přednost vlastní zkušenosti, zvlášť pokud jde o současnou herní tvorbu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit