Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Singleplayer si nezahraju z důvodu problémových multiplayer "fíčur" = zůstávám u Diablo II...
Takže kdy má vyjít Diablo IV? *3*
Mimochodem: Vám některým hráčům opravdu nevadí ten WOW-like omalovánkovaný styl grafiky? *8* -
-
ty potom musis byt priam nadseny na vydanie Torchlight 2, vecsiu omalovanku som davno nevidel a pritom ludia su stym spokojny a pri diablovy, ja neviem presiel som ho uz, sice iba raz kvoli casu, ktory na to mam, ale musim povedat, ze nie je to az take omalovankovate ako si ty myslis, je to nahodou celkom fajn, nie som zastancom velmi WOW koidnej grafiky, ale tu to ani tak neposoby, to uz ako som spominal T1 a T2 su na tom v tomto ohlade ovela horsie, na druhej strane ma bavilo tak jedno ako aj druhe, sice druhe bolo zatial iba beta
-
-
Já to bral v porovnání s předchůdcem = s Diablem 2... Čekal jsem prostě Diablo 2 v HD grafice, případně něco lehce odlišného - jenže tohle je prostě WOWko z jiné perspektivy a navíc MSORPG. *7*
-
-
Ono ale Diablo 2 nebylo vůbec temné.
-
jn, mne to netankuje ako som pisal, ale co ma tankuje je ze SP musim hrat online, to je si myslim najvecsia blbost, ono keby to zvladalo napor tych ludi, myslim servre, ale nezvlada a bezne su pingy okolo 1000 a viac aj pri 200 mam zelenu farbu, ked beriem wow tak by to malo byt OK, lenze nie je, vcera som skoro skapal kvoli tomu, ja ze aha nikde nic bezim dalej zrazu HORDA :D a mal som co robit aby som vydrzal, ale na normal sa to da :) preto je to len normal, ale ty vies, ja som este kvoli grafike nezatratil hru, ktora je dobra
-
-
-
Terminus technicus je "Vyblitě Wowkoidní" *2*
-
-
Měl jsem to na jazyku... *1*
-
-
Ne, stačí přes to nahodit ten grafický filtr, co se objevil a stylem je to na úrovni D2.
-
Ty si vážně myslíš, že Diablo IV na tom bude s nutností připojení a tak dále jinak? *15*
-
vadí, ale je fakt, že už to je trademark Blizzardu a nebudou ho měnit. Kdysi dávno jsem kvůli tomu odmítal hrát Warcraft 3, tak moc mě šokovala změna grafickýho stylu. No, naštěstí jsem tomu pak dal další šanci a i když se mi to graficky nelíbilo, tak kvůli příběhu jsem to dohrál.
Ale to bylo taky dáno tím, že objektivně se mi fakt nelíbila jen grafika, a to ani ne svou (ne)kvalitou, ale jen zpracováním. Ta hra byla jinak boží.
-
-
Na co vlastně u D3 nadáváte? Nebaví vás? Nemusíte hrát! Nelíbí se vám graficky? Nemusíte hrát! Vadí vám furt-online? Nemusíte hrát! Vadí vám cokoliv jiného? Nemusíte hrát! Jste přesvědčeni, že D3 je mnohem horší než D2? Hrajte D2! A pokud to někdo koupil a je zklamán, je to jeho chyba, napsalo se tuna článků o tom jaké D3 bude a každý měl možnost hrát betu. Nikdo vás nenutí hrát! Osobně mě taky spousta her zklamala a zklame, ale co, nehrajuje a nechám je svému osudu. P. S. Stejně si myslím, že ty hate kecy, na jakoukoliv hru jsou jen závist.
-
-
A proč bych nemohl napsat že se mi to graficky nelíbí? A když napíšu že se mi líbí, tak to bude v pořádku?
-
-
Myslím (doufám), že víš, jak jsem to myslel, a které sortě lidí to byl směřované.
-
-
závist? no to teda nevím. je závist, když svou kopii D3 koupenou za polovic přenechám někomu jinému, protože to nechci? já konkrétně jsem zklamán z promarněné příležitosti, z které se však nikdo nepoučí, protože prodeje jsou dobré a fanbojové nadšení. Diablo 4 tak bude mít zřejmě autoaim, zdraví úplně zmízí skilly nebudou vůbec, aby se to casual hráčům nepletlo. a možná se to bude hrát díky nové generaci DRM v prohlížeči.
-
-
Hrál jsi vůbec první Diablo? Zahraj si ho teď (BN pořád pro D1 jede) To je z dnešního pohledu absolutně casual hra. Jedno prst na chození a boj a druhej na piti lahviček. Jen 4 staty a je uplně jedno kam dáváte body, vždy to skonči stejně. Proti tomu je D3 Ultra HC RPG.
-
-
Ked ta tak citam, skor sa nacrta otazka, ci si ho vobec hral ty..EPIC FAIL. *12*
-
-
Čím pak je tem můj post EPIC FAIL?
-
-
-
-
jasně ... moudro promluvilo *11*
-
V podstatě máš pravdu, jenže taková hra se vždycky řešit bude. Akorát nechápu co by měl kdo závidět..
-
Možná strach aby podobný model nepřebrali i další hry?
-
-
Já zapomněl, že Assassin's Creed nemá ochranu úplně stejnou.
-
Ty už dávno mají jiné a horší ochrany.
-
-
Neměl jsem na mysli jenom tu ochranu...
Co třeba aukce za reálné peníze v Mass effectu 10! Možnost nagrindovat quest a pak ho prodat ve formě dlc dalším hráčům! S provizí EA samozřejmě... -
-
Aukce v ME? Tam se za reálné peníze dají koupit akorát balíčky do MP, ale i ty je výhodnější kupovat za herní peníze.
-
-
také nemluvím o 3 ... ale o nějakém x tém pokračování (které určitě přijde, toho bych se nebál)
-
-
Víš co je zajímavé? Že tento model funguje v mnoha hrách a nikdo si nestěžuje, ale jakmile v tom figuruje jméno Blizzard, lidé se jdou posr*t.
-
-
-
-
a co když to třeba lidi chtěj hrát, ale ne v takový podobě, a právě kvůli tomu tu hejtujou? Neni to logický?
-
-
ne, to je retardovaný.
-
Pri tomhle se mi vzdy vybavi vyrok Jay Wilsona, kdyz se ho zeptali, co dela D3 proto, aby bavilo lidi, ktery nebavi ARPG.
Odpoved: Nic, takovy lidi D3 bavit nebude.
D3 je hra jako kazda jina a kazdy proste nema pravo na to, aby ta hra byla delana podle nej a pro nej. -
Vědí to dopředu před koupí. Pokud se jim o nelíbí, smůla pro ně, nezahrají si. A smůla pro Blizzard, jim neprodá. Blizzard se rozhodl vydat D3 takhle a za to rozhodnutí nese zodpovědnost. Nikdo nemá právo mu do toho kecat (dělá to za sví a ve svém). Pouze může s výsledkem buď souhlasit (koupit) nebo nesouhlasit (nekoupit).
-
-
přečti si laskavě v nějaké knize, přinejhorším i wikipedii, co je cílem firmy a k čemu je marketing. pak tě možná přejde psaní blbostí stylu "oni prodávají produkt a nikdo jim do toho nemá jak kecat".
Pokud si to hráči koupili a nelíbí se jim to (byla beta, ale to není finální produkt, demo fin. produktu nebylo), musí si z toho Blizz vyvodit důsledky. pokud nevyvodí, tak tam nemá manažery ani nikoho od marketingu, což bych se divil. tvoje argumenty vychází z neznalosti principu fungování firmy. -
-
Jj, stačí přečíst knihu a založit úspěšnou firmu *3* „Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete,“
-
-
pocuj mudry, ked si nieco kupis ocakavas ze to bude fungovat a nie len na poli, aj ked kupis auto nechces ho tlacit celu cestu domov, chces si zajazdit, takze auto ma motor nie pohon na silu noh, takze ked blizzard vedel, ze urobi cisto online zalezitost mal zabezpecit tuto cast hry ktora prevazuje nad vsetkym a nie naopak, blizzard ma prava na svoj product ale aj povinnosti ohladom neho
-
-
-
Kdyby se hra nelíbila, nebylo by přes dva miliony předobjednávek.
-
-
Tohle je pěkně blbý názor, marketing je mocná zbaň, která s humusu udělá skvost a naopak. Kolik lidí to zůstane hrát, jako třeba WOW pak teprve ukáže kvalitu hry a nebo kolik lidí ji opravdu dohraje.
-
-
Marketing? Všichni měli možnost vyzkoušet hru, když byla open beta na víkend. Do uzavřené bety bylo se dostalo více jak půl milionu lidí, takže taky měli možnost vyzkoušet. A jelikož Diablo netěží z měsíčních poplatků, může být Blizzardu celkem jedno, kolik lidí to bude hrát za měsíc nebo rok, protože oni své tržby již mají.
-
-
To je značí úspěšný marketing, ne to že se hra líbila. Vůbec napsat "předobjednávka" a "líbila" dohromady je trochu blbost ne?
-
-
ani ne ja som si diablo 3 predobjenal na zaklade ze sa my pacilo, co teraz povies na toto ?? mal som si moznost vyskusat betu, takze som nevahal, teraz kus lutujem, ale ono sa to spravi
-
-
-
-
Tak můžou počkat na T II:) Pustit si Titan Quest nebo zahrát si stará Diabla:) Vím, někdo prostě chceš Diablo III, ale prostě bude muset na to přistoupit nebo to oželet no.
-
-
ale to čekání si můžou zpříjemnit hejtováním D3, já jsem taky vcelku zklamanej, ale nebudu se tu hádat. Každej ať si názor udělá sám a podporuje co chce.
Aby se pak ale lidi nedivili, až se vydavatelé jejich oblíbenejch her budou stávat větším a větším bratrem, cesta do pekel je dlážděna dobrejma úmyslama.
-
-
Tak ať hrají něco jiného. Na světě se objevilo více her podobných Diablu.
-
-
-
Mě se prostě Diablo III líbí, je to skvělá řežba proti tuně protivníkům a to mi nikdo nevymluví. A co je okolo toho mě nezajímá, protože příběh je super. Nájezdy nepřátel jsou skvělý a o atmosféře ať už prostředí nebo zvukové efekty včetně dabingu jsou prostě taky skvělý. Dávejte mi mínuska jak chcete ale dlouho jsem si tolik nezařádil jako právě u Diabla III
-
-
Protoze si nehral Diablo I ty pussy.
-
Pribeh mi teda prijde docela mizernej (vsechny ty "zvraty" a "zrady" jsou fakt totalne na palici) ale je zhruba takovej jak bych od blizzardu cekal. Dal bych ale pryc vetsinu stupidnich ingame animacek. Vubec nechapu proc na to aby mi boss rekl ze me zabije se hra musi prepnout do rezimu animacky pritom by se uplne v pohode mohl vypovidat zatim co k nemu bezim.
Zvykovy efekty jsou takovy jaky maj u diabla bejt tam bych problem nehledal ale dabing je na tom uz trochu hur. U nekterych postav to uplne taha za usi (to predevsim hlavne u toho chlapka ze sudu nebo u priserneho "Betrayal cannot be forgiven") ale taky to neni zadna kakastrofa.
Momentalne me spis stvou spis takovy ty "nefer" schopnosti elit ktery celou obrazovku zaspamujou svejma plamena, laserama a podobnejma nesmyslama co me zabijou ani ne za dve sekundu. Ve spojeni s tim ze to ma velmi slabou odezvu (zadny zvuk jako ve dvojce kdyz se clovek postavi do ohne nebo dostava dmg... postava proste jenom umre). Hlavne v uzkejch dungeonech je to fakt parada a velika zabava. Navic efekty tech kouzel/schopnosti (a to hlavne u toho plamenu ne nepodobnemu schopnost blaze z diabla 2) vypadaj absolutne priserne. -
-
jo tohle poteší hlavne hardcore hráče
-
-
aspon hardcore bude zase hardcore. Poslednich 7 let v D2 to uz tak moc nevypadalo.
-
-
A taky slibovali ze Diablo 3 bude na obtiznost vyvazenejsi a ze uz by se ve trojce podobne veci dit nemeli. Ejhle ujhle a uz je to tady.
-
-
Tak to chci link, protoze ti neverim. Vim, ze Jay Wilson rekl, ze Inferno obtiznost neni balancovana pro HC hrace.
-
-
-
-
Prej "nefer" :D
Ted si predstav co musi rikat Diablo, kdyz ma v sobe vsech 7 demonu a zabije ho smrtelnik. -
-
Jen mi prijde trochu stupidni delat hru tak ze dam bosum takovou schopnost ktera zaspamuje celou podlahu sajrajtem co te za sekundu zabije. V otevrenym prostoru se to jeste da nejak vymanevrovat ale v dungeonu je to spis jen zbytecne frustrujici.
-
-
To se mi zase prave libi, D3 uz neni jen o cislech jako D2, ale taky o schopnosti se na bojisti pohybovat. Nevim co maji ostatni postavy, ale jako WD zvladnu prisery docela kontrolovat s spirit walk, horify a zombie wall, zalozak spirit vessel kdyz se to zvrtne.
-
-
Dik to je v poradku. Jsem tedka na hell tak at je to tezku a monstra se blbe zabijej a at me i zabijej rychle tak to to ma byt ale proc to delat zbytecne frustrujici pomoci takovejch nesmyslu proti kterejm prakticky neexistuje obrany krome toho nechat se od nich honit a doufat ze je kouzelnik v parte nejak jeste dneska dosmrdla...
-
Souhlasim s tim, ze se nektere kombinace vlastnosti blbe zabijeji, ale vzdy se to vyresi lepsim equipem a o to v diablu jde.
Uz dlouho jsem nehral rpg, ktere by neslo dohrat s vecma ktere ti padnou na prvni projiti. -
S kontrolou davu za Barbara nemam problem a ignore pain me dokaze na chvili zbavit i problemu se sajrajtem vsude na podlaze kdyz me ale do nej porad ten bos pretahuje a ja muzu pit jednou za pul minuty a pouzit ignore pain jednou za pul minuty tak uz mam docela problem. Muzu si ho drzet chvili od tela i kdyz v dungeonu je to o dost slozitejsi ale fakt blbe se zabiji.
-
-
-
-
-
jeste zes nezminl jak to ma skvelou grafiku *1* mas za to ode mne male bezvyznamne +
-
souhlas, d3 je super
-
-
jo dik za minus - deti breci ze to nemuzou zpiratit, ti ostatni pari :-)
-
-
Hm podívej se na youtube, kde je tolik videí jak si stáhnout cracklou verzi až to nestíhají mazat, naivní děcko....
-
Zapomněl jsi na třetí skupinu. Ti co čekají na Torchlight 2, který Diablo 3 zadupe do země:)
-
-
jestli na to pujde stejne jako puvodni Torchlight tak o tom velmi velmi silne pochybuju.
-
-
Po víkendové betě, která dnes končí, jsem o tom pevně přesvědčen.
-
-
-
-
-
Nazvat dabing u diabla a zvukove efekty skvele, hehe, chce vela odvahy, dabing posobi akurat budgetova a hlasy sa k postavam absolutne nehodia, je totalne monotonny a povacsinu ani nie vtipny, ked je tam nejaky pokus o vtip.
-
-
vykradli me taky... goldy stash itemy na monk 38lvl..vsechno fuč... nechali mi akorat witch doctora na 10 lvl.... vypsal sem nakej ticket... mate nekdo skusenost s vracenim a rollbackem ? :((
-
delete
-
Taky vám připadá, že je v Diablu 3 hodne dialogu, pořád dokola někdo mluví a zadává vám nové a nové ukoly, bossove se taky hodne vykecávají. Mě to přijde jako otravný balast.
-
Kdo nadava, ze musi furt online tak bud nikdy nehral dvojku nebo hral dvojku jako pirat. Opravdu neznam nikoho, kdo by hral dvojku v single verzi s ukladanim pozice na kompu. Vzdyt tam mimo jine ani nepadala tretina predmetu z plne online verze, chybely eventy a dalsi funkcionality. Samozrejme pokud clovek nebral jako nedilnou soucast hry editor postavy. :)
-
-
když jsem to hrál já, tak jsem neměl internet. dřevní doba roku 2000. originál jsem koupil dodatečně nedávno, a stejně multi ladder nehraju. takže by ses divil, nebo o tom nic nevíš
-
-
Já měl, ale vytáčený přes modem kde minuta stála 3 Kč. To bych se nedoplatil:)
-
-
Já teda hrál jen offline... Blbej multiplayer. *7*
-
huh? asi jsem hrál jinou hru než Ty
-
-
Taky nevim co znamená ta plná online verze :). Asi multiplayer.
-
-
http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?468886-Single-Player-v-Battle-net-Content-For-1-10-and-1-11
-
-
mě ale bnet VŮBEC nezajímá, nemá pro mě žádnej smysl
-
-
-
-
No vidíš já mám Diablo 1 a 2 v originálu a nikdy jsem on-line nehrál. Ale to bude tim že mě MP vůbec nebere.
-
-
v D2 neslo u multiplayeru ani tak o multiplayer ale o to, ze tam vubec fungovaly vsechny funkcionality hry. Probuh to jste necetl nikdy ani zadne patch notes nebo diabloii.net
-
-
co to kecáš? (Sorry, ale slušněji nemůžu)
-
-
To jsi nikdy neslysel o battlenet ci ladder only runewordech, itemech, world eventech a tak?
-
-
no slyšel, ale stejně jsme to nehrál. musíš to hrát pravidelně.
rozhodně na základě tohoto nemůžeš říct, že v singlu je hra méněcenná. prostě v ladderu padají lepší věci. a hrát to po resetu by mě mohlo...
-
-
-
Ne
-
-
-
-
Auuuuu úder na solar! Nie je s pirátmi všetko stratené :D :D
-
vsechny co vykradaj ucty hracum bych nejradsi zlamal ruce
-
-
Spis bez zlamat ruce vyvojaru, to ze neco hracum vnutej a neumej to zabezpecit je jejich vina. Neexistuje zpusob jak hacknou sluzne zabezpecenou vec - jeste se to nikdy nikomu nepovedlo. Vsechny hacky sou bud o lidech (zamestnanec ...) nebo o odflaknutym vyvoji.
-
Spís zakázal internet to by je teprve naučilo :D
-
-
kolega z guildy má za příplatek autentizátor a účet našel bez postav. tak to začal řešit s blizzem, stálo ho to desítky euro na telefonátech a řešení - je jim to líto. žádná obnova dat ze zálohy, žádná možnost kompnout si postavu z lvl 1 na 80/85 (např. jako u scroll of ressurection). jejich řešení je v takové situaci 0, pouze omluva a přislíbení boje za to, aby se to nedělo...
-
-
Ale pane, to sou frky. Mám osobní zkušenost s hackem acc, stačilo napsat ticket a do dvou hodin jsem měl účet zpět, plus vše co na něm kdy bylo, včetne goldů a itemů.
Takže tu nevyprávěj příběhy typu kamarád má kamaráda... -
-
Mne vykradli acc. na Age of Conan. Niekto si objednal za moje peniaze blbosti a zmenil mi mena postav a vykradol všetky veci. Jediné čo sa mi podarilo vyjednať bolo aspoň vrátenie peňazí. Veci mi na spať nedali.
-
-
=> reakce kolegy: OK, predam vec svemu pravnikovi a doporucim mu kontaktovat i dalsi (tisice?) poskozenych hracu.
Ver tomu, ze mu vsechno (a radi) vynahradi. -
no hele mě se taky stalo že jsem našel účet úplně prázdej (postavy pryč, achievmenty taky...) ale naštěstí jsem si blbec přehodil jen region. kdyžtak tady na tom odkazu to je vysvětlený http://eu.battle.net/support/en/article/missing-hero-characters Snad to pomůže :)
-