Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Hele me to prijde spis vyhodny. Srabiky, co maj nakoupenou vybavu a machrujou - s tema nemusim hrat, budu hrat s kamosema, nebo se znamyma z fora a budem hrat, tak jak si reknem - treba jen s predmetama, co najdem s tema postavama samotnyma, kdyz budem mimo to chtit hrat s nejakejma nabusencema, tak muzem mit par postav takovych stranou. Kdyz budu chtit, muzu hrat sam a vsechno, co se mi nehodi prodat. Jen doufam, ze velikost shared stashe bude neomezena. Jako sberatel veci jsem mel v D2 v Atme na SP asi 30000 kousku. Rozhodne nebudu prodavat unique, který ještě nemám ve sbírce, že jo?
-
Nejak jsem tusil, ze uz D3 hrat nebudu. Znechutila me predevsim nutnost byt Online. Takze cau Diablo, jsou i jine hry a asi i lepsi...
-
pay to win, takze nema smysl zabyvat se pvp
-
Ked povedal ze herny byznys je teraz inde ako volakedy, mal pravdu. Volakedy vyvojari mohli hru potopit len jej zlou kvalitou. Teraz sa hry potapaju takymito rozhodnutiami. Kvoli jednej veci(aukcia) zakazat dve dalsie(SP pri off-line a mody)? V tom su hlavne peniaze plynuce z tych aukcii, ochrana hracov je minoritna rovnako ako ochranit hru proti piratom(co sa aj tak nepodari). Som zvedavy kolko ludi si rozmyslelo kupu tejto hry.
-
-
SP nezakazali kvoli aukcii a mody boli zakazane uz v D2 ("zakazane" musis brat v kontexte s battle.netom, tam by to bol cheat). Mody mozu kludne vzniknut, tak ako vznikali v D2, len Blizzard nevypusti ziadne nastroje atd. lebo ho to nezaujima. Nic sa nezmeni.
-
-
Děkuji Blizzarde za to jak jsi vymrdal s piráty, jen ať se čertí v diskuzích, to je asi tak vše co s tím můžou dělat *1* To víš, ono je pro ně nemyslitelné dát 7 stovek za hru, u které mohou strávit i stovky hodin.
-
-
Libi se mi ta naivita vsech, kteri si mysli, ze tato "ochrana" nebude prolomena. Proste nekdo udela lokalni server kam se to bude overovat. Takovych falesnych serveru uz bylo vic .. jak Steam, tak Battlenet ..
Takze: pirati si to v singlu bez internetu zahraji, narozdil od legalnich platicich uzivatelu. :-( No nic, koupim a aplikuji lokalni crack az bude (odhaduji tak 2 dny po ofiko release hry) :-) -
-
Nejde o overeni. Hra je proste onlinovka, i kdyz hraje jen jeden. Tohle technicke reseni se po zkusenostech s instancemi WOW samo nabizi.
-
-
Holt je na světě pořád plno lidí, co si rádi nechaj srrát na hlavu...
-
-
lidi jsou lehce zmanipulovatelný a když víš jak na dav tak si z nich uděláš tupý stádo
-
-
Naprostej souhlas a jsem rád, že i ten singl je na battle netu, aspon s postavou můžu hrát jak singl tak multi, což ve dvojce nešlo. Tohle bude pecka a určitě to bude stát za nákup, protože coop bude pecka, což 100% v cracknutym Diablu nepujde.
-
-
Ja si nemuzu pomoct,ale uz nejakou tu dobu se nemuzu zbavit pocitu,ze blizzard uz davno neni to co byval.S prichodem wow se z nich stali nenazranci,kterym jsou fanousci uplne ukradeni,krom jejich penezenek.
Asi se mnou spousty jejich fanousku souhlasit nebude,ale na me to tak proste uz nejaky ten patek pusobi. -
Ano, je to pochopitelne, pokial ma aukcny system realne fungovat, zrejme boli potrebne restriktivne opatrenia.
Na druhej strane, hraci si aukcny system nebudu musiet vsimat a urcite pojde robit obchody medzi hracmi aj bez aukcii.
Nijaka tragedia, len trosku mam strach, ze na ziskavanie unikatnych predmetov vzniknu samostatne spolocnosti, ktore si z toho spravia tazky biznis... -
po paladinech taurenech uz cekam od blizardu naprosto cokoli
-
-
Počkej COŽE??? ve wowku se teď dá hrát za taurenského paladina ? tak to je vrchol xD. Sláva a ůspěch blizzardu evidentně stouply do hlavy a trošku jim z toho hráblo...
-
-
A jeste za taurenskyho priesta :)
-
http://www.wowwiki.com/Sunwalkers
-
-
-
Na tu aukci jsu teda zvědavej. Jestli jsem to teda dobře pochopil, náhodou mně dropne nějakej old school předmět a já ho prodám za reálný peníze, tak to je dobrý...
-
Mně se myšlenka hrát s postavou chvíli v singlu a chvíli po Battlenetu dost zamlouvá, ikdyž je to za cenu stálého připojení - ostatně nároky na rychlost netu asi nebudou moc vysoké (WoWko hraji bez problémů přes 3G). Ten systém aukcí asi bude taky celkem bomba a kdejaký grinder si tak určitě nějakou kačku vydělá. Z hlediska technického tu beztak asi není ani nikdo jiný krom Blizzardu, kdo by tak rozsáhlý projekt zvládnul. Akorát mě trochu mrzí ta oddělenost aukcí US/EU, ale to se asi nedá nic dělat.