Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
A hned je o nekolik duvodu vic nekupovat originalku!
Doufam ze crack tenhle marketing-kix korporatnich parazitnich greederu (manazeru) napravi. *4*
Uz jen cekam ze to zasmradi parou z hoven (Steamem) -
Lidičky jednoduše, jestli vám stále připojení internetu ve hře vadí, tak jí prostě jednoduše nebudeme kupuvat, když to udělají všichni, tak má blizzard po výdělku!
-
-
a to jako my cca 2 mil hracu (CZ/svk ) udelame skrt pres rozpocet bllizu....a co zbytek hracu sveta ? prestan snit, i kdyz tvoje uvaha ma neco do sebe.
-
-
Stejnak to bude zase kravina, a systém aukce je mi někde, s fenoménem 21. století mám pocit, že všechny hry jsou ušité horkou jehlou s tím vylákat od zákazníka co nejvíce peněž za koupi a další přez transakce. Kdepak, 2.hému dílu se nic nevyrovná. A systém aukce - je vidět, že blizzard nemá peníze, jinak by takovou kravinu neudělal. Pirátksé skupiny Skidrow a další jiné stejnak najdou cestu, jak si zahrát i offline.
-
-
blizzard má peníze, jen nemá DOST peněz. Byznys, neasi.
-
1.nímu, 2.hému, 5.tému... Taky dobrý
-
-
Z tohodle mi smrdí Activision.
Vypadá to, že piráti budou mít zase práci. Rozchodit offline a LAN hraní, podporu pro mody..
Diablo je sice asi jasnej úspěch, ale stejně by mě zajímalo, jak daleko se dá zajít, než se to pověstné ucho utrhne. -
-
no čínani už zprovoznili LAN pro Starcraft 2 tak udělaj i Diablo.
Jen mě štve že dřív jsem brával MP u her jenom jako bonus , dneska už je bonus spíš ten singl :-( vůbec se mi nelíbí kam to spěje
-
-
Ludia vsetko je o prachoch. Moja rada:
Nekupujte hry, zadovazte si priatelku, ozente sa. Uvidite je to lepsie ako davat prachy za nic.
Takze neurazte sa, ale ja sa musim tomu vsetkemu zamiat *1* -
-
To ze mam dve deti mi jako ma nejak branit v tom mit jako konicka hrani? Proc?
-
No jó pán už je "dospělej",ženatej a za vodou, jen se divím co tu na games.cz takovej chlapák pohledává... asi se přišel jen "pochlubit" nebo tak něco.
-
Kdyby to tady šlo, máš ode mě +1000. :)
-
-
Já sem ženatej 5 let a věř že si občas zapařim moc rád *5* *5* *1*
-
-
myslis, ze lidi, kteri nemaji na to aby kupovali hry si muzou dovolit zadovazit priatelku ? :D
-
-
Ja len pisem, ze nema zmysel nejaku hru kupovat. Zivot neni hra. Je tom ci o par rokov budes alebo nebudes sakramensky lutovat.
-
-
zase to tak nehrot, znam lidi co pestujou kaktusy, prosedi hodiny u modelu letadel, nevstanou od knizky dokud ji neprectou, kazdy druhy den jdou s kamosema do hospy...atd.......nekam mezi to dosad pocitacove hry a zjistis, ze to neni nic ceho by mel clovek litovat pokud to neprehani, ale to plati o vsem
-
-
jasně, že jo. Maj jen jiný priority.
-
-
-
Celkem me ti manazeri nastvali, uz jsem dospel do veku a prijmu, ze si par her do roka koupim, ale Diablo III to jednoduse nebude. Kdyz vidim hamiznost na prvni pohled a to i u ackového titulu, tak to proste nebudu podporovat ani trosku... jeste kdyz to nejakej ferda poda tak, ze chrani vlastne hrace...
-
-
Aukci bych prezil i ten nutnej online to je dneska u spousty her ale ty modifikace ani nahodou ve dvojce jich mam spoustu a nektery jsou stejne i vice zabavny nez original a jsou taky do detailu propracovany takze jsem zrusil predobjednavku DIABLO III a objednal starej sacred 2 i s datadiskama a predobjednal DEAD ISLAND a myslim ze nebudu jedinej kdo to udelal
-
-
Jo a ještě vlastně Blizzard nevylezl s tím že se budou platit měsíční poplatky.
Takže to taky očekávám a Diablo 3 zatracuji na vždy. -
-
na poplatky si budes moct vydelat prodejem veci na aukci ;]
-
-
Víte někdo jak tu bude fungovat v praxi? Tady čtu v komentářích samý pobouřený děcka, který brečej už jenom z principu, že tam je něco placený a druhá polovina děcek brečí, protože si to bude muset zaplatit, když nebude chtít čekat pár měsíců :D Pokud by to byl systém jako v původní verzi APB, kde tento aukční systém za reálný prachy fungoval skvěle, tak je to pro mě palec nahoru
-
-
Jenže tady nejde o princip samotný který je daný pro hru, ale o princip s jakým způsobem se k tomu postavuje Blizzard, ono je skvělé vymyslet něco z čeho tečou penízky pro nic za nic. Jen lidi kupujte a prodávvejte, hlavně ať je toho hodně že. Nám totiž nestačí vydělat na prodeji hry samotné. My musíme mít přeci víc, mnohem ale mnohem víc než ostatní. A to že dokáží vynalézt způsob na kterém jsou miliony lidí závislý skvělou hratelností a pomalu nejí a nechodí do školy je přeci věc až na druhém místě..
-
-
A proč ti vadí, že si to někdo může koupit?
Vždyť tebe nikdo nenutí a když si dát hru jen pro sebe ani nikoho nepotkáš. -
-
Takže se vám opravdu líbí že se stalo s Diabla WoWko ... no mě právě že tedy zrovna ne.
Pedro koukám že je to na povaze člověka, někdo hamouní a hamouní a druhý naopak myslí na ty ostatní aby se bavily. Já osobně jsem pro zábavu a ne drancování pro prachy kterých je na světě jak s prominutím sra*ek.
Takže ano managery chápu. -
-
Ale tys mi neodpověděl - co ti vadí na tom, že si někdo koupí věc za prachy?
Tobě to zábavu nijak nesnižuje, hraj si jak chceš. Tak proč ti to vadí? -
-
Protože už jim nestačí dávat peníze jen za hru jako takovou, ale člověk bude platit za to že vůbec hrát může, ať už platím internet za to abych si hru zahrál, nebo platím měsíční poplatky ( které sice ještě Blizzard nepotvrdil ) ale věřím že tomu tak bude. Takže tyhle "mikrotransakce" mi na hrách opravdu vadí. Vadí my smysl mikrotransakcí, že ze hry dělají to co hrou už není, ale je to práce pro výdělek. 75% hráčů to bude hrát proto aby si přivydělalo a ne pro to pod jakým smyslem dříve hry byly vytvářeny. A to mi vadí.
-
-
WoWko v hodně věcech vycházelo z Diabla, takže této podobnosti se nevyhneš. Navíc ve WOW udělali za ta léta milion změn v systému a snažili se vytvořit co nejlepší systém, který tvoří standarty MMO v dnešní době, tak proč některé dobře fungující RPG aspekty nepoužít v diablu?
-
-
-
Kdyby si byl manažer takové firmy, o co by šlo tobě?? já myslím, že taky vydělat, všichni tu brečí nad blbostma, ať si klidně vydělaj, když já se budu bavit. A nebudou například ty měsíční poplatky, což nevěřím...
-
-
No APB to byl i se svym aukčním systémem jednoznačnej úspěch, na tom se asi shodnou všichni analytici světa. Miliony v prdeli, akcionáři nasraný, projekt na prodej po pár měsících, žádný odškodnění hráčů. *Aplaus ve stoje*
-
-
Já neřešil hru jako celek, ale mluvil jsem jen o aukčním systému
-
-
-
Tak za 200Kč ve výprodeji bych online singleplayer zkousnul *4* . Akorát to se myslím nestane, protože Blizzard drží ceny co to jde.
-
Na jednu stránku je to jen dobře člověk muže i na Diablu vydělat když bude hrát|!!
Hlavně Ať tam nejsou měsíční poplatky to by mě zklamalo a to hodně!!
Pokud nebudou měsíční poplatky na hře tak to bude skutečný důkaz že nás vývojáři mají radí a dělají hry pro nás a ne pro výdělek!!!!