Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Skoro mi pripada, ze to meli rovnou vydat jako onlajnovku .... a nemusel jsem se nakrknout, protoze ty ignoruju.
-
-
Ono ten koncept od počátku byl ala onlinovka. Už u Diabla 1.
-
-
Myslim, ze to je v poriadku. Pokial nebudu mesacne poplatky, ziadny problem v tom nie je. Kto bude mat chut a cas, bude hrat. Kto ma peniaze a chce len hrou lahko prejst, ten si veci kupi. Nic z toho nebude mat, ale su to jeho peniaze. Uvidime, ako sa to prejavi v PvP, ktore bude ako jedine realne zasiahnute. To je vo svete Diabla novinka a verim, ze si to Blizz poriadne osetri.
Ak tam nebude nejaky podraz v podobe ucelovo nizsej nahodnosti vypadnutia kvalitnych veci aby hraca donutili kupovat v aukcii, tak ti co nechcu, kupovat nemusia.
Ak ide o peniaze ktore na tranzakciach ziskaju, mozu z toho financovat servery, dlhorocne fungovanie, nove datadisky, podporu. A to je urcite pozitivne.
Naozaj jedina vec ktora nie je prijemna je ta nemoznost hrat SP bez pripojenia na Net.
Dnes som uz na to pocul jeden velmi rozumny nazor. "Musia to urobit dobre, inak to hraci prestanu hrat a to je posledne, co by chceli." -
Absence modů mi nevadí. Nutnost hrát online mi překvapivě nevadí. Aukce taky neberu jako zlo, pokud se jí můžu úspěšně vyhnout. Sečteno podtrženo...pro mě žádná tragédie. Po SC2 mě tohle vůbec nepřekvapuje a hlavně neštve.
-
-
Na diablo3.cz som niečo čital lae o tom, že sa meni pridavanie a použivanie skiloov celkovo...
Totot už mne napr. vadí.... snad sa dostanem k bete...
-
-
facepalm blizzard... peniaze z wowka im uz nestacia tak dodrbu aj diablo. som zvedavy kedy daju mikrotransakcie aj do starcraftu *10*
-
-
Neni podobne v planu s rozsirenim/updatem bnetu? Moderum a tak ;-) neco o tom nekdy blili..
Na hracich se vydelavat musi;-) Mam sc2wol (1200), jelikoz si sem-tam dam MP, a pocitam ze datac prida par jednotek, coz pujde v balancu poznat, takze sc2-datac1 (1200), sc2-datac2 (1200)... kdyz se povede, mam gamesu za 3600 :-) To jsou dobre ksefty pro blizz
-
-
Spíše jde o to že si někam vezmeš svůj herní notebook na služebku měsíční nebo kamkoli na chatu nebudeš mít připojení a prostě nehraješ ať mi nikdo netvrdí že ho to neštve. Samozřejmě ti co to budou hrát na svém PC stovky hodin doma obložení vším možným aby nemuseli od toho vstát je jim to jedno ...mi teda není dost mě tím naštvali a nejde mi o peníze klidně bych si ho koupil ale tímto to pro mě ztrácí smysl !!! škoda
-
-
Z mýho pohledu jsou PC hry zábava jenom na to když neni žádnej program a nudim se doma, naštěstí DRM nepodporuje lidi co jedou k moři a chtěj tam smrdět u PC :D Všema deseti pro :D. V čem je rozdíl sedět venku a hrát do toho diablo? :D Stále je člověk v té své počítačové bublině :D
-
-
lzes.
-
-
přesně tak - já si kupoval herní NTB kvůli tomu abych nemusel být přikován na jednom místě ale abych si moh zahrát kdekoli a kdykoli budu chtít. Problém je že podobné DRM jdou přesně proti tomu :-(
-
-
Když už si někdo kupuje notebook, má si k němu pořídit i mobilní internet a nebrečet tady.
-
-
no mobilní internet je sice fajn na prohlížení ale třeba Settlers 7 mi na něm vypadává každou chvíli. Možná to u Diabla bude lepší ale zkoušet to nebudu
-
-
-
-
to že někdo má nakoupeny předměty z něj nedělá přece člověka kterej umí s tou postavou hrát.....
-
Tak na D3 je pár důležitějších věcí co podle mého názoru pokazili, takže tohle je už jen prkotina, ale jestli na těch hrách z posledních let něco nemám rád, tak je to čím dál častější potřeba připojovat se k různym chujovinám typu steam, battlenet, atd. doba si ale asi žádá své a hráči chtějí další účet když těch milion z facebooku, twitteru a dalších už nestačí, mohou tak potkávat další staronové super lidičky, chatovat, hromadit hloupé achivementy a být díky nim za frajera ve své komunitě, prodávat předměty (čínská ekonomika zaplesá) a spoustu dalších kravin. Lidi co chtějí prostě jen spustit hru a hrát jako se to dělávalo tenkrát, ti mají holt smůlu. S takovým steamem jsem se tuhle u DNF setkal prvně a myslel jsem že mě mrdne, takovej vojeb nejen kvůli instalaci a hraní, ale i kvůli odinstalování, to svět neviděl. Crack, kterej tuhle pitomost v podání Blizzardu snad odstraní a dovolí hrát bez toho na sebe snad nenechá dlouho čekat, takže to zas taková tragédie nebude, spíš mě facinuje v jakejch srágorách si hráči vyloženě medí, mě to dokáže jen znechutit, klika, že nový hry většinou za moc nestojí a starý zůstávaji tak jak byly.
-
-
Jo a ty módy, to je kapitola sama pro sebe, hlavně, že se furt mele o tom jak je Blizzard poslední kvlaitní, který mu záleží na hráčích a bla bla bla, spíš maj bobky, že si nějací fandové Diablo 3 vzali do parády a vyplodili by skutečný Diablo, který by snad nedejbože mohlo někoho odlákat ze stádečka. Fakt smutný kam to spěje, místo podpory, aby hra žila co nejdéle a hráči byli co nejvíc spokojení se jim jen hážou klacky pod nohy, to bude asi vinou toho náboženství...jak se to jen jmenuje...jo, všemohoucí $
-
-
najviac ma stve, ze diablo 3 planuje kupit (naozaj kupit) strasne vela PC hracov, a dosledok? budu hovorit : nase DRM sa osvedcilo, predalo sa strasne vela PC kopii a malo sa piratilo... omg... *13*
-
-
V dnešní době mi už DRM nepřijde jako nic špatnýho pokud tě to nevykopne ze hry při pádu internetu, což mi třeba SC II nedělá
-
-
jestli to nepůjde hrát offline tak ať jdou do pr..... náš vydlácký net má dost výpadky a navíc už Diablo 2 jsem si brával do notebooku a brával na cesty.... moderní doba je uplně na houby.
-
no offline moznost by tam asi byt mela , ale jako hracovi ktery si tuto hru 100% mi to nevadi :)