Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Teda i když se to většině nelíbí, tak je to správný tah Blizzardu. V Diablu 2 si takto vydělávají lidé už dlouho, ale Blizzard z toho nic nemá. A v Diablu 3 si tím zvětší zisky a my budeme mít alespoň pořádný datadisky :D. Když se na to člověk podívá, řekne si ždímačka penež. Ale to můžete říct i o World of Warcraft. Nikdo nás v aukci nutit kupovat předměty nebude. A když budete chtít tak si na bohatších lidech můžete přivydělat. Blizzard z toho samozřejmě něco chce mít. Kdyby z toho nic nechtěl mít, tak to nechá jako v Diablu 2, kde se na každý server přihlásil spamer a odkazoval na stránky, tam samozřejmě předměty atd..... za peníze. Je to problematika, Blizzard se zbaví těhlech vydělávačů tím, že si je jakoby bude danit.
-
-
Tak tak škoda jen že nás oddělí od amíků, bych se na nich pěkně napakoval
-
-
Rozhazujete tady názory, jak to podělali a že to tím zkazili, ale hromadu hráčů ta aukce za peníze vůbec nepostihne. Postihne to jen hráče, kteří budou hrát PVP na nějaké profi úrovni (pokud to bude vůbec možné), protože budou potkávat namakanější hráče.
To že zase budou farmeři, kteří budou chtít vydělávat jasně, ale nikdo vás nenutí s těmito hráči hrát. Řekl bych, že to pro spoustu nás naopak přinese zajímavou možnost přivídělku, ze kterého posléze můžeme financovat napříkald hrací čas na WoWku atd. Kupovat itemy můžete za goldy, prodávat za prachy (pokud myslíte, že jsou bezva a bude o ně zájem, jinak na to zapomeňte.) -
Navíc bych řekl, že offline SP půjde, nepůjde MP a možnosti Battlenetu, který příjde s mnoha vylepšeními při vydání D3.
-
no zas tu meliete zopar nezmyslov, ked ten maly smrad si kupi predmet co pada v nightmare a bude napr. pre L45 a naco by ho kupoval keby mal len L10? rozpravate ako keby ste nehrali Diablo nikdy len aby sa pindalo na aukciu, praveze je to super vec, ze je to priamo v hre zabudovane, lebo si dajme na to priklad: dropne mi item za 2.40$ ja to dam za 2.35$ cize povedzme mam sancu, ze to strelim ale hlavne je to, ze obidem tie s"urvene stranky co vykupuju od farmarov za menej ako polovicnu cenu kde mi ponuknu za to iste 1.20$ a on to streli za 2.40$ a nepohne ani prstom a to som povedal v malych ciastkach, horsie pri itemoch za 20 EUR a viac ked budu neskor....a toto plakanie, ze musite hrat online, ako vobec citate tieto stranky, ste online s nechutou alebo vam to niekto prikazuje? :)...aj tak sa z D3 preda niekolko milionov kusov a aj preto bude Blizzard zarabat % z aukcii lebo ste asi nepochopili, ze D3 bude konkurencia pre ich velky WoW a kopa ludi prejde sem a kedze aspon tu bude hranie zdarma a nie za 13 EUR ako za WoW mesacne tak potrebuju ryzovat z D3 len vam to dajak nedochadza :)
-
Blizzard koukám zkouší, jak až moc ho jeho fandové milují. Ten jejich aukční systém mi přijde naprosto zbytečnej a jsem zvědavej, kolik procent hráčů ho docení. Argument o battle.net a cheatování jsou jen do počtu. Komu jde čistě o single to moc řešit snad ani nemusí. Schválně za jak dlouho to nějakej cracker překoná a bude toho plnej net... Nevim jak ostatní, ale já na třetí Diablo čekám už opravdu dlouho a klidně to ještě nějakou dobu vydržím, nehledě na to, že to ještě "chvíli" určitě nevyjde. Za plnou pálku to kupovat, to je jak říct, že se mi ten jejich novej přístup líbí. Nelíbí, tůdle. Táhnete se s tím jak smradi, nápadně to připomíná podle mě velehnusný WoW a teď ještě tohle *12*
-
-
Docela bych se vsadil, ze crack bude 2 dny po ofiko releasu. Tak to totiz bezne byva a tohle bude pro crackery velka vyzva. Nehlede na to, ze slabina je v te sitove komunikaci a udelat falesny lokalni server nebude asi az tak slozite. Uz to existuje nekolik roku ke Steamu a urcite uz i k BN. Vsechny SW ochrany se daji prekonat, jen si tvurce nevsiml, ze slabe misto je jinde nez cekal. Vsechno se da emulovat. Viz dlouholety NEUSPESNY boj tvurcu ochran proti DaemonTools. Ale doba je takova. I tvurci ochran se chteji prizivit a je fuk, ze ta jejich ochrana je ihned prolomena. Oni svoji praci udelali a dostali za to zaplaceno. Docela by mne fakt zajimalo, o kolik to zvysuje cenu hry.
-
nezapomínat na jeden nepatrný detail. diablo 3 je z větší části zaměřeno na kooperativní hru čtyř hráčů... single player je zde jako bonus, kdy lze vše dohrát na single, ale blizzard upřednostňuje právě onen multiplayer... myslím že moc dobře vědí, proč... *5*
-
-
Tak to meli rovnou vydat jako onlajnovou vec a na single s buzeracemi se vykaslat. Pro haldu lidi tohle prislo jako studena sprcha, kdyz zjistili, ze diablo single/offline defakto uz nebude.
-
-
tak ta halda lidí, o které mluvíš, vůbec neví, na jakou hru čekají :D
-
-
-
-
Me tak napadlo, ze si tu spousta socek z cz /sk kotliku mysli ze Blizz dela hry pro ne. pro chudaky bez mobil netu na chalupe :-DDD
-
Jenom doplnim, prispevek pode mnou (@karle) je ode me.
-
Takze jestli tomu dobre rozumim, tak ten kdo si bude chtit zahrat klasicke singleplayer Diablo3 si bude muset poridit cracknutou verzi? To vymysleli chytre, borci.
-
-
Rozumíš tomu špatně, je to přesně naopak, singleplayer si můžeš zahrát a dokonce díky připojení na battlenet tuto postavu budeš moci použít i v multiplayeru, což ve 2 nešlo. Jsem rád, nesnášim cheatery.
-
-
Rozumis tomu spatne. I ja patrim mezi ty, co nikdy nevlezou online a ta moznost je mi uplne u pr****e. Vzdycky jsem si uzival offline single hrani. A sere mne ta nutnost porizovat si drahy mobilni inet jen kvuli tomu, abych si to mohl uzit za dlouhych zimnich veceru na chalupe. Takze i ja pocitam s pouzitim cracku na legalne koupenou hru. Je to vostuda a vopruz. *16*
-
-
-
No...sice mám Blizzardy rád a bráním je jak jen můžu, ale tohle vážně posr*li...
Kašlu na Diablo 3, raději si užiju pořádně Torchlight 2, až vyjde... -
*11*