Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
vypada to ze blizzard vyresil free to play mikrotransakce genialne..
nikdo nemuze remcat na to ze existuje premium obsah nedostupny neplaticim hracum a zlegalizoval obchody s predmety ktere tu existuji snad odjakziva
a jeste z toho maj prachy (troll face)
jen by me zajimalo co diablo 3 na battlenetu vlastne bude MMORPG nebo jen MORPG ? -
-
Alespon jeden rozumnej komentář /applause
-
-
Proč se všichni tak rozčilují? Vždyť D3 půjde hrát tak, že budete v tom svém herním světě sami! "Now, that doesn’t mean you can’t play a game by yourself – of course you can."
A co se týče aukce - bude tam jak za peníze reálný, tak za ingame měnu. Využívejte co chcete. Nebo je tu ten pláč kvůli tomu, že najednou někdo, koho třeba ani nepotkáte, si může koupit to, na co vy peníze dát nechcete a trvá vám nagrindovat? -
-
A není náhodou Diablo SP hra ? furt nechápu proč by si měl někdo něco kupovat když je účelem aby ti to ve hře spadlo .. nekazí to trochu hru ? a jestli z toho půjdou prachy opětně blizzardu .....
-
A ty si myslíš, že někdo, komu padne něco opravdu hustýho, to půjde prodávat za goldy, když může za skutečný prachy?
-
-
Podle mě hodně lidí bude prodávat za goldy, protože to i psali, že vložení do aukce za peníze bude stát taky reálné peníze
-
Klidně. Samozřejmě záleží na aktuálních cenách, to teprv uvidíme. Ale pokud si vydělávám, fakt nepotřebuju prodat důležitej předmět za dvě stovky, když za ingame gold se můžu ve hře posunout mnohem dál. Protože ingame peníze znamenaj ušetřenej čas.
-
-
Obávám se, že podobně rozumně uvažujících lidí bude ale ve hře naprostá menšina :-\
-
-
Holt, hráče si nevybíráme, bohužel.
Nicméně bude to určitě navázaný na účet, kartu nebo PayPal a to si myslím spousta děcek prostě nezvládá.
Ale já stejně vždycky všechno vybojoval sám, nic jsem od nikoho nekupoval :-) -
-
Já to mám právě úplně stejně. Kupovat si...no, prakticky cokoliv do hry (nad rámec hry a případně měsíčních poplatků) za reálný peníze mi přijde poněkud úchylný, a hlavně to tak trochu potlačuje smysl tý hry, že? No a když to teď oficiálně posvětil i Blizzard, "drobet" mě to vyvedlo z míry.
-
-
-
-
-
-
mne ten humbuk nepride zbytocny .
Diablo bolo furt o item hunte , lvlovani , a potom kvalitnom pvp.
a tu sa lame chleba, mozes mat dobry build, byt skillfull na pvp, ale ak si volaky lajko co nevi co s penazmi kupi lepsie itemy tak ta urcite dojebe.
zial je to tak , a jak poznam ludi, tak dupe items budu zas. rusi zatial na diable nikdy nesklamali. a hovorim o offic b.net serveroch kde sa dupe veci veselo robili. blizz to zacal banovat az po roku a pol. a tie predmety sa velmi tazko dohladavali.
do by mi stel volaco vycitat tak DII som kupil medzi prvymi 5 ludmi v SR , a hral ju min 6 rokov. -
humbug okolo aukcie ci online hrania mi pride zbytocny ale preco blizzard brani ludom vytvarat mody mi je zahadou.Mody priniesli dotu a counterstrike urcite klenoty na pc scene od firmi akou je blizard mi to pride naozaj malomyselne az zlostne pubertacke.
-
Nechápu to.nemůžou prostě udělat hru bez cheatů?Já je stejně nikdy nepoužívám.Naposled v GTA San Andreas a i to bylo prostě jen tak pro zábavu. Jde tu prostě jen o business. Dneska to není jen herní svět, ale zábavní průmysl. "zábavní" "PRŮMYSL".
-
-
Cheaty jsou pro vývojáře. Je způsob, jak je odstranit, ale neni to tak jednoduchý a myslim, že i do budoucna je vývojáři potřebují, pro tvorbu updatů a patchů....
-
-
Opravdu mě fascinuje jak Blizzard dokáže 3 špatný správy zaobalit tak že jim všichni žerou že jsou to vlastně skvělý zprávy :-) Doufám že se to ennaučí Ubisoft
-
-
Od ubisoftu by som nekupil ani h... (ked vezmem aj super uber DRM)
Kdežto u Blizzu som si isty, že to bude kvalita. ,) -
-
No on ten Battle.net je úplně stejný DRM jak Uplay od Ubi - jen má větší možnosti a Blizzard to umí to líp okecat.No a po WoLK, Cataclysmu a poslednímu infu o Diablu to vypadá že už ani Blizzard není jistota. Ale uvidíme až to vyjde *3*
-
-
Máš kupeny SC2 ? Ja mam aj WOWká ale to ma už nebaví hrať kedže som to hral od začiatku až do WOTLK. Ale stale to má svoju kvalitu na vysokej urovni.
SC2 ma potešil singleplayer na vysokej urovní (v sučasnosti nieje lepšia strategia, neberme do uvahy Shoguna čo je niečo ine). A tuež je to online. No a ? (multiplayer je jasný ten je v rts bezkonkurenčný)
PC gaming komunita sa neustale vyvíja. A D3 bude tiež online single.... Niesom proti, a aj ostatne zmeny niesu až take tragicke.
Jedine čo budem trošku rozdychavať, je ta zmena tych skill pointov etc... ale aj to je vec rozvoja hier a v dnešnej dobe to blizz už jednoducho ťahá inym smerom no.
A rozhodne netrpím nejakym brainwashingom zo strany blizzu. Ale ked si pozriem ostatne spoločností, tak blizz a valve su jediní, čo sa starajú o komunitu bezkonkurenčne z môjho pohľadu. :)
-
-
-
-
Nevim no ja to beru jako vec navic blizzard nikoho nenuti aby kupoval veci za prave penize navic je to od hracu takze jim ty veci taky musi z neceho padnout..... Budu hrat diablo tak abych se u nej bavil a ne abch si nakoupil unikaty z AH to by pro me ta hra ztracela smysl protoze radost z paradniho dropu me AH nikdy neda :). Maximalne z AH budu kupovat suroviny na crafteni ale urcite ne za real money... A kdyz me padne naky unikatek a nebude pro muj class tak to samozrejme dam kamaradum se kteryma tu hru budu hrat :) a ZADARMO :D
-
Chyba v nadpise:
Diablo III půjde hrát offline. Mody se budou vyrábet neoficiálně.
Trhněte si nohou vývojáři co nutíte hrát originálky online! Co tím komu pomůžete?
Oddálí se vydání cracku o pár hodin/dní.. nic víc. -
-
No já ti nevím. Třeba takové Darkspore se ještě nikomu cracknout nepodařilo a mám neodbytný pocit, že ani nepodaří.
Navíc pokud ke hře nevyjde demo tak si stahuju pirátskou verzi, abych věděl jestli má cenu si to koupit (často to cenu nemá a takovou hru po pár hodinách mažu aniž bych ji dohrál) a pokud to u diabla nepůjde tak si ho ani kupovat nebudu, protože zatím mám pocit, že předchozí díly jsou přece jen víc "diablovější". Pokud si to někdo v okolí koupí, určitě to vyzkouším a pak si koupi ještě jednou promyslím. -
-
Ono by se podarilo (viz. emulovane servery na SC2), ale nejedna se o tak popularni hru, aby se na tom usilovneji pracovalo.
-
no Darkspore už i oni za MMO označili a u DIabla mi to asi ušlo že se z toho stalo MMO
-
-
njn módy a offline mód budou mít zas jenom piráti
-
-
chapu to dobre, ze kdyz prijde nakej bohatej nouma co z aukce nakoupi nabuseny itemy tak pak v MP bude mit diky nim vyhodu nad mene bohatyma (ikdyz treba lepsima) hracema? bude se pak komunita D3 delit na bohatou elitu co si dovoli cokoliv z aukce a chudej plebs, kterej za to proste nebude chtit/moct utracet? segregace spolecnosti na zaklade stavu penezenky se mi docela dost hnusi. obzvlast ve MP hrach, kde by meli mit vsichni stejny sance.
-
-
nepravděpodobné...největší maniaci do Diabla stejně nasbírají tak silné předměty, že to až nebude hezké. Lepší situace, než když si třeba v D2 někdo nacheatoval nejsilnější sady nebo vzácné předměty... takhle si to někdo může koupit, někdo si to poctivě najde a povyměňuje a hlavně nikdo si nic nenacheatuje (snad?). No, co mně vadí jediné, je nutnost být stále online, což mi přijde spíš jako protipirátská ochrana, protože vytvořit čistě single postavu se zakázaným multiplayerem v jakékoliv podobě by jít mělo! Ne že by ji někdo využíval, protože Diablo je největší zábava ve více lidech...
-
tohle je jeden z důvodů, proč se MP v nových hrách vyhýbám...v podstatě všude se hraje na to, kdo víc utratí, je větší skiller(což pro tvůrce-a především vydavatele je samozřejmě pravda), nicméně mě z toho pak vychází to, že hraju Company of Heroes MP(ne CoH Online, to byl stejnej případ než to zrušili) nebo CS 1.6, tam se dá dočkat max. pár cheaterů...
-
Oni si to sice koupí, ale ty máš zase šanci, že ti to padne z nějaké té potvory. Každý má šanci dostat nějaký předmět i bez nákupu. Jen to holt bude o něco dýl trvat.
-
-
jiste, hrat rok dva abys sehnal nejakej set (se stestim) je naprosto rovno par minutam v aukci. sanci ma kazdej, to mas pravdu, ale ty sance se rapidne lisi. aukce je rekl bych 100% a monster drop treba 0.01% ?
-
-
Ty vole, podělej se...aby to na tu aukci někdo dal, musí mu to padnout. Když to chce dat na aukci, nepotřebuje to. ALE když ty to nepotřebuješ, můžeš to dat taky na aukci, vydělat na tom a z výdělku pak koupit něco na sebe. Dochází ti to? Nebo ta segregace společnosti je spíš podle stavu toho, jak lidi přemýšlí místo stavu peněženky? *16*
-
-
tys me zjevne nepochopil. jde o to, ze i clovek co se tomu bude venovat minimalne, si muze v aukci koupit dobry predmety, ktery si nemajetny clovek musi tvrde vydrit praci. jiste, behem toho dreni mu dropne neco jinyho co proda v aukci a pak za to muze zas on neco nakoupit, nicmene na tom uz musi trochu zapracovat aby mu aspon to nepotrebny droplo, kdezto prvni pripad nemusi prakticky vubec. uz chapes? vice penez = mene prace.
-
-
To je pravda. Ten pedmět ale taky někomu musí vypadnout a on se pak musí rozhodnout, že ho prodá za peníze. Nakonec budeš mít šanci jen o něco málo větší, že ten předmět najdeš v aukci než že ti vypadne.
-
-
-
takhle to ale prece funguje vsude a davno, jen ne tak okate...napriklad ve wowku si muzes koupit postavu s full vybavou
-
-
predpokladam ale, ze to urcite neni oficialne blizzardem podporovano, dost mozna dokonce zakazano, ze?
-
-
jj, nicmene se to deje stale a ve velkem a blizz asi na zaklade toho usoudil, ze to hraci chteji, tak jim tu moznost dopral a jeste na tom vydela ;]
-
podporovánoé to nebylo protože z toho Blizz nic neměl a teď už z toho bude Blizzard dokonce rejžovat prachy :-D
-
-
-
-
Proč všechny pokračování co v poslední době vyšli nebo vyjdou stojí za velký houno. Snad aspoň ten Deus Ex nezklame.
-
-
Žádný strach oni už to nějak zvládnou podělat:)
-