Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, já se nebudu stydět za svůj názor: Chvíli po vydání to už bude na warforech a torrentech s pořádným crackem. Stejně jako fanouškovské mody se nakonec rozjedou. Zajímalo by mě, jestli by se mezi vámi alespoň deset procent lidí, kteří by si to doopravdy koupili.. *7*
    • Zrejme ti uplne nedochazeji dusledky tohoto prohlaseni. Zatim se zda, ze i SP pojede na server instanci u Blizzardu. Jedine tak zreguluji dropy anebo spawny nepratel. Cili pravdepodobnost cracku je asi takova jako u WOW.
      • No co já vím, tak wow se dá hrát i na free. Neříkám, že jsou bezvadný a sám je nemám rád, ale i u týhle hry si piráti našli svojí cestu.
        • Jo, akorát je to totéž jako lízat pіču přes sklo...
    • Cajk
      A ty to po nich za těhle podmínek opravdu chceš? Hru si nestáhnu, ani nekoupím, radši si jí vůbec nebudu všímat. Škoda, že to neudělají i ostatní, situace v herním průmyslu by se časem jistě opět dostala do normálu..
      • Cajk: presne toto urobím aj ja. Herná scéna prišla o jednu klasiku, ale kašľať na to. Sú aj iné hry...
    • Podle sebe soudím tebe? Já osobně už mám Diablo 3 předobjednáno od dubna 2010.
      • Však já netajím to, že si jí stáhnu.. *3*
        • To ale nevíš, o co přicházíš - mít od Blizzu origošku je trochu jiný kafe *2*
    • prudislav
      no jako o koupi jsem přemejšlel už delší dobu ale když vidím tyhle "super" novinky tak si koupím radši něco jinýho
    • *.. meti vámi našlo alespoň.. Omlouvám se, zapomněl jsem to tam dopsat.
  • Barbar Horst Fuchs a jeho slicna wizardka Gabi?
  • Tak tohle je už síla. Kdo to tu říkal že Activision zkazil Blizzard?
  • prudislav
    Začíná to vypadat víc jak "pseudoMMO" než jako SP hra s jediným rozdílem že místo měsíčních poplatků bude Blizzard vybírat peníte z farmaření.
    • Proč to nenapíšeš česky?
      • Protože by to nebylo dostatečně COOL.
        • prudislav
          spíš jsem se zapomněl přeorientovat zpátky na češtinu
      • prudislav
        přepsáno ;-)
  • kotty
    Hm, to bude neco pro cinskou pracovni silu :)
  • Prodej predmetu za realny prachy jel u Diabla 2 ve velkym takze ten krok neni zcela nepochopitelny. Spis me dost mrzi ze slibovali ze to udelaj tak aby to slo delat s herni menou a najednou tohle. To ze budete muset byt online i na SP muselo byt po SC2 jasny snad kazdymu mno a tim padem nam padaji i mody. Jen bacha na ty MMO otrokare z ciny jak tu jiz psal czlukas.
  • Doba pokročila - cheaty se nepíšou, cheaty se kupují.
    • A co vi sy, vojin kefalin, predstavujete pod takovym slovem cheaty?
  • aspon ze vyjde ten Torchlight 2 s MP Lan i Online a s podporou modu. pritom je to klasicky diablo jak remen
    • jednicka se mi vubec nelibila
  • To zas dopadne stejne ako AC2 zo vsetkym co ktomu patrilo(dos attack na servery, low ratings od userov a celkove sklamanie inak skvelej hry).
    • ucebnicovy priklad trolla :)
  • prudislav
    pro mě bylo diablo vždycky o SP zážitku (dohráno snad stokrát) a MP jako bonus
    ale teď jsem rád že jsem si trojku nepředobjednal - radši počkám na Grim Dawn nebo než udělaj offline mód

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší