Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Blizzard mam(som mal?) rad,vsetko nejakym sposobom prezijem,ale som zasadne proti akemukolvek zatiahnutiu realnych penazi do akejkolvek hry a argument,ze to nemusim pouzivat je hlupy,takze je to pre mna najvacsie sklamanie od Blizzardu ake som zazil..
Edit: po precitani par for a stranok,ako hrac co nikdy moc diablo 2 nehral,som sa dozvedel,ze vraj v diable 2 predavanie predmetov v podstate fungovalo bezne,akurat,ze sa to robilo cez ebay pripadne nejake specializovane stranky priamo na to ala gold farming vo wowku a tymto tahom blizzard chce akurat trh z predmetmi ktory,aj tak bude fungovat zoficialnit a samozrejme si z neho otrhnut cast pre seba,ak to tak je tak je to v podstate pochopitelne ale aj tak celkom smutne. -
Napřed totálně podělají vizuální styl hry, který nepůjde díky absenci módů změnit, budou prudit nepřetržitým připojením a to celé dorazí nákupem předmětů v aukčním systému. Kdo si bude chtít pořádně zahrát bude sypat do hry hromady peněz.
Ještě že vznikne díky popularitě spousta servrů kde si budu moci zahrát svou warez verzi včetně módů a dalšich vychytávek, jen blizardi nedostanou ani korunu. -
-
"Kdo si bude chtít pořádně zahrát bude sypat do hry hromady peněz." To mas nejake pomylene. Prave naopak...
-
-
Pokud budu hrát 2hodiny deně tak nikdy nedosáhnu na předměty co si vytříská nějaký číňan nebo korejec co u toho sedí 20hodin non stop. Pokud vlezeš na Battle.net tak tam bude pár tisícovek vytuněných borců a ty tam budeš jak socka.
-
-
Pokud hrajes 2 hod denne k cemu ti budou ty nejlepsi itemy?
Pochybuju, ze vetsina z vas vi, jak to funguje s OPRAVDU cennyma vecma v diablu. Rozdil mezi opravdu top a dobrou veci muze byt pro obycejneho hrace zanedbatelny, jiny jsou za to schopni dat 100x ceny. -
ale budes si je moct koupit ;]
-
-
-
-
A ještě jedna poznámka... Jak zapadá aukce do příběhu hry? Diablo bylo o 1 hrdinovi, který zachraňuje svět... Mnoho to zkoušelo před ním, možná jich na cestě bylo několik a mohli se potkat (multiplayer). Ale narozdíl od WoWu svět Diabla nikdy nebyl "přecpaným" světěm plným hrdinů... Aukce tu prostě nedává smysl.
-
-
no nevim, ale kdyz jsem hral d2 tak i v singlu jsem potkaval obchodniky s precpanymi inventari, kteri cekali az si od nich nekdo neco koupi...to jako vsichni ti obchodnici cekali jen na me, samotneho hrdinu ? tak to chudaci asi moc snadny zivot nemeli :D
-
-
Jako sry, ale tys u NPC nacházel setové či Unique věci popřípadě různé šutry? Tak to potom pardón..
-
-
Já tedy ano, ty ne?
-
tak vygamblit se daly slusne veci
-
-
-
Zapadá to do vývojářských peněženek...
-
-
Aby se zabránilo cheatování...A to že si někdo koupí za reálné peníze nadupaný meč cheat není? :-D Sorry, ale tato hra díky tomuto přístupu mě nechá chladným, viva la warez - dříve zločin dnes spravedlnost.
-
-
Nazývat krádež spravedlností je už i na mě silné kafe.
-
-
Pro mě je zase silné kafe dívat se na to, jak herní trh jde velice rychlým krokem do záhuby. Kvalitní hry jsou už dnes spíše výjimky, než pravidlo. Alespoň tedy pro mne. Proto se opravdu nedivím když si někdo hru před koupením stáhne. Případů tzv. leštěných prdů, kdy bylo slibováno hory doly je nespočet.
-
-
Mám za to, že je to trend moderní doby. Člověk, který nechce cpát peníze do nákupu in-game předmětů, se musí smířit faktem, že bude pro ostatní looser. Aneb drtivá většina her, které jdou hrát online, už dávno není o tom, kdo je nejlepší, ale o tom, kdo má nejnaditější peněženku.
(poznámka bez návaznosti na původní příspěvek): Celkově bych z debaty na tohle téma vyloučil především jedince, kteří do hry vrážejí peníze, které si sami nevydělali *kuck* dostali je od maminky a tatínka *kuck*, těm to totiž podle všeho bude vadit nejméně.
-
-
A tak končí éra kvalitních MP her a začíná éra "kvalitního" MP byznysu :)
-
-
Přesně tak a je to hnus velebnosti. Žádat o peníze nemocné děti závislé na droze která si říká Blizzard..
Jasně jsi to vystihl, tohle už není hra, ale obchod schovávající se za něco čemu se hra jakože říká.
-
-
Hah Čínsky vezni už nebudou farmit goldy ve wowku, ale farmit itemy v diablu :D
Jinak pro mě si to tím blizz totalne pos**l penez maj jak sr***k a ješte zas chtej vydelávat na tomhle a omezovat tak neuveritelnym zpusobem hrace.
Nemít Diablo také jméno prodaj toho sotva 5kusů. -
No pekne citam a neverim chcel som si diablo III kupit pretoze mam zakupene D1 aj D2 ale po precitani tohto clanku ma presla na kupu originalky chut dufam ze to niekdo crackne aby to bol cisty singl..... ja ziadnu aukciu nepotrebujem a bez battlenetu prezijem....a inak nic ma nestve viacej ako hry ktore potrebuju verifikaciu s netu na spustenie vid AC.
-
-
To už je snad hacknuty,nebo ne?Každopádně mě to taky štvě.Beru to jako omezování hráčské svobody.
-
-
Jsem skepticky, ze pujde podobna vec jako ucty a aukce s realnymi penezi jen tak celosvetove nasadit. Takovouto sluzbou totiz Blizzard chte nechte preslapuje do bankovniho sektoru. Na to se vaze v kazde zemi dost odlisna legislativa, od danovych zakonu po nutnost koncesi atp. Abychom se nahodou nedockali toho, ze dle licencnich podminek nepujdou financni transakce kupr. v CR vyuzivat... :-\
-
Věřte tomu nebo ne - existují i lidi kteří i v takový super online hře jako diablo nemají rádi/nikdy nespustili MP a hrají Singl pořád dokola. A rádi by si to zahráli na noťasu kdykoli a kdekoli a ne jen tam kde jsou online! A piráti ti si cestu najdou o to se nebojím jen doufám že někdy Blizz ba i Ubi vypustí offline patche na svý DRM
-
-
Tomu bych moc neveril a kdyz uz,tak nejdriv tak za 5let od data vydani.
Sice se porad vsichni ohaneji tim,jak jim to v prvnich dnech uvedeni na trh pomuze,ale aby tu ochranu zrusili rekneme po pul roce,kdy uz ta ochrana svuj ucel stejne neplni,tak to je ani nehne.
-
-
hehe, ja si rikal, co jim tak dlouho trva na vydani d3, kdyz hra je evidentne uz davno hotova. Blizz piluje aukcni system.