Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela zajimave rozhodnuti. jen si nedovedu predstavit, ze tato hra nebude 18+
  • MidnighT91
    Něco vám povím, tahle modernizace her mě neskutečně ser*, včera jsem si stáhnul emulátor spolu s packem 6000 her pro nes, segu genesis atd. a řeknu vám ža od včera nehraju nic jinýho a královsky se bavým tak jako když jsem byl malej. Michael Jackson Moonwalker, aliens3, Earth worth jim 1, 2, Aladin, Lví král, Shadow dancer, Shadow of the beast, Shinobi, Sylvester and Tweety in Cagey Capers, Sword Master. a takhle se dá pokračovat dál a dál všechno jsou to ůžasný hry. Kam se poděla ze současnejch her veškerá zábavnost kterou tyhle stařičký hry nabízely???
    • souhlas.Moonwalkera jsem taky hrál *15* *15* .
  • Blizzard si dlouhá léta vytvářel komunitu. A teď ji pro pár špinavých zlaťáků začíná ničit. Myslím(doufám), že toho budou nakonec litovat.
    • Nebude, nakonec se to možná ještě stane hitem a ostatní taky nechají své hráče vydělávat ve hře a budou si je pěkne danit. Nevidím na tomto postupu nic špatného. Blizzard chce peníze a peníze potřebuje. Zadarmo z nich nikdo dělat hry nebude. Někde ty peníze vzít za vývoj hry musí. Budte rádi. že je to tímto způsobem, než měsičními poplatky.
      • A já myslel, že proto aby měli peníze si hru máme koupit... To je ale divný, asi žiju v jinym světě. Pokud chtěji vydělávat na mikrotrasakcích, ať daji základní hru zadarmo... Nemysli si, že hry nevydělávaj, oni ale potřebujou víc a víc, aby si mohli žít jako prasata. A pevně věřim, že nakonec to dostanou spíš ty manažeři, co jim tam vytvářej grafy toho, jak co dneska letí... A měsíční poplatky jsou u D3 nemyslitelné, pokud nejde o MMORPG, které potřebuje tisíce serverů aby mohl hostit miliony lidí...
        • For je, ze za techto podminek i obycejny SP bude muset mit server instanci nekde u Blizzardu. Ten bude losovat dropy a generovat spawny. Takze si vlastne Blizzard sam pridelava naklady. Ale kdo chce kam... :-)
        • ucho
          takhle by to bylo, kdyby přišli každý rok s dalším dílem diabla, případně ob rok...
      • Na vývoj hry jde zpravidla zhruba třetina celkových nákladů na hru. Zbytek jde do reklamy. Potřebují legendy jako Starcraft II nebo Diablo III takovou reklamu, aby se na hráčích vydělávalo dvakrát? A jak ospravedlnit to, že péči o online hráče odnesou ti, co je multiplayer nezajímá?
        • Ty co multiplayer nezajímá, by si většinou chtěli stáhnout hru z warezu. Konečně se k tomuto přiklonili a tvrdě zakročili. Ti co za hru platí, platí i za ty co hru stahují. Asi něco jako naši příživníci na sociálních dávkách, kteří nevědí co je to práce. Já kdybych něco tvořil nějaký rok, taky bych nebyl rád, kdyby si to lidé volně stahovali. A ti co si hru koupí, můžou single hrát i po multiplayeru a izolovat se od ostatních hráčů. A kdo nemá internet? Taková výmluva, kdo dnes nemá internet, jakoby nežil.
          • To je princip kolektivní viny, já si hry kupuju i proto, abych je měl na poličce vedle knížek, protože jsem u nich něco prožil. Je to pro mě další komplikace. Pirátství je problém Blizzardu, ne můj. A dovedu si živě představit situace, kdy Blizzardu klekne server a já si nezahraju. A i kdyby nešlo o server, ale o výpadek ze strany providera, znemožní mi to hru. Nejde o život, ale o to, co po technické stránce hry chci- minimum komplikací.
          • prudislav
            njn ten co nemusí MP nebo ten kdo chce hrát na notasu je automaticky pirát ach jo. Jo dřív jsem sem tam hru upirátil - dneska když už jsi vydělávám sám si kvalitní hry kupuji(občas i klenoty co jsem miloval z pirátskýho období) ,ale buzerační DRM nebudu podporovat ani u Diabla ani u Ubisoftu! Ještě že je dostatek her co jsou kvalitní, nebuzerujou legálního zákazníka a já ji ještě nemám
            • prudislav
              njn a já jelikož se k desktopu dostanu jen o víkendu kdy se dostanu domů (přes tejden jedině noťas - škola+práce 200km od domova ) tak to bude krapet horší a i v tý Praze přes tejden nejsem vždy na místech kde můžu být na netu
            • Máš pravdu s notebookem, že tam ten net je problém. Taky by mi vadilo kdybych sebou tahal notebook a nemohl hrát Diablo 3 jen proto, že chtějí vydělat víc peněž. O to je to bolestivější a tvrdší rozhodnutí Blizzardu.
  • Tak proč rovnou nevydat Diablo primárně na konzole a na PC hráče hodit stejnej bobek jako Dungeon Siege III? Blizzard jsem měl za srdcaře, ale asi jsem se spletl. A argumenty Blizzardu opravdu žeru. V době, kdy Witcher 2 dokázal, že dobrá hra se dá prodávat po stovkách tisíc kusů i bez DRM Blizzard udělá tohle... Jsem přesvědčen, že Diablo velká většina lidí nehrála kvůli multiplayeru, ale kvůli návykovýmu a xkrát znovuhratelnýmu singlu.
    A na mikrotransakce zvysoka s*ru. Už jen čekám, kdy se ve hrách začnou objevovat reklamní sdělení a člověka už od reklam neuteče jinam než do lesa!!!
    • Souhlas... v Diablu sjem enchal stovky hodin a vsechno v singlu... hraju hodne MMORPG ale Diablo mi vzdycky stacil singl, maximalne LANka...
    • A já jsem měl za to, že CD Projekt hodil bobek na hráče tím jejich závěrem.

Kromě toho Blizzard míří výš než CDP, pro který tohle byla jediná šance pokračovat.
    • Reklamni bannery byly ve hrách Blizzardu už od Starcraft 1. Ted to vypada, ze jsi na oficialnim Battlenetu asi nikdy nebyl :-).
      • Přiznávám, nebyl. Štve mě, že budu výmyslama Blizzardu postiženej i v singleplayeru. Přesto, že o online hraní Diabla nemám zájem.
        • prudislav
          zkus z nich něco dostat na foru Diabla 3 - zatím tam nic moc topicu o offline SP neni
  • Prestaňte tu viesť dementné debaty typu" Keby sa nepirátilo tak nie sú ochrany. Toto už nie
    je ochrana, toto je nový biznys 21. storočia. Tu už niekomu nestačí zarábať na hre, tu už niekto
    chce zarábať na každom virtuálnom "ho..e", ktoré sa v hre objaví. Svet videný iba cez peniaze.
    Tu už nie je snaha o vytvorenie dobrej hry, tu sa najväčšia námaha vynaloží na špekulácie
    ako z nej vytĺcť čo najviac peňazí. Tešil som sa na Diablo, pretože som pri predošlých dvoch strávil nemalo hodín, ale na podobné praktiky, mám iba jednu odpoveď. Iste maju právo chrániť si svoj tovar , ako uznajú za vhodné, ale ja mám rovnaké právo odkázať im:
    SERIEM NA VAŠU HRU! A tým , ktorí si ju kupia, prajem, aby jej kvalita zodpovedala kvalite
    jej ochrany.
  • mám taký pocit, že sa na Diablo 3 vykašlem, už na Starcraft 2 som sa vykašlal, hoci ma jednotka bavila, Diablo 1 a 2 boli super, ale to čo dnes Blizzard vyrába je už skutočne bordel. Parádne je vidno, ako sa snažia zarobiť za každú cenu. Mám desiatky hier krabicových aj na Steame, ale tak ako WoW, Starcraft 2 , tak aj WoW bude zrejme mimo mňa. Možno keď sa situácia utrasie, hra trošku vyvinie, zlacnie za pár rokov, uvidí sa...
  • Ať si to tvůrci nebo ,,věrní" fanoušci v diskuzích obhajují jak chtějí, není to nic jiného, než snaha urvat co největší zisky. A protože si to lidi nechají líbit (protože si jako vždy největší část lidí řekne ,,A mně to vlastně nakonec nevadí"), tak si Blizzard namastí kapsy a bude moci přemýšlet, jak s hráči vymr...err...řekněme vytřít podlahu příště a ještě více. Kdy si konečně hráči uvědomí, že by z pozice konzumenta mohli, a hlavně měli říci ,,Tohle ne." ?
    Hráči by si měli uvědomit, že za kroky herních společností si můžou dosti často sami.
    • Tohle, nahodou od prihlouplych sluzeb jako Xbox Live a CoD Elite, kde platis vlastne za nic co ostatni nabizeji zadarmo, tohle ma nejakej napad a urcitou realnou ideu... pokud blizzard nebude brat 50% z vydelku(coz samozrejme nebude), tak moznost obchodovani na aukci s hernimy predmety za realny penize, je uplne super... samozrejme pro lidi, ktery se neboji investovat a trosku rozumi obchodu a neco na tom vydelaj... ja v tom vidim super prilezitost prividelku, na ukor ostatnich 'hloupejsich'(misto hloupejsich si dosadte co chcete, bohatsich, linejsich, takovych, kterym se nechce travit cas ve hre schanenim reagentu, ale chtej hned hrat) hracu
      • tak jako ono i ve wowku se bezne dalo vydelavat (ingame prachy) jen sledovanim aukce a skupovanim/prodavanim predmetu, ktere tam dal nekdo za nevyhodnou cenou
      • Mám-li být zcela upřímný, tak Tvůj popis situace mi docela dosti evokoval...řekněme geekův mokrý sen (držím si palce, aby to někdo náhodou nepovažoval za sprosté slovní spojení, v dnešní době člověk nikdy neví), aneb ,,Já všem zlým jazykům ukážu, že si budu vydělávat civěním do obrazovky.".
        Ale tak budu Ti držet palce, abys ve výsledku tratil co nejméně.
        • A dodatečně mě napadlo - nespoléhá náhodou Blizzard právě na tenhle přístup nepochybně početné skupiny jedinců? A ani na vteřinu nepochybuji o tom, že ve výsledku bude jediným, kdo bude na tomhle aspektu vydělávat, právě Blizzard.
          • Nechapu proc mas problem s tim, ze Blizzard na necem bude vydelavat.
  • Tak osobně si myslim že těmahle rozhodnutíma dost lidí na...ou, a jestli nebude Diablo III opravdu něco jako megasupernejvícnejhustší pařba tak taky pěkně zapláčou, protože se jim na to už jen díky avizovanému nutnému připojení na web + další nesmysli co sem se už dočet vykákne každej 3 člověk *16* a nemožnost hrát singel offline je jedna z nějvětších demencí co jsem za poslední rok slyšel *11* *11* už teď se začínam obávat že si nainstaluju III Diablo a hodně rychle ho smažu a nainstaluju radši 10 let staré Diablo II howg *12*
    • Beztak si na tyhle ochrany nejvíc stěžují piráti, ten zbytek proti tomu bude v celkovém výsledku zanedbatlené procento.
      • Jezismarja pochopte uz konecne, ze pirati si na tyhle ochrany nestezuji, protoze oni je ve hre nemaji... s touhle ochranou se potka jen platici zakaznik... Co treba pouzivat selsky rozum? :-)
      • To víš že jo. Piráti si v klidu stahujou warez bez jakýchkoliv ochran a buzerací, zatímco člověk, který za hru vysolí vlastní prachy, naráží na tisíc a jedno omezení.
        • To nepopírám, zrovna třeba Assassin's Creed a jeho velice stabilní servery, to byla kapitola sama pro sebe. Ale v zásadě ta ochrana byla úspěšná, protože ta ochrana zůstala slušně dlouho nepokořená, takže si to netrpělivci koupili. A třeba H.A.W.X. 2, nebo Darkspore jsou asi stále nepokořené. Ale teď si vem, že by Diablo mělo třeba ten jejich generátor prostředí na serverech. Co s tím udělají Skidrow a ostatní? Sotva něco.

Nebo Starcraft. Spousta lidí brečela na absencí LANu. O skoro rok později se LAN podařilo číňanům zprovoznit. Který multichtivý pirát tohle vydržel?

Pokud Diablo zůstane necracknuté, tak to bude malá revoluce, pokud ne, tak se půjde dál a možná se člověk i dočká offline modu jako u AC.
          • to je kravina technicky vzato de jen o to jestli se toho někdo ujme takovej RAZOR zvládne všechno :x takové moudro do budoucna prachy klidně dám stejně jako každej druhej jde jen o kvalitu nevidím důvod proč platit 1000 za starou hru v nové grafice i když konkretně tohle nehodlám ani krást to je to smutný v dnešní době maj ty hry tak nízkou uroven že každej komu de o solidní hratelnost uvidí hned na prvním videu jak je to o ničem*1*
      • No, mě osobně to teda docela štve... Jako pardon, ale pirát si může hru hrát kdy chce, i bez netu, protože to má craclý a ten, co si to koupí musí bejt jak pablb napojenej, jinak si neškrtne je hrozně nefér a podporuje pirátství. Mě dokáže vytočit i třeba to, že si koupim hru a je tam limit na instalace (většinou 5). Je to zase další věc navíc, vždycky si muset klíč "aktivovat" než hru odinstaluju a pokud mi klekne počítač, tak tu instalaci ztratim, případně se musim domlouvat přes podporu. Já myslel, že by se mělo razit to, aby vše bylo jednoduchý, intuitivní a přístupný a to tyhle ochrany nejsou... Proto už nikdy hru s takovouhle ochranou nekoupim a radši investuju do něčeho jinýho...
  • Myslím že jen chtěli eliminovat piráty a pak si navymýšleli další stovku důvodu, proč to bez netu nepůjde. Já jim se*u na nějaké aukce. K čemu? Já chci hrát s tím, co najdu ve hře. Proč bych si měl kupovat něco, co našel někdo jiný? Pak se ani nemusím moc snažit hledat. Kdo si chce takhle ochudit hratelnost, dobře ale proč to kvůli tomu musí odnést ostatní. Vážně sem se těšil ale takhle jim na to kašlu. To si vážně radši koupím Torchlight 2. Navíc bude myslim i levnější a bez ochrany, co omezuje zákazníky.
  • Človek by už mohol začať rozmýšľať, či si na to rovno nezriadiť živnosť *1*
    • Taky jsem si říkal, seknůt s pořádnou prací a jít hrát od rána do večera a prodávat itemy. *1* Dyť tohle je v podstatě legalizace farmaření, už jenom aby se tenhle způsob objevil ve WoW. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit