-
Obninuj si klidně koho chceš. Myslí si třeba, že jsem papež, ale to co tu převádíš. Mám pro to výraz snad jen SHITSTORM.
-
Ano nula s novým nickem, že mě to nepřekvapuje. Přeji hnusný den;) Jinak zajímavé, že píšeš prakticky jako Rhulad. Ale neobviním Tě, klesl bych na tvou úroveň.
-
Veskoslave? Co ty si zač? Pověz? Nepřeháníš to trochu? Je mi to jedno klidně na mě reaguj s desítkami anonymy, pokud je libo a baví tě. Jak vidím, stejně tě už každý pozná.
-
Nejsem VLC, nemuzu reagovat na tvuj prispevek, to muze jenom VLC? *7*
-
Další hlupák, co mě obviní, že píšu pod 20 nicky? *7*
-
Kdo si to se mnou píše? Asus nebo VLC nebo snad Veskoslav? Mám v tom docela hokej.
-
Zdar.
-
Dobré nedělní ráno *6*
-
Proc lzes? Jen to ze V. akt je delkou takrka rovny I. aktu a cena byla od 700 Kc. Ty se zase smir s tim ze jsi ulhanec. Mas jenom dostatecne stesti, ze je tu dost lidi jako max a spol, co ti to zerou.
-
vesko, za to že to máš napsáno v učebnici tak to neznamená že je to pravda. Príklad dan Vávra, ten chtel delat svoji vysnenou hru, ne maximalizovat zisk. to by asi šel delat treba mmo pro tablety, jak sám rekl
-
Po precteni tvého hlavního prispevku neverim, ze jsi vubec vlastnik hry.
-
Chudáčku můj malý. Ano Akt V je nejkratší ze všech regulérních Aktů a celkově je herní doba -+ rovna 3 aktu. Cena skoro odpovídá původní hře, takže zákazník by čekal herní dobu přibližně stejnou. Tohle je jen hodně předražené DLC. Smiř se s tím *3*
-
Lhar dorazil.
-
Která firma nedělá jen pro peníze? Chápu, že při braní kapesného od rodičů to nechápeš. Každá firma provádí vše pro maximalizaci zisku a kdo tvrdí opak, tak lže.
-
Maxíku, jdi raději dělat další vysokou školu. Prej nemá hotovu fasádu v termínu.
-
každej dela pro penize ale nekdo dela JEN pro penize
-
Já se zase bavím člověkem, co lže jak tiskne, když tvrdí, že V. akt je nejkratší. Ale co, našlo se dostatek stejných tupounků, který ti to "olajkovali". Nechceš přidat ještě nějakou lež? Třeba jako del, co tvrdí, že celé Diablo III projede za 2 hodiny? *3*
-
Docela jsem se zasmál v této diskuzi. Nejlepší jsou ti bojovníci za svoji pravdu, kteří vyrukují s tím, že hrají 20 let, čili jejích názor musí být přece ten správny. Lojzo? Si upadl na hlavinku ne?
-
Budeš se divit ještě víc, ale jsou lidi, kteří neví že nějaké Diablo 3 existuje *7*