Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volejte někoho! Next-gen nastupuje. Proslýchá se, že už to ani tak dobře nejede na Intel HD 4000 Series. Jak říkám Next-Gen.
  • No v predchozich dilech to nebylo. Tam se nechavali zplozenci zla masakrovat hezky bez premysleni. Sem myslel, ze se mi to zda, ale pak sem si to fakt precetl v recenzi. No skandal! *3*
  • Revoluce jak svina, i ja se posadil na pedel.... *5*
  • Jako me nejvic prekvapilo, kdyz ti demoni normalne drze uhybaj a utikaj pred myma plosnyma kouzlama (napr. blizzard). No totok :D Trochu revoluce v diablo hrach...
  • az na to, ze pan Vavra vyvoj te svoji hry neplati...ma na to sponzora a ten ze sveho pohledu zase dela vsechno pro to, aby na tom co nejvic vydelal
  • Asharak
    A kdo říká že nemám, ale to že si nevyzkoušíš alespoň 2 akty za každou postavu je trochu blbé, sice mám problém sedo toho 2. dostat s Witch Doctorem. Neříkám že musíš hrát všechny, ale když je všechny vyzkoušíš, určitě využiješ hru líp a třeba tě začne bavit dělat něco jinak (meele vs range apod.). + se zbavíš grindování a dosáhneš přes 50hodin.
    Určitě 3 klasy jsou z těch 5(6) zajímavé k zahrání i když máš jen jednu oblíbenou.

Pak teda chápu že si někdo stěžuje na grind když má jednu postavu a tím to končí. Nedej bože když s ní prochází všechny obtížnosti postupně, to bych nezvládl. Moje doba grindění gearu je asi tak 4 hodiny z těch 50.
  • Enclaw
    Alternativou je zde volba obtížnosti (Normal, hard, expert, master a Torment I-VI). Jednoduše si hru nastavíš podle svého gearu, tak aby to pro tebe byla stále výzva, ale neumíral jsi na každém packu elit.
  • matt
    Takhle to Blizzard nikdy nepropagoval a myslím, že takhle to ani není zamýšlené. Měl by sis najít postavu, která tě baví a tu hrát.
  • u diabla to ale neznamena nejaky extra problem, protoze tam je sila postavy dana spis itemama nez lvlem
  • Enclaw
    Já jsem např. od Diabla II barbar a navždy jím budu... Ale neříkám že ostatní postavy jsou špatné, většinu mám alespoň na levelu 60. Hlavní je, že je z čeho vybírat a každý si najde to svoje :)
  • Já jsem osobně zkusil všechny classy, ale jen jediná mě chytla a to je Demon Hunter. Ostatní postavy mě připadají tuze nezajímavé, takže nevidím důvod, proč to projíždět se všemi postavami.
  • Veskoslav
    Ne.
  • Ještě bych měl jeden dotaz.

To levelování nepřátel na úroveň vaší postavy jde vypnout?

Nemálo RPG takovej systém pohřbilo a já osobně to nemám rád vůbec - dá se to nějak vypnout?
  • Asharak
    Můžeš si projít všechno s 6ti poistavami a vyzkoušet schopnosti každé z nich a negrindovat, 6*x hodin zábavy bez grindu = profit *7*
  • Napsal si to přesně. Akt je krátký, ale je tu zase hodně prostoru pro grindování. Víš, tohle je pro úzkou skupinu hráčů, kteří mají čas u toho pořád sedět. Popravdě mě připadá grind v Diablu 3 něco tak strašně otravného, že si neumím představit, jak někteří jedinci u toho stráví mládi.
  • matt
    Sám bych to neřekl lépe. Hodně lidí nadává na cenu datadisku ale přitom si neuvědomují, že to není jen o jednom novém aktu a nové postavě. Sám o sobě adventure mód udělal grindování o tolik zábavnějším, že to zaručí další stovky hodin zábavy. Souhlasím, že taková svoboda pohybu už měla být ve vanille, ale co, hlavně že to tu je a mě to za ty prachy stojí.

Pokud někoho nebaví D3, pak ať nekupuje datadisk a nekritizuje ty, co si ho koupili.
    Já třeba patřím k lidem, které základní D3 rozhodně bavilo. I přesto, že jsem věděl, že hra má své mouchy (AH, naprd legendárky, ...), tak jsem si byl vědom jejího potenciálu. A teď jsem konečně dostal to, co jsem si přál.

A teď hurá do hry dropnout Immortal King set, protože mít stařešiny do jejich smrti místo na 30 vteřin, to si nechám líbít *1*
  • Cili parky bez masa nemuzou byt spatny jidlo, kdyz je zere milion lidi? *7*
  • Stillson
    Nevim jak u Tebe ale mě dohrání 5.aktu trvalo asi 15hodin, takže nevim zda je to nejkratší akt. Možná pokud jsi měl 250K DMG a jel jsi to na normal :-) tak to beru,že to bylo nejspíš krátké. Já to hrál na Torment 1 ve dvou lidech,nepřeskakoval videa ani rozhovory, takže za mě je 5.akt dost dlouhý.
  • Říct pr*ser o hře, kde jsi odehrál 300 hodin, je celkem odvážné. :))
  • Enclaw
    Diskuzi jsem zde přečetl asi do poloviny, pak jsem to vzdal. Nebudu ti nikoho urážet nebo slepě chválit Diablo. Diablo III byl (hlavně díky aukci) celkem pr*ser. Ale i tak jsem odehrál přes 300 hodin (převážně za barbara). Ovšem až datadisk z toho udělal konečně hru jaká to měla být a která ve vás při hraní nezanechává hořký pocit "že by to mohlo být lepší". To že takto měla hra vypadat už při vydání, s tím naprosto souhlasím. Ale i tak jsem rád, že je Diablo v konečně zábavné a velice chytlavé podobě. Novinky jako enchanting, trasmod., loot system 2.0, nephalem rifts a adventure mod jsou super a podporují samotnou podstatu diabla a to je grindování stále lepšího a lepšího lootu (komu tohle nevoní, tak nechápu proč se vůbec o tento žánr zajímá a čte si tuto diskuzi). Zábava se o to více stupňuje pokud máte fajn partu (clan) a mlátíte to ve čtyřech lidech.
    Takže suma sumárum - určitě nelituju koupě datadisku, osobně si myslím, že hraním strávím dost (500+ hodin) a to za ty prachy je rozhodně dobrá hodnota (pro ty co se ošívají tím že za jeden akt platí 1000 kč, tak nechápou že Diablo je převážně o hře po dosažení max lvlu a dohrání příběhu, který je tam jen jako příjemný podklad pro všechnu tu řežbu).

Hraju Diablo už od prvního dílu. Moje aktuální postava a progress viz. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Xarxes-2162/hero/1831887

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší